- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
Bir bakima haklisin cnm.ama biyerdende baslmk lazim cnm sonucta anne olmk istiyosun. Gun dogmadan neler dogar cnm bekleyip gorucez. Adet belirtisitle ayni belki supriz olur ne dersinn bende gidip alsami diye geciyo cesaretim yok. . . 15 yada 16sinda karar kildim yapmaya tabi olmazsam o gune kdrGidicem canım artık doktora bir tanıdık önerdi b kadın dr. ona sormuş böle böle durumu var adetlyken mi gelsin temizken mi diye o da 3. günü çağırmış. İnşallah hafta sonuna gelmezse o gün gidicem canım artık ciddi ciddi baktırayım ne yapılacaksa yapılsın tahlil film filan ne derse .. Şimdi aşılama vs. düşünmem de eğer olmazsa ileri de belki.. Ben çok sıcak bakmıyorum öyle şeylere aslında gördüğüm örneklere göre eğer vermiyosa Allah bi hayır vardır çok da zorlamamak lazım diyorum. Zorla hamile kalıp sonra dan evliliği bozulan çocukları sefil olan insanları görüyorum soğuyorum o fikirden ama bir de bazı şeyler için vesile olması gerektiğini düşünüyorum kafam karışık yani.. Tam tetkiklerimi yaptırıcam sonra da bırakıcam bu kafayı