Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok sevindim canim valla rabbim daim etsin inşaallahSelam kızlar iğneden 13 gün sonra beta hcg 26.81 çok şükür tekrar mucizem geldi sağlıkla devam eder inşallah hepinize nasip olur en kısa zamanda :)))
Çok Sağol canım sağlıkla gelsinler inşallahAy çok sevindim canim valla rabbim daim etsin inşaallah
Cook sevindim darısı bize olsun idrar testin de çıkti mi peki canimSelam kızlar iğneden 13 gün sonra beta hcg 26.81 çok şükür tekrar mucizem geldi sağlıkla devam eder inşallah hepinize nasip olur en kısa zamanda :)))
Evet canım dün akşam da onda çıkmıştıCook sevindim darısı bize olsun idrar testin de çıkti mi peki canim
Ne güzel canim Rabbim tez zamanda bizede bunu gormeyi nasip eder İNŞALLAHEvet canım dün akşam da onda çıkmıştı
Kalben Aminn canım sağlıklı hayırlı evlatlar versin RabbimNe güzel canim Rabbim tez zamanda bizede bunu gormeyi nasip eder İNŞALLAH
2 ay boyunca 16 günde oldum.Klomen kullanan ve adet olan arkadaşlar çatlatma ignesinden kaç gün sonra adet oldunuz acaba
?
Benim de 13. Günüm bugün korkuyorum arada bir ağrı giriyor kasiklarima adet olmadan önce böyle olur. Testte yapmadım yarını bekliyorum... inşallah bu ay adet olmazsin ve bebeğin sana tutunur canim2 ay boyunca 16 günde oldum.
Bu ay femara+ovitrelle uygulandı. bugün iğnenin 9.günü bekliyorum bakalım
Benim de 13. Günüm bugün korkuyorum arada bir ağrı giriyor kasiklarima adet olmadan önce böyle olur. Testte yapmadım yarını bekliyorum... inşallah bu ay adet olmazsin ve bebeğin sana tutunur canim
İnşaallah yerleşme kanamasidir canimAdetime 6 gün var. Ama sabah ufak bi lekelenmem oldu. Bnde korkuyorum
Olur canim benim ilk gebeligim öyle olmuştu leke leke gelmistiolabilir mi 6 gün kala
Bence yarın ilk idrarla yap canım inşallah pozitifi görürsüntest yapsam çıkmaz dimi
Merhaba canım demek aynı gün yaptırmisiz iğneyi yarın benim de 14.gunun olacak ve yarın test yapacağım. 15 aydır negatifi görüyorum bu ay ilkkez klomen kullandim inşallah ilk sefer de ise yarar..bende belirti olarak çok birşey yok aslında garip bi akintim ve vajinal kasintim var.s en de ne var ne yokKızlar merhaba ben de uzun zamandır yazıları takip ediyordum ama bi türlü yazamadım. bu ay klomen ve ovitrelle kullandım. yarın ovitrelle sonrası 14. günüm çok heyecanlı ve stresli bi bekleyiş içindeyim. test yapmaya da korkuyorum. benim için de dua eder misiniz.
Test yapıp yapmama konusunda da çok kararsızım fikri olan var mı acaba
Evet canım belli ki aynı gün yapmışiz igneyi. benim belimde ağrı var. akıntı ve kaşıntı da var ama onu saymıyorum çünkü iğne öncesi de vardı doktor hamile kalmazsan ilaç yazarım dedi. onü belirti olarak saymıyorum yani. bi de kaşık ağrım oluyor. benim bu ay 20. ayım korunmayı bırakalı. önceki ay da klomen kullanmıştım ama iğne olmadım. inşallah bu ay iyi haberler alirizMerhaba canım demek aynı gün yaptırmisiz iğneyi yarın benim de 14.gunun olacak ve yarın test yapacağım. 15 aydır negatifi görüyorum bu ay ilkkez klomen kullandim inşallah ilk sefer de ise yarar..bende belirti olarak çok birşey yok aslında garip bi akintim ve vajinal kasintim var.s en de ne var ne yok