- 7 Eylül 2015
- 13
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Bence kendini hemen üzme canım değerin evet pozitif değil ama tam olarak negatif de değil bu oranda artan çok duydum ben ama iğnenin de oranı olabilir bu içerdiği hormondan dolayı.. Biraz bekle bence üzme kendini ama çok da umutlandırma inşallah hamilesindirKızlar iğneden sonraki 10. günüm bugün dayanamadım kan testi yaptırdım hcg 2.95 çıktı yani o da negatiff çok Üzgünüm ya
Bnde cok duydum.10.gun test ypip ngtf cikip 14.gn poztfi goren. Umarim onlrdn bri olursn.Bence kendini hemen üzme canım değerin evet pozitif değil ama tam olarak negatif de değil bu oranda artan çok duydum ben ama iğnenin de oranı olabilir bu içerdiği hormondan dolayı.. Biraz bekle bence üzme kendini ama çok da umutlandırma inşallah hamilesindir
kanama gibi akıntı oluo ama korkuorm koyu akıntım oluoSenin adına çok sevindim tebrik ederim ikinci çizgiyi gormussun süper :) inş biz de yaşarız bunu ama benim bugün de negatif cikti koca bir tek çizgi
Tatlım bi Dr a gorunsenekanama gibi akıntı oluo ama korkuorm koyu akıntım oluo
Crinone jel kullaniyormuydunTatlım bi Dr a gorunsene
işler çok yoğun canım ilk firsatta gitcem..Tatlım bi Dr a gorunsene
Sen yine de hareketlerine dikkat et canım ağır kaldırma fazla yorma kendini eğer varsa ve tutunmaya çalışıyosa yardımcı ol bebeğineSağolun kızlar beni rahatlattiginiz için ne kadr uzuldugumu anlatamam gerçi sizden iyi kimse anlayamaz beni inş hepimiz güzel haberler alırız o kadr umutluydum ki bu ay resmen göçtüm
Kuzcum hemen bi doktora git sen yaa noluyo öğrenelim neden oldu ki öyle akıntıkanama gibi akıntı oluo ama korkuorm koyu akıntım oluo
Karın ağrısı için erken değil mi canım daha gün var aslında adete.. Benimde kasığımda bi ağrı var hastalancam gibi ama sanmam yani şuan erkenu-mutlu lale cigimmm ancak gelebildim simdi ben takvimime baktimda ben yanlis hesaplamisim bat tarihim ayin 13 14 ude olabilir 15i 31. Gun oluyor adet dongusunde acaba dahami erken test yapsamki diye dusundum. Takvim prog yuklu telimde ona gore hesap 15i ama kafam cok karisti yaaa. Karnimda agriyor pisss adet gelmezz insallah.
Ay Sağol canım ağzından bal damliyo :) inş öyledirSen yine de hareketlerine dikkat et canım ağır kaldırma fazla yorma kendini eğer varsa ve tutunmaya çalışıyosa yardımcı ol bebeğine
Aynen cnim adet sancisi gibi bi karin agrisiKarın ağrısı için erken değil mi canım daha gün var aslında adete.. Benimde kasığımda bi ağrı var hastalancam gibi ama sanmam yani şuan erken
İnşallahhhh kzulkr u merak ettim ama yok sanırım fırsat bulamadı inşallah iyi haber almıştırAynen cnim adet sancisi gibi bi karin agrisi. Sıkıldım artik heee . Insa hastalanmayiz
Acile gitti kan verdi 2 saate cikacakti sonuc ama yazmamis banada canim. Ins iyi bi deger cikmistir.İnşallahhhh kzulkr u merak ettim ama yok sanırım fırsat bulamadı inşallah iyi haber almıştır
Insallah olur canim hosgeldin... ben dusuk yaptim bebegim olmusmus ama dustu hayrlsi ama bakalim ileriki aylarda tedaviye dewam.. umarim guzel haberler verirsin bize :) merkla bekliirumm :)Selam kızlar bende 31 inde oldum catlatma iğnesini. 2 gün önce doktora gittim yumurtlama olayı gercekleşmiş suan bunu tamam lıycak tek şey bebek dedi umarım bu ay olcak :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?