dediğin gibi bugün akıntım var daha öncede var dı ama senin dediğin gibi kontrol ettim uzuyor daha önce öyle olmamıştı birde kasıklarım da ağrı var şiddetli değil ama beni huzursuz ediyo bugün 16. günü adetimin sence çatlar mı birde ilişki birgün durup bir gün olursa daha iyi olurmuş sence nasıl olmalı bugün ilişki olsa iyi olur mu mutlaka çatladığı gün mü olmalı?
benim bu 3. ay klomenle daha önce çatlatma iğnesi vurunmuştum ama 2. ayda kist oluştu bende doktorumu değiştirdim ilk defa kendi kendine çatlamasını bekleyecem korkuyorum kist olur diye çatlamazsa kist olur mu bilmiyorum allah herkesin yardımcısı olsun eğer kist olursa kist için tedavi oluyo bende öyle oldu ben bu yüzden 1 ay ara verdim tedaviye:18:
selam kızlar bugün yumurtlamamın beşinci günü ve göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok sızlıyorlar ve sertler. acaba bu bir hamlelik belirtisi olabilir mi ? ben de bu ay klomen kullanmıştım
inşallah hamilesindir ama yine de şunu söylemek istiyorum hamilelik belirtilerinin aynısını ben de bu ay yaşadım göğüslerimin ucu koyulaştı nasıl acıyordu dolgunlaştı, kasıklarımda ara ara kasılmalar oldu deli gibi yemek yemeye başladım kesin hamileyim derken adet günümden 3 gün önce hastalandım. tabi nasıl bir hayal kırıklığıhatta hastalınınca bile acaba üstüne mi gördüm falan die düşündüm umut işte ama yok baya hasta oldum. hatta dün doktora gittim 3.günüydü 2 tane de kistim olmuş bu ay tatil dedi hayırlısı tabi zamanı değilmiş demek ki... umarım seninkisi gerçekten hamilelik belirtisidir de mutlu haberler verirsin bize
canım ben de öyle umutlandım ki sendeki belirtiler ben de de var. zaten daha dün gittim doktora kist yok yumurtan da çatlamış artık Allaha kalmış dedi. kist olsa görmez miydi sence
4 senelik evliyim 1 senedir korunmuyoduk en sonunda dr a gittim geçen ay yumurta takibi yaptı,yumurtam kiste dönüşmüş ama adet zamanında atıldığını gördük,bu ay klomen tedavisine başladı,klomenimin 4. günü şu an,bundan sonra ne olcak bilmiyorum,pazartesi dr a gitçem,bu arada rahim filmide çektir dedi ama korkumdan çektiremiyorumbu arada bundan önceki rutin muayelerimde ne zaman dr a gitsem sol yumurtalığında bir yumurta görünüyor diyordu,bu sağ yumurtalığım çalışmadığı anlamınamı geliyor acaba?
yazının sonunda sorduğun sorunun cvb ını bilmiyorum..çünkü 2 yumurtalık varsa normalde sırayla ikisinden de yumurtlama olduğunu duymuştum ben..detayı bilmiyorum tabii..
rahim filmini mutlaka çektirin..duyduklarına okuduklarına bakıp hiçççççççç korkma..ağrı kişinin elinde olan bişey..böyle düşün..ben 1 hafta önce çektirdim inanır mısın hiç ağrı hissetmedim..bana göre adet sancısından bile hafifti ağrı..ben kendimi psikolojimi işleme girerken hazırladım çünkü..tepede ışık vardı..ışığa baktım,kendimi rahat bıraktım..ışığa bakarken de minicik bi bebek düşündüm..hiç ağrım olmadı..rahim filmi çok önemli arkadaşlar..mutlaka çektirin ertelemeyin sakın..mesela benim sağ tüpüm tıkalı imiş işlem sırasında açıldı basınçla..şuan 2 tüpüm de açık yanii çok şükür..ama filmi çektirmesem nolcaktı 1 tüpüm kapalı şekilde klomen kullanmaya başlıcaktım..şansım yarı yarıya düşük olcaktı...tek tüple hamile kalmaya uğraşcaktım farkında olmadan..
eğer bebek istiyosanız rahim filmi ve sperm analizi ile işe başlayın derim ben..ben çok araştırdım..doçentle de görüştüm,uzman dr larla da,endonrincilerle de,tüp bebek dr ları ile de..en mantıklı yol rahime bakılıp sonra klomene geçilmesi..buna emin olun..
mrb arkadaslar,
kısaca uzamana kadar yasadıgım deneyımlerı sızle paylasmak ıstıyorum
1- 2009 nısan ayında dogal yolla hamıle oldugumu ogrendım (molgebelıktı) mayıs ayında kaybettım.
2-2010 agustos ayında doktorum catlatma ıgnesı uyguladı ve yıne hamıle aldım :)
fakat 6 haftalıkken kaybettım kesesı sekıl bozukluguna ugramıstı ( ikinci kez husran ve kurtaj)
3-2011 artık ucuncu kurtajı kaldıracakk ne psıkolojım var ne de bunyem : bebekk sahıbı olmamamktan korkmuyorum saglıklıyım hamıle kalıyorum ; ama ben gebe kalıpta olumsuz sonuclanmasından cok korkuyorum..doktorum ıkıncı catlatmayı yapabılırız cunku ılk seferde senın tuttu! suan sansın daha cok dedı ; asılamaya gecmeye gerek yok dedıı ama ben SABREDEMIYORUM GUN GECTIKCE ANNE OLMA HISSI DAHA COK SARIYO BENLIGIMI
BENIM GIBI IKINCI KEZ CATLATMA UYGULAYAN VARMI IKINCISINDE TUTAN SAGLIKLI BEBISII OLAN ? Benım sıkıntımı anlayanlar lutfen cvp yazzsın okadar ıhtıyacım var kı konusmaya; etrafımdakılerle konusamıyorum her dertlsmeye calısıtıgımda farklı farklı seyler nedenıyle canım sıkılıyo bas agrılarım tutuyoo.. suan etrafımdakı samımı oldugum 3 dostum hamıle ve bır kac tanıdıgımda hamıle ekranlara bakıyorum hamıle sunucular .. sankı hamılleler sardı etrafımı
herkese slm
bende bebek için birçok testten gectim rahim filmide çektirdim. tüm sonuçlar iyi ama bu ayda olmadım.bugün doktora gittim yumurtaları güçlendirmek için klomen kullanıcam.5gün kullanmamı söyledi.5gün ara vericem.utrasona giricem bakalım nasıl bir gelişme olucak.bu ilacı kullanan arkadaşlar sonuç alabilirmiyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?