arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aslında 2.5 yıllık evliyim sadece 7 ay korunduk ondan sonra bıraktık ama neredeyse 2 yıldır uğraşıyoruz geçen nisanda hamile kaldım klomen tedavisiyle ancak düşük yaptım 6 haftalıkken ve bende bütün tetkikleri yaptırdım rahim filmini bile ama dr bi problem göremedi.bende bu ay ovülasyon testi aldım 5 gün denedim 1.2. sinde ssilikti 3. de test çizgisi kadar koyu çıkmadı ve daha sonrakilerdede gittikçe silikleşti.insan evlenirken başına böyle şeylerin gelebileceğini hayal bile edemiyo :çok üzgünüm:
Ben de ovulasyon testlerinden kullanıyorum ama silik çıkıyor emin olamıyorum.O nedenle dr. a usg ile takip yaptırmak en iyisi.Benim de bütün tetkiklerim yapıldı hepsi iyi sadece eşim sperm hareket düşük.Dr.lara göre doğal yolla olması gerekiyor ama 2,5 senedir sonuç yok.Bu ay aşılama yapıldı 4.gün beklemedeyim.Malesef evlenirken hiç tahmin etmezdim ben de ama şimdi dr. kapılarında sürünüyorum.Ama forumları takip edince bu kaderi paylaşan bu kadar insan olduğunu görünce çok şaşırdım..