• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Kızlar günaydın.az önce kan verdim.öğleden sonra aşcam sonucu.nolur dua edin benim için.çok karamsarım.ALLAH hepimize nasip eder inşaALLAH.hiçbirinizi görmedim tanımıyorum ama okadar çok seviyorumki sizi.kendim için istediğim kadar sizler içinde istiyorum Rabbimden...ALLAH aemanet olun yol arkadaşlarımmmm benimmm ::KK200::KK15:

Günaydin cnm bende aynen öyle kendim 2 yildir bekliyorum ya bekleyenin halinden o kadar iyi anliyorumki bu yüzden kimse bekleemsin Allah isteyen herkese nasip etsin istiyorum. Insallah sonuc positivdir belli oldumu?

Günaydin cnm bende aynen öyle kendim 2 yildir bekliyorum ya bekleyenin halinden o kadar iyi anliyorumki bu yüzden kimse bekleemsin Allah isteyen herkese nasip etsin istiyorum. Insallah sonuc positivdir belli oldumu?
14.30 da belli olcak canım

Kızlar merhaba.tüm yazılanları dikkatle okuyorum. Rabbim yardımcımız olsun inş bebişlere kavuşuruz.19ocakda otrivelle iğne oldum.kasıklarım ağrıyor.çok akıntım var.sizde iğne nasıl etkiler yapmıştı?ilk defa oldum bilgisizim bu konuda :(

Kızlar merhaba.tüm yazılanları dikkatle okuyorum. Rabbim yardımcımız olsun inş bebişlere kavuşuruz.19ocakda otrivelle iğne oldum.kasıklarım ağrıyor.çok akıntım var.sizde iğne nasıl etkiler yapmıştı?ilk defa oldum bilgisizim bu konuda :KK43:
ben de 22sinde oldum canım,benim de çok kasık ağrım özellikle sol da ve oturuyorken daha çok.ama ilginçtir akıntım neredeyse hiç yok.kime sorduysam hep akıntı yapmış ama ben de yok .. iğneden 14-16gun sonra sonuç çıkıyor inşallah olumlu sonuçlanır.. senin yumurtlama problemin mi vardım ne sebepten oldun??

ben de 22sinde oldum canım,benim de çok kasık ağrım özellikle sol da ve oturuyorken daha çok.ama ilginçtir akıntım neredeyse hiç yok.kime sorduysam hep akıntı yapmış ama ben de yok .. iğneden 14-16gun sonra sonuç çıkıyor inşallah olumlu sonuçlanır.. senin yumurtlama problemin mi vardım ne sebepten oldun??

Canım benim pko var sonradan oldum.bu ay öncr klomen kullandım sağ tarafında iki yumurta büyüdü onları çatlatmak için vuruldum.senin ne problemin vardı canım ?ay inşş ikimizde olumlu sonuç alırız arkadaşım..☝

ben de aralık ayında laparoskopi oldum sol tüpüm alındı hidrosalpenks yüzünden,sağ sağlam dediler.tek tüple deniyorum işte bakalım nekadar olacaksa,şansım artısın diye de klomen kullandım buay ilk defa. sağdan da yumurtladım çok sükür ama tutacak mı bilmiyorum.. dediğim gibi akıntım iğneden önce vardı,iğneyi olunca hepten gitti,ilişki esnasında yeterli kayganlıgı sağlıyor ama nebiliiim gün içinde öyle çamaşırımız kirletecek kadar akıntım hiç yok,kesildi.ağrım var sadece ksaıklarımda dolgunluk.. ilaçtan işte hep bunlar.. benim sağ ve solda toplam 6-7tane yumurtam buyumustu 15-16mmdi gecen perşembe ölçüleri,okadar yumurta nolacak işte boyle agrı yapıyor çatlasa bile..
pko da klomenle çok güzel sonuçlar alınıyor inşallaah haftaya sende güzel haberlerini alırsın arkadaşım

ben de aralık ayında laparoskopi oldum sol tüpüm alındı hidrosalpenks yüzünden,sağ sağlam dediler.tek tüple deniyorum işte bakalım nekadar olacaksa,şansım artısın diye de klomen kullandım buay ilk defa. sağdan da yumurtladım çok sükür ama tutacak mı bilmiyorum.. dediğim gibi akıntım iğneden önce vardı,iğneyi olunca hepten gitti,ilişki esnasında yeterli kayganlıgı sağlıyor ama nebiliiim gün içinde öyle çamaşırımız kirletecek kadar akıntım hiç yok,kesildi.ağrım var sadece ksaıklarımda dolgunluk.. ilaçtan işte hep bunlar.. benim sağ ve solda toplam 6-7tane yumurtam buyumustu 15-16mmdi gecen perşembe ölçüleri,okadar yumurta nolacak işte boyle agrı yapıyor çatlasa bile..
pko da klomenle çok güzel sonuçlar alınıyor inşallaah haftaya sende güzel haberlerini alırsın arkadaşım
İnş canımçok yakın zamanlarda ipne olmuşuz haberdar olalım birbirimizden inş güzel haberler alırız

senin nezaman oldu iğnen?? ay inşallaaahh yaa ikimizin de tutar bu ay.. ben şimdi ufaktan bir hesap yaptım 9şubatı görürsem hemen bir idrar testi yapabilirim,iğneden sonra 17.gün olmuş olacak ve net bir sonuç için ideal zaaman..
böyle diyorum da kesin sabredeemem hea kesiiiiiin :KK17::KK17: ama lütfen endogrusu 9şubat :anneadayı::anneadayı:

Jkızlar beni hatırlıyo musunuz bilmiyorum çatlatma iğnesinden sonra 11.gün çok silikbi çizgi çıkmıştı ışıkta bakınca gözüküyodu bugün 16.gün yeniden test yaptım adetim geçeli 3.gün yine pozitif çıktı ama diğeri kadar silik değil uzaktan bakınca bile belli oluyor ama tam kırmızı değil bu nasıl oluyor?

Jkızlar beni hatırlıyo musunuz bilmiyorum çatlatma iğnesinden sonra 11.gün çok silikbi çizgi çıkmıştı ışıkta bakınca gözüküyodu bugün 16.gün yeniden test yaptım adetim geçeli 3.gün yine pozitif çıktı ama diğeri kadar silik değil uzaktan bakınca bile belli oluyor ama tam kırmızı değil bu nasıl oluyor?
Cnm kan testi yap en iyi öyle emin olabilirsin insallah hamilesindir cnm

arkadaşım hcg hormonu adım adım kanda yükselip idrara sonra geçiş yaptıgı için silik çıkması gayet normal.şöyle söyliimm en net kıpkırmızı döllenmeden sonra ancak 20-25günde görürsün ki bu da28günde bir adet olan biriisi için 10gün adet gecikmesi anlamına gelir.senin daha 3gün olmuş normal silik çıkması.hergun sabah idrarınla tekrarla netleştiğini göreceksin,engüzeli de kan vermek kesinlikle

arkadaşım hcg hormonu adım adım kanda yükselip idrara sonra geçiş yaptıgı için silik çıkması gayet normal.şöyle söyliimm en net kıpkırmızı döllenmeden sonra ancak 20-25günde görürsün ki bu da28günde bir adet olan biriisi için 10gün adet gecikmesi anlamına gelir.senin daha 3gün olmuş normal silik çıkması.hergun sabah idrarınla tekrarla netleştiğini göreceksin,engüzeli de kan vermek kesinlikle

Aynen ablamda iki hafta gecikince idrarda kipkirmiziydi ikinci cizgi hemen cikmiyo bazen cnm

Tüh cnm ya üzülme senin daha ilk denemendi demi bu ay olmazsa öbür ay olur insallah Allah hayirlisini versin zamani degil demekki :KK43:
Evet canım ilk denememdi. Doktor önümüzdeki ay aşılama yapcaz dedi. Hazırdım bu sonuca ama üzüldüm :-(

İnş canımçok yakın zamanlarda ipne olmuşuz haberdar olalım birbirimizden inş güzel haberler alırız
Kız ALLAH iyiliğini versin emi.tez zamanda hamile kal inşaALLAH.ayy ne güldüm yazım yanlışına.okadar üzgünüm ağlıyodum negatif çıktı sonucum diye.senin yazıyı bir okudum anammmm...yakın zamanlarda ne olmuşsunuz :-) :-D

Üzülme canım ya, tanımasam da seni İnan sürekli senin için bakıp durdum ne olacak diye, Bi sonraki ay yine denersin , stres yapma
Canımmm benim çok sağol ilgin için.önümüzdeki ay aşılama yapılcak canım bakşım hayırlısı

Back