- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
:)) mideml bulanıo canm benm yaSagol cnmmkocam gelsin hulahopculuk oynicaz .cok şükür bin şükür
tamam canımmKizlar ben eve gideyimde oyle gireyim yolda yazamiyotum ya ben arabaya carpcan ya araba bana yumurtam bosa gitmesin
Ayyy cok guzel ya insallah agzindan bal damliyor yerim seni
Uca uca geldim vallatamam canımmsakin sakin git eve uça uça gidiosndr eminim
Insallahhh insalllahh. Ters laleee bacimmm gelsene nerdesin .senin patrona bisey yapasim varinsallaah hepimiz seviniriz bu ay..
seffaf akıntı var canım sol kasığımdada ağrımsı bşey var..Uca uca geldim valla. Canim hamikekik belirtisi baslarmiki bat haftanya belkide olmustir bu is. sen ceyranda kaliyosun bence patron cami aciyo
Canim ikadar ilac kullandin igne oldun onlrin etkisiyke hormonlar çalışiyo akinti oluyor. Belki dollenme oluyordur bilmiyorumki. Hayırlısı olsun canim. Insallah iyiye isarettir insallah.seffaf akıntı var canım sol kasığımdada ağrımsı bşey var..
Seninnyumurta hangi taraftan buyumustu canim. Sag erkek sol kiz bebek diyorlar ama onu kocaciktan gelen tohumlar belirleniyomu bi baglanti kuramadimCanim ikadar ilac kullandin igne oldun onlrin etkisiyke hormonlar çalışiyo akinti oluyor. Belki dollenme oluyordur bilmiyorumki. Hayırlısı olsun canim. Insallah iyiye isarettir insallah.
solda demisti canım hatta sağda pikoz dedi sekreterine o kafamı karıstrdı biraz solda dedi ama :) bence hurafe canım esten gelio bebisin cinsiyeti..Seninnyumurta hangi taraftan buyumustu canim. Sag erkek sol kiz bebek diyorlar ama onu kocaciktan gelen tohumlar belirleniyomu bi baglanti kuramadim
mrb canım hos geldn aramza kullanan var tabiMrb biri varmi burda kafayi yiycem biri yardim etsin bna serophene. Ilaci nsl kullniliyo kc gun sonra catlma ignesi vuruluyo kullananlr neker gptgini yzabilirmi
her doktor farklı tedavi uyguluo hastanın durumuna göreMrb biri varmi burda kafayi yiycem biri yardim etsin bna serophene. Ilaci nsl kullniliyo kc gun sonra catlma ignesi vuruluyo kullananlr neler yaptgini yzabilirmi ?
Maalesef gidemiyorum sigortam yok esiminde ustune gidemiyorum bende burdan sorup arastirmak istedim belki rabbim banada bi bebis verirmrb canım hos geldn aramza kullanan var tabipink love kullandı bu ay 19 ml nurtopu gibi yumurtası olmus :) sen doktora gitmedinmi canım ???
valla canm kendi kafana kullanma o ilaçları doğal bi tedavi söleyim sana soğan suyu içMaalesef gidemiyorum sigortam yok esiminde ustune gidemiyorum bende burdan sorup arastirmak istedim belki rabbim banada bi bebis verir
Mrb cnm.dr m bana serephone yazdi adetin 5.gunu sabah aksam olmak uzere basladim 5gunluk bir ilac. Sonrasında iliski gunu yazdi. Bugunde kontrolum vardi cok sukur fayda etmiş yumurtam oluşmuş. Bu ve bu tarz ikaclar kesinlikle dr kontrolu olmadan kullanilmaz cnim sakin aklından bile geçirme ben sureci sordugun icin yazdim. Dr a gitme sansin yoksa kzulkr inda dedigi gibi kurleri dene ilaca kontrolsüz bulaşma canim. Bana igneye gerek kalmadi ama senin belki gerekecek catlayamazsa kist olur lutfen deneme canim Allah yardimcin olsunMaalesef gidemiyorum sigortam yok esiminde ustune gidemiyorum bende burdan sorup arastirmak istedim belki rabbim banada bi bebis verir
Bencede canim bosami kromozom tasiyor spermciklersolda demisti canım hatta sağda pikoz dedi sekreterine o kafamı karıstrdı biraz solda dedi ama :) bence hurafe canım esten gelio bebisin cinsiyeti..
Esinin ustunden sigortalı degilmisin cnim?Mrb biri varmi burda kafayi yiycem biri yardim etsin bna serophene. Ilaci nsl kullniliyo kc gun sonra catlma ignesi vuruluyo kullananlr neler yaptgini yzabilirmi ?
Yok cnm onunda yok durum biraz skntiliEsinin ustunden sigortalı degilmisin cnim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?