Klomen-rahim filmi-puregon+ovitrelle iğneleriyle sırasına göre tedavi görenler.

Doğru hamilelikte büyüme yapabilir ve tehlikeli olabilir okumuştum sağlık sitelerinde.
Peki şuan bu haliyle tümör bir belirti veriyor mu?Ağrı gibi yada görmede bulanıklık gibi?
Ben şimdi dr.lara iyice kızmaya başladım o kadar ısrarla istedim MR çektirmeyi ama gerek yok deyip durdular.Hipofizden başka hormonlar da salgılanıyor ya diğerlerinde problem yok diye istemediler herhalde.Hamilelik şüphesinde şuan MR da çektiremem artık bu aşılama tutmazsa ilk iş MR çektireceğim.Sen şuan en iyi yolu izliyorsun.Rahim filmi mutlaka çektirmek gerekli tüplerin durumu iyiyse herşey daha kolay olur.
O dr evet o kadar talep görüyorsa doludur muhakkak.Forumda okuduğum kadarıyla operasyonlarda da iyiyimiş.
Burada bebek özlemi çekenlerle konuştukça daha iyi anlıyorum kadın olmak ne kadar zor.Çabalarımızın meyvesini alırız, umarım umut yolculuğu güzel sonuçlanır

Evet dr. ların çoğunun tavrı bu şekilde bazısı dinlemiyor bile anlattıklarını bazısı arkasından atlı kovalıyor sanki bir an önce göndermeye çalışıyor..Devlet hastanelerinde normal karşılıyorum da özel hastanelerdekiler de bazen öyle yapıyor.SGK ile anlaşmalı olunca fiyat indirimli kapıda hasta kuyruğu onlar da oldu bittiye getiriyor.Aslında kuzenin kadın doğumcu çok şanslısın ama muayene olamamakta da haklısın.Ben de olsam olamazdım herhalde.Allah mecbur etmesin tabi insan zor durumda kalınca kuzen yeğen dinlemez.Sen de en azından sonuçlarını gösterip yorumunu alırsın yada onun hocalarına arkadaşlarına muayene olursun.

şuan görmemde bi sorun yok..yalnız bikaç sene önce göz dr una gitmiştim..dr bana görme sinirlerimin çöktüğünü söyledi..özel dr olduğu halde dünya göz hastanesi gibi daha detaylı hastaneye görün dedi..bende gittim dünya göze..dr baktı göz sinirlerim için çöküklük var ama doğuştan gibi görünüyor dedi..demek yanlış teşhis koymuş..tümördenmiş..2-3 sene önce benden bi kadın doğum dr um gene mr istemişti..beni nörolojiye göndermişti (prolaktinden dolayı)..nöroloji dr u mr yazdı,çektirdim..kadın doğum dr uma gösterdim..adam dedi ki bu mr ı kim çektirtti sana..beynin yanlış yerinin mr ını çektirtmiş dedi :))) düşünebiliyo musun nöroloji dr bana yanlış mr çektirtmiş..o günden sonra 1 defa daha çekildi işte..5 mm tümörüm varmış..şuan sorun yok ama büyürse iyice sıkıştırcak gözü..o da hamilelikte büyüyormuş..çünkü ilacı da bırakıyosun o zaman büyüme olabiliyo..a.s

Demek prolaktinin ille de 100 ün üzerine çıkması gerekmiyor.Daha düşük değerde de adenom olabiliyor.Tedbirin zararı mı var anlamıyorum madem prolaktin yüksek mr istesinler herkesin içi rahatlasın.Nöroloji dr. yanlış yerin mr. ını çektirdi demek daha neler duyacağız.Aslında adenom çok sık rastlanan birşeymiş.Genelde küçük boyut olduğu için farketmeden bununla yaşayanlar var.Takip ettirip düşünmemen lazım.O yüzden sen adenoma takılı kalma rahim filmini çektir ve bebek için odaklan.Çok nazlı bizim kuzucuklar annelerini üzmeden gelemiyorlar galiba..

evet..prolaktin adenomu için prolaktinin 100 üzeri olması gerekmiyor..zaten eğer 100 üzeri çıkarsa mikroadenom değil makroadenom çıkıyor..yanii daha büyük tümörde prolaktin 100 üzerine çıkıyor..ben tümörü önemsemiyorum zaten..napayım yapcak bişey yok..ben pko ya takılı kaldım..o bana çok sorun yaratıyor..napalım..hayırlısı..
evet bizim kuzucuklar çok nazlı..zaten kızım olursa adını nazlı koyucam..nazlı kızım diye sevicem onu :ecrin_bebek:

Hepimiz bu yolda uğraş veriyoruz inşallah en kısa zamanda isteyen herkes evlat sahibi olur.Sana da geçmiş olsun umarım bayramdan sonra ovulasyon tedavinden sonuç alır ve bebeğine kavuşursun..

meraba ben de puregon iğne kullandım bu ay bekliyorum sonucu. hamilelik belirtilerini yazar mısın ne zaman test yaptırdın kasıklarında her an adet görücek gibi bi ağrı oldu mu ara ara? nasıl anladın hamile olduğunu çok merak ediyorum yazar mısın lütfeenn...

Bugün klomenim bitti sol kasığımda çok ağrı var birde sarı renkli akıntım var bu iyi birşey mi

Bugün klomenim bitti sol kasığımda çok ağrı var birde sarı renkli akıntım var bu iyi birşey mi

benim de öyle olmuştu hatta biteli 1 haftayı geçti hala ağrıyor. doktoruma sordum normal yumurtalıklar büyüyor daha fazla yumurta oluşuyor dedi. :) normal yani hatta iyi bişii:))

doktorum klomenden sonra gün aşır ilişki önerdi ve 1 kasımda gel dedi neye bakacak acaba

kızlar merhaba ben de bu ay klomen kullandım 14. gün doktor yumurtamın 18 mm olduğunu ve 20. günü gelmemi çatlayıp çatlamadığına bakacağını söyledi. sizce çatlar mı kendiliğinden iğne falan hiç demedi anlamadım ki

Normalde yumurtalarının çatlamasında problem yoksa kendiliğinden çatlayacaktır.Ama klomen tedavisi ile bazen 1 den fazla yumurta gelişiyor ve kendi kendine çatlayamayabiliyor.Dr.ultrason takibi ile anlayacaktır.Umarım zamanında çatlar ve bebeğine kavuşursun:)

adetime 5 gün var daha puregon ve ovitrelle kullandığımdan bahsetmiştim daha önce. sizce test yapsam idrarda çıkar mı????

günaydın kızlar aranızda klomen kullanan varsa lütfen bana yardım edebilrmi...
klomeni adetin kaçıncı günü ve nasıl kullandınız??
sorumu cevaplarmsnz?

sorumu cevaplarmsnz?

meraba tedaviye ilk başladığımda klomen kullanmıştım. adetimin 5.günü başlayıp sabah 11 de 2 adet klomen şeklinde kullandım. toplam 10 tane vardı zaten içinde. bitince 3 gün ilişki yok 3 gün sonra gel dedi doktorum. yumurtalara bakıyordu. 2 ay çatlatma iğnesi kullanmadım sonraki 2 ay 13. gün ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım göbekten. sonra 24 saat sonra 2 gün ilişki sonra gün aşırı dedi:)

herkese merhabalar opuyorumnanaktan venema öncelikle şunu söylemek istiyorum harika bir topik olmuş. bende 25 aydır bebek için uğraşıyorum. tüm tahliler yapıldı, rahim filmide çekildi. tanı sebepsiz infertilite. bu ay klomene başladım. adetin 13.günü gittiğimde 15mm bir yumurtam vardı. doktor tedavi güzel yanıt vermedi, gün aşırı çalışın ama fazla umut bağlama dedi. önümüzdeki ay adet olunca tekrar gel dedi. bende önümüzdeki ay klomen ile birlikte bu incir kürünü uygulamak istiyorum. çok kolay bir kür inş işe de yarar :Saruboceq:

sorumu cevaplarmsnz?

canım ben bu ay ilk kez kullandım. adetin 5.günü başladım. sabah 1 akşam 1 içtim. 5 gün içtim.ilaç bittikten 2 gün sonra kontrole gittim. doktor 13.gün tekrar kontrole çağırdı. böyle yani. birdahaki ay tekrar kullanacağım.

saol canım cevabın için teşekkür ederim...

ben de bu incir kürünü deneyeyim... Allahım hepimize sağlıklı bebekler versin

ben de bu incir kürünü deneyeyim... Allahım hepimize sağlıklı bebekler versin

bu arada ballı tarçınlı çörek otlu karışımdan yemeyi ve kocalarınıza keçiboynuzu pekmezi içirmeyi unutmayın:)) hııı benim için de dua edin pazar günü adet görmem gerekiyor ama umarım olmaz ve hamileyimdir beklemek çok zor ümitleniyor insan ister istemez, sonra adet olunca kocaman bir hayal kırıklığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…