- 13 Ocak 2014
- 96
- 32
- 38
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Üzülme ya rabbim vermiş ama demekki hayırlı deyilmiş. Benim Son catlatma iğnemdi inşallah olur bilmiyorum doktora korkarak gittim catlama olmuyordur die kesin olarak catlamıs ve yumurta sönmüş dediBen sirami savdim kizlar... insallah sizden guzel haberler geliru-mutlu lale pink love .. benim gbi azick sevinip cok uzulmezsiniz insallah..
Canim uzme kendini herseyde bir hayir vardir. Sen bu ay dinlen hersey cok daha guzel olacak senin icin .bende sirami savmak uzereyim cnim adet sancilari geliyor ve gogsum dolgunlasti aciyor her yeri . Cikmadik candan umit kesilmez hesabi beklicemBen sirami savdim kizlar... insallah sizden guzel haberler geliru-mutlu lale pink love .. benim gbi azick sevinip cok uzulmezsiniz insallah..
Insallah dollenme olmuştur canimmm.ne zaman test yapacaksınÜzülme ya rabbim vermiş ama demekki hayırlı deyilmiş. Benim Son catlatma iğnemdi inşallah olur bilmiyorum doktora korkarak gittim catlama olmuyordur die kesin olarak catlamıs ve yumurta sönmüş dedi
Napcaz peki canim mecbur yapicazYapmaya korkuyorum ben
Bende aynı durumdayım canım arada bir sancılar giriyor sanki olcakmışım gibi hissediyorum. Ama benim öyle günler öncesinden ağrı olmazdı aynı gün ağrır ve hastalanırım. İnşallah olmayız yaaCanim uzme kendini herseyde bir hayir vardir. Sen bu ay dinlen hersey cok daha guzel olacak senin icin .bende sirami savmak uzereyim cnim adet sancilari geliyor ve gogsum dolgunlasti aciyor her yeri . Cikmadik candan umit kesilmez hesabi beklicem
Senin daha erken canım 14. günden önce yapma yoksa yanlış sonuç alabilirsin. Bebek yoksa bile pozitifi görebilirsin iğnenin etkisiyleDaha iğnenin sekizinci günü saten
aminnnnn çok çok amin cümlemizeeHoş geldin topicimize.. İnşallah tedavin olumlu sonuç verir de ilk denemede hamile kalırsın ve çocuğunu kucağına alırsın
Yok cnim ben hic ona uyarmiyim uymampink love canımmm hemen dürtmesin şeytan seni acele etme test için daha bugün ayın 9'u uyma sen o şeytana
bekle canım gününün geçmesini bakalımCanim uzme kendini herseyde bir hayir vardir. Sen bu ay dinlen hersey cok daha guzel olacak senin icin .bende sirami savmak uzereyim cnim adet sancilari geliyor ve gogsum dolgunlasti aciyor her yeri . Cikmadik candan umit kesilmez hesabi beklicem
Aferin sana akıllı kızYok cnim ben hic ona uyarmiyim uymam15 yada 16sinda yapicamm hem maas gunu hamileysem kendime cicide alirim sevineyim diye
Insallahhh canimmm.bekle canım gününün geçmesini bakalımben senden umutluyum kötü düşünme kötü olmasın
Hamile cicileri giymek istiyorumAferin sana akıllı kızKocacın alsın sana artık ciciyi hamileysen
O zaman inşallah pozitifi alırsın da kocacın sana önünde bebek figürleri olan yazılar yazan t-shirtlerden alır aminnnnHamile cicileri giymek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?