Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

canım 15mmden sonra daha hızlı büyür bunu doktorunun bilmesi gerekti. peki progesteron hormonuna baktımı

Progersteron 21. Gün mu yapılıyor . Ben dün doktora gittim dün catladi dedi. Ve dün 23. Gunumdu.

merhaba canım ben yumurtam ne kadar ve kaç tane onu bile bilmiyordum 1 kez doktora gittim onda da çatlamış yumurtan dedi zaten 1 gün ve 3 gün önce ilişki oldu doktora gittiğim gün de çatladığı için ilişki oldu bi de 2 gün sonra oldu şimdi de çok şükür hamileyim bence doktorun bunu bilmemesine imkan yok içini rahat tut aynı şeyleri yaşamışız inşallah senden de güzel haber alırız

Inşallah bende bir gün güzel haber veririm insalalh. IcimI nasıl rahatlattin anlatamam benim de ilişki durumu aynı senin dediğin gibi oldu. Insalalh bu ay Son bulur bu serüven.

Inşallah bende bir gün güzel haber veririm insalalh. IcimI nasıl rahatlattin anlatamam benim de ilişki durumu aynı senin dediğin gibi oldu. Insalalh bu ay Son bulur bu serüven.

inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin güzel haberini bekliyorum hayırlısıyla

BEKLE BAKALIM OLMAZSAN KAN TESTI YAPTIR BELIRTILER VARMIBPEKI AGRIN AKINTIN GOGUS HASSASIYETI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…