cuma günü hasta oldum hem de gününden 3 gün önce( pazartesi de kocamın doğum günü ona sürpriz yapmak isterdim ne de güzel olurdu en güzel hediye... ama olmadı yarın yine doktor...yoruldum..
sen klomen kullanmıştın dimi klomen erken adet olmana sebep oluyor ben yarın doktora gidecem klomenim salı günü bitti sence neye bakacak ki üzülme demek yeterli mi bilmiyorum ama demek ki vakti daha gelmemiş
canım ben bu ay puregon iğne kullandım klomen ben de işe yaramadı. yani yumurtam vardı ama sonuç alamadık. herşey normal görünüyor yumurta var sperm var kanallar açık anlamıyorum neden... klomeni 4 ay kullanıyosun en fazla o yüzden iğne tedavisine başlamıştım bu ay ilkti. o da olmadı. bakalım yarın gidicem doktora. senin doktorunda muhtemelen yumurtalarına bakıcaktır yoksa niye çağırsın ki... yumurta büyüklüğüne falan bakar belki çatlatma iğnesi verir.
benim adetimin 15. günü bu gün doktor 1 tane yumurta var dedi sence çatlar mı adetini bir hafta geçince belli olur herhalde inşallah hamile olursun
bende de adet olduğumda klomen tedavisi başlıycak bu ay..bende bişeyi çok merak ediyorum..sizde okuyunca aklıma takıldı iyice..yumurta belli bi milim kadar büyüyünce kendi mi çatlıyor yanii illa çatlıyor mu yoksa büyüse de çatlamadığı oluyor mu?
gerçi burda bayan arkadaşlarımda okudum..yumurta büyüdü kiste dönüştü vb yazan olmuştu..acaba ilk ay kiste dönüşse sonra devam ediliyor mu tedaviye?
offfffff bu pko tedavisi öyle illet bişey ki aklım çok karışıyor ya..kafam acabalarla doluuuu
benim adetimin 15. günü bu gün doktor 1 tane yumurta var dedi sence çatlar mı adetini bir hafta geçince belli olur herhalde inşallah hamile olursun
canım benim adetin 16. günü çok ıslaklık hissettm ve ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. o gün çatladı sanırım. akıntı miktarına dikkat et. eline alınca parmakların arasında uzayan, su gibi ama biraz da yapışkan bir akıntı varsa çatlama zamanı yakın demektir. zaten doktor bakar çatlamadıysa söyler sana önlemini alır. yani çatlamayabiliyor da ama akıntın dediğim kıvamda ise çatlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?