• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

merhaba kızlar bgün idrar testi yaptım negatif çıktı bu kez anlamadım 2 gün önce çizgi vardı kan testi yaptırmaya korkuyorum

hayır canım adetime 4 gün var daha iğnenin 11. günü pozitifti bugün 13. gün negatif:KK43: iğne etkisinden pozitif çıkmış sanırm :KK43:

Hmm anladim cnm olabilir ama o kadar sürüyomudur ignenin etkisi ya sanmam adetin gecmesini bekle bence sonra bidaha yap test. Benimde 4 gün var adete hic hamile oldugumuda düsünmüyorum bu yüzdende test yapmadim hic bekliyorum adet gecikirse yaparim. Hem bide erken ögrenmekde iyi degil bu sefer kimyasal gebelik mi yada dis gebelikmi bos gebelikmi diye stress yapariz doktora gidene kadar hic düsünmemeye calis (sanki ben düsünmüyormusum gibi :) ) ama düsünmesek olacakda iste :( hayirlisi diyorum benim bu ay olmazsa bidahaki aya olur insallah napalim nasipten öteye gecilmiyor

merhaba kızlar bgün idrar testi yaptım negatif çıktı bu kez anlamadım 2 gün önce çizgi vardı kan testi yaptırmaya korkuyorum
Canım aynen ben de iğnenin etkisi olduğunu bilmeden safça hamileyim dedim :( sonra ilacın etkisi olduğunu öğrendim ve yıkıldım :( du bakalım adetin geçsin , 15 gün sonra idrar testinde çıkar anca, kanda hemen çıkıyor, biraz daha bekle bakalım, sonra mutlu haberini alırız Allah'ın izniyle

Hmm anladim cnm olabilir ama o kadar sürüyomudur ignenin etkisi ya sanmam adetin gecmesini bekle bence sonra bidaha yap test. Benimde 4 gün var adete hic hamile oldugumuda düsünmüyorum bu yüzdende test yapmadim hic bekliyorum adet gecikirse yaparim. Hem bide erken ögrenmekde iyi degil bu sefer kimyasal gebelik mi yada dis gebelikmi bos gebelikmi diye stress yapariz doktora gidene kadar hic düsünmemeye calis (sanki ben düsünmüyormusum gibi :) ) ama düsünmesek olacakda iste :KK43: hayirlisi diyorum benim bu ay olmazsa bidahaki aya olur insallah napalim nasipten öteye gecilmiyor
Öyle canım beklemekten başka çaremiz yok Allah'ım bize de güzel sonuçlar aldırı inşallah bir gün

İ
Canım aynen ben de iğnenin etkisi olduğunu bilmeden safça hamileyim dedim :KK43: sonra ilacın etkisi olduğunu öğrendim ve yıkıldım :KK43: du bakalım adetin geçsin , 15 gün sonra idrar testinde çıkar anca, kanda hemen çıkıyor, biraz daha bekle bakalım, sonra mutlu haberini alırız Allah'ın izniyle[/QUOTE
İnşallah canım bekleyecem artık başka çare yok

Nedensiz kısırlık yaşayanlar için yazıyorum. Hiçbir sorun yok ama hamilelik oluşmuyor. Bu durumu yaşayan bir arkadaşım 90 yaşlarında eski mahalle ebelerinden birine gitmiş. Alt karın diye bir bölge varmış ve bu bölgede düşme oluyormuş rahim sarkması değil onunla karıştırmayın. Kadınlar ağır iş yaptıklarında halı yıkama mobilyaları çekme vs. Bu düşme yaşanıyormuş ve bu da gebeliğe engelmiş. Bu ebe karın bölgesine iki gün masaj yapmış tabi bu masajın bi tekniği var hangi bölgeye nasıl yapılacağını bilmek gerek. Takip eden ay içerisinde hamile kalan üç kişi biliyorum. Bunlardan birinin yaklaşık 9-10 yıl çocuğu olmamıştı. Gerçi Doğumda hayatını kaybetti:( işte herşeyin hayırlısını istemek lazım sözünün acı örneği. Sonuç olarak çevrenizde eskilerden kalma böyle ebeler varsa gidin. Çünkü modern tıpta alt karın düşmesi diye bir kavramda yok bu yönde bir araştırmada.

Nedensiz kısırlık yaşayanlar için yazıyorum. Hiçbir sorun yok ama hamilelik oluşmuyor. Bu durumu yaşayan bir arkadaşım 90 yaşlarında eski mahalle ebelerinden birine gitmiş. Alt karın diye bir bölge varmış ve bu bölgede düşme oluyormuş rahim sarkması değil onunla karıştırmayın. Kadınlar ağır iş yaptıklarında halı yıkama mobilyaları çekme vs. Bu düşme yaşanıyormuş ve bu da gebeliğe engelmiş. Bu ebe karın bölgesine iki gün masaj yapmış tabi bu masajın bi tekniği var hangi bölgeye nasıl yapılacağını bilmek gerek. Takip eden ay içerisinde hamile kalan üç kişi biliyorum. Bunlardan birinin yaklaşık 9-10 yıl çocuğu olmamıştı. Gerçi Doğumda hayatını kaybetti:KK43: işte herşeyin hayırlısını istemek lazım sözünün acı örneği. Sonuç olarak çevrenizde eskilerden kalma böyle ebeler varsa gidin. Çünkü modern tıpta alt karın düşmesi diye bir kavramda yok bu yönde bir araştırmada.

canım ne kadar güzel bildiğini paylaşmışsın ama nerde bulacağız ki hem ben bu durumu herkese anlatamıyorum

Back