Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalmıştım şimdi bebegim 9 aylik oldu ahh o heyecanlar o koşturmaca kafadaki o deli sorular o bekleme heyecanı
amaç aynı olunca,herkesin kafada aynı sorular oluyor yaaa :)) ben biraz baktım önceki yazdıkların arkadaşın klomen kullanmış bu ay,aynı bizim gibi.ama sorunu neymiş ilk denemesi miymiş yazmamışş,,,ay kafayı mı yiyoruz acabaaAyy çok şirinsin kız sen aynı deli sorular benim kafamda da var
Bende klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalmıştım şimdi bebegim 9 aylik oldu ahh o heyecanlar o koşturmaca kafadaki o deli sorular o bekleme heyecanı
İnşallah canım vallahi beklemek çok zor gerçekten kaç kere idrarla test yaptım belli değil en son erken hamilelik testi almıştım adetten 4 5 gün öncesine kadar gösteriyordu onunla çıktı o yes yazısını hiç unutamiçam gidip kan testi de yaptırmıştım sonra 36 çıkmıştı doktr ilk defa bukadar düşük görüyorum hamile olmayabilirsin demişti ama ben emindim hamileligimdenAyy darısı başımıza inşşş
İlk denemede tuttu çok şükür yumurtam buyumuyodu klomen le büyüttü catlatma ignesiyle de çatlatı şu gün şu saatte ilişki dedi yaptık olduilk denemenmiydi kuzum senin yaa,sıkıntı neydi? altın sorular bunlar,?? yok biz kafayı yedik
İnşallah canım vallahi beklemek çok zor gerçekten kaç kere idrarla test yaptım belli değil en son erken hamilelik testi almıştım adetten 4 5 gün öncesine kadar gösteriyordu onunla çıktı o yes yazısını hiç unutamiçam gidip kan testi de yaptırmıştım sonra 36 çıkmıştı doktr ilk defa bukadar düşük görüyorum hamile olmayabilirsin demişti ama ben emindim hamileligimden[/QU
Otrivell iğne kullanmış mıydın canım ?belirtilerin nelerdi ? Tekrar hayırlı olsun :)
İlk denemede tuttu çok şükür yumurtam buyumuyodu klomen le büyüttü catlatma ignesiyle de çatlatı şu gün şu saatte ilişki dedi yaptık oldu
Klomen ve pregnyl catlatma ignesi kölem adetimin 5. Günü başladım sonra bitince 3 gün sonra doktora gittim yeterince büyümüş dedi iğneyi vurduğun saatin üstüne 34 saat sonra ilişki demişti ilk üç gün hergün sonra gün aşırı işte 1 hafta boyunca .. hangisinde tuttu ilkinde mi sonrakilere mi bilmiyorumİlişki zamanlarını nasıl vermişti kuzum ??
Tebrikler canım :)Kızlar kan testi yaptırdım sonuç 249 çıktı nasıl?
Canım belirtilerin kaçıncı günden sonra başladı, adet olacakmış gibi ağrı gibi şeyler, benim 8. Günüm ve ara ara oluyor da Merak ettim :)Kızlar kan testi yaptırdım sonuç 249 çıktı nasıl?
Canım belirtilerin kaçıncı günden sonra başladı, adet olacakmış gibi ağrı gibi şeyler, benim 8. Günüm ve ara ara oluyor da Merak ettim :)
Evet canım benim.sağ tüpüm kapalı sol açık.benim eşim çok ılımlı bütün tedavilere.en büyük dayanağım destekçim benim.aşılamayı biz söylicektik doktora o bize aöyleyince sevindik.vardır bi hayır.şimdi adet olmayı beklicem.crinone jelden dolayo adetim gecikecek.adet olunca yine gidicem bakalım yeni serüvenlere heyecanlara doğru..ah canım arkadaşım sende mi tek tüplesin.. baenimde sol yok allındı sağ var.ben de klomeni ilk kez denedim buay olmazsa 1kere aşılama olmaadı hemen tüp istiyorum tabi kocamı ikna mevzuus var ona hiç girmiiim şimdilik.benim doktorum kendi arkadaşım aynı zamanda ve bana dediği buay klomenle olmazsa bikere aşılama yaparız ki o da yani nekadar olur bilemem.sonra hemen tüp yaparız.çünkü tüpe şansın %60,yanii ilkinde olmazssa ikinci de kesin olur diyo,hani ilkinde olmama ihtimali de tıpta oyledir hiçbirseye %100 d,yemezsin adettendir
Canımm malesef adetim crinone jelden gecikiyomuş.okadar çok yan etkisini yaşadım ki bu ilacın anlatamam.bilidğin yada duyduğun hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım sesimi çıkarmadım.kendimi ve kimseyi umutlandırmamak için.çarpıntı bulantı uyku ve şimdide adet gecikmesi.bastırdım içimdeki bi çok sesi.bende az önceye kadar umutluydum.offf ağlamaktan yazamıyorum.idrarda da test yaptım yokkk :,-( artık önümüzdeki tedavilere odaklanmam gerekiyo.daha adet olmadıysan gebesindir belki??
Canımmm umutlandırmak istemiyorum seni ama hamilesin gibime geliyo.evet ilk olcak kısmetse :-(ben yukarıda arkadaşlara da yazdım.gebelik 7-8 haftalık olmadan çok ekstrem bir durum yoksa belirti olmuyor reel manada.hissedilenler hep aklımızın bize bir oyunu.benim şimdi mesela sabah kalkınca mide bulantım var,kasık ağrım tatmin edici ölçüde var,ben hayatımda kabız oldugumu bilmem kabızlığım var,iştahım kesilmişti son 2 ayda 4kilo vermiştim sebepsiz,2gündür yemek y,yorum 2saat sonra acıkıyorum deli gibi eşim bile şaşırıyor.ama sor umudun var mı diyee,HAYIR hiç bir beklentim yok,sanki o kırmızı çizgileri bidaha hiç göremeyecekmişim gibi... allahtan eşin sana destekmiş,olursa ilk bebeğiniz mi olacak??