• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Selam kızlar iğneden 13 gün sonra beta hcg 26.81 çok şükür tekrar mucizem geldi sağlıkla devam eder inşallah hepinize nasip olur en kısa zamanda :)))

Eklentiler

• IMAG1097_1.jpg
    IMAG1097_1.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 92
Kızlarrrrrrr acil durum ya klomen dükkanda unutmuşum sabah içmiştim günde 2tane içiliyo ya akşam kini içemicem yani sıkıntı olur mııı kızlarrrr:( yarın 3tane.mi içsem olurmu

2 ay boyunca 16 günde oldum.
Bu ay femara+ovitrelle uygulandı. bugün iğnenin 9.günü bekliyorum bakalım
Benim de 13. Günüm bugün korkuyorum arada bir ağrı giriyor kasiklarima adet olmadan önce böyle olur. Testte yapmadım yarını bekliyorum... inşallah bu ay adet olmazsin ve bebeğin sana tutunur canim

Kızlar merhaba ben de uzun zamandır yazıları takip ediyordum ama bi türlü yazamadım. bu ay klomen ve ovitrelle kullandım. yarın ovitrelle sonrası 14. günüm çok heyecanlı ve stresli bi bekleyiş içindeyim. test yapmaya da korkuyorum. benim için de dua eder misiniz.

Test yapıp yapmama konusunda da çok kararsızım fikri olan var mı acaba

Kızlar merhaba ben de uzun zamandır yazıları takip ediyordum ama bi türlü yazamadım. bu ay klomen ve ovitrelle kullandım. yarın ovitrelle sonrası 14. günüm çok heyecanlı ve stresli bi bekleyiş içindeyim. test yapmaya da korkuyorum. benim için de dua eder misiniz.

Test yapıp yapmama konusunda da çok kararsızım fikri olan var mı acaba
Merhaba canım demek aynı gün yaptırmisiz iğneyi yarın benim de 14.gunun olacak ve yarın test yapacağım. 15 aydır negatifi görüyorum bu ay ilkkez klomen kullandim inşallah ilk sefer de ise yarar..bende belirti olarak çok birşey yok aslında garip bi akintim ve vajinal kasintim var.s en de ne var ne yok

Merhaba canım demek aynı gün yaptırmisiz iğneyi yarın benim de 14.gunun olacak ve yarın test yapacağım. 15 aydır negatifi görüyorum bu ay ilkkez klomen kullandim inşallah ilk sefer de ise yarar..bende belirti olarak çok birşey yok aslında garip bi akintim ve vajinal kasintim var.s en de ne var ne yok
Evet canım belli ki aynı gün yapmışiz igneyi. benim belimde ağrı var. akıntı ve kaşıntı da var ama onu saymıyorum çünkü iğne öncesi de vardı doktor hamile kalmazsan ilaç yazarım dedi. onü belirti olarak saymıyorum yani. bi de kaşık ağrım oluyor. benim bu ay 20. ayım korunmayı bırakalı. önceki ay da klomen kullanmıştım ama iğne olmadım. inşallah bu ay iyi haberler aliriz

Kizlar merhaba bende persembe yani dun oglen vurdum ovitrelle simdi merak ettigim hamile olmassak kacinci gunde adet olmamiz gerekigor ben cunku ilacla adet goruyorum vebildigim bir adet tarihim yok doktor igneden 12gun sonra gel gebelik testi yapalim dedi erken deilmi acaba bu arada insallah hepimiz hamile kakiriz hayirlisiyla igneden sonra yumurtlama akintisi oluyormu bilgisi olan bilgilendiririse sevinirim hepimiz guzel haberler yazalim insallah benim daha cok var :(

Back