Amiiiiiin inşallahHayırlısı olsun canim senin için ınş iyi haberlerini bekliyoruz
Bugün eğer biterse adetin yap bakalım inşallah hamilesindir canım amininşallah. kendim için,çocuk isteyen herkes için hep dua ediyorum Allah biliyor. Adetimin bugün 3.günü. Keşke dediğin gibi bişey olsa keşke
Bugün eğer biterse adetin yap bakalım inşallah hamilesindir canım amin
Onu tekrar ilaç kullanman içinde demiş olabilir gebelik de olabilir ondan da demiştir canım Allahın izniyle inşallahinşallah.Zaten bugün dr a gidicem. adet olursan 2 yada 3.gün gel demişti. varsa çıkar zaten dimi
Canım valla inşallah hamilesindir benim de aynıları oldu beklemedeyimBenimde igneden sonra 4 günüm sancim var ve baş dönmesi normalmi kizlar
Canim inşaallah rabbim hepimize hayirlisini nasip etsinCanım valla inşallah hamilesindir benim de aynıları oldu beklemedeyim
AmiiiiiiiiinnnnnCanim inşaallah rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin
Canim benim doktor oglende vuruldum ben akşam ve artesi bugünde olabilirsiniz dediKızlar pazartesi sabah 7de iğne olcam.doktor salı sabah ilişki dedi. Ben pazartesi akşamı da değerlendirsem ne olur ki? Ya o gün çatlasa kaçırırsam korkuyom...
Canim iğneyi aldinmi bana doktor rapor çıkardı igne protestan aspirin artı muayenede çıktı hepsine15 lira verdim aklında olsunCanim benim doktor oglende vuruldum ben akşam ve artesi bugünde olabilirsiniz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?