• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Arkadaslar bende bu ay klomene baslayacaktim tamda bugün iznimden dolayi anca doktora gitme imkani buluyordum ki doktor izne cikmis ne yapmam lazim bi dahaki ayi beklemem
gerekiyor galiba:KK42:

ben yaptıracaktım ama gerek kalmadı adet oldum bugün bu ay olmadı yani :KK43: inşallah önümüzdeki ay olur benim de hepimizin de inşallah
Hayırlısı canım.inşaALLAH önümüzdeki ay olur.benimde perşembe tahlil günüm.belki yaptıklarım çok yetersiz daha çok uğraşanlar vardır ama ben ALLAH tan umudumu kesmiyorum.olcak bigün İNŞAALLAH

Takip edelim birbirimizi canım,umut olalım birbirimize

Slm cnm bilmem hatirliyormusun haber vereyim dedim ne yazikki bu ayda hamile degilim yarin bekledigim adet günümdü ama bugün oldum hayirlisi diyorum insallah senin olur ve isteyen herkesin. Hamileyim sonunda demeyi cok isterdim. :KK15:

Slm cnm bilmem hatirliyormusun haber vereyim dedim ne yazikki bu ayda hamile degilim yarin bekledigim adet günümdü ama bugün oldum hayirlisi diyorum insallah senin olur ve isteyen herkesin. Hamileyim sonunda demeyi cok isterdim. :KK15:
Ahh canım benim inşaALLAH dicez bizde.Rabbim bize de nasip edcek.bütün kalbimle inanıyorum.bende yarın tahlile gidcem.hiç ümitli değilim kendimden ama ALLAH diyorum.kan tahlili yaptırdınmı sen canım?

Ahh canım benim inşaALLAH dicez bizde.Rabbim bize de nasip edcek.bütün kalbimle inanıyorum.bende yarın tahlile gidcem.hiç ümitli değilim kendimden ama ALLAH diyorum.kan tahlili yaptırdınmı sen canım?
Ay cnm insallah positiv olur seninki valla en azindan sana sevinirim. Yok cnm hic test yaptirmadim sabirla adet günümü bekliyordum oda birgün önceden geldi yarin doktorumu arayip söylicem iste bakalim Allah bilir zamanin en hayirlisini diyorum bende

Ay cnm insallah positiv olur seninki valla en azindan sana sevinirim. Yok cnm hic test yaptirmadim sabirla adet günümü bekliyordum oda birgün önceden geldi yarin doktorumu arayip söylicem iste bakalim Allah bilir zamanin en hayirlisini diyorum bende
Bende ümitli değilim canım.adet günlerim benim dün bugün ama ceinone jel adeti geciktiriyomuş.o yüzden umutlanamıuorım.hemen haber vercem arkadaşım.dua et nolur

Bende ümitli değilim canım.adet günlerim benim dün bugün ama ceinone jel adeti geciktiriyomuş.o yüzden umutlanamıuorım.hemen haber vercem arkadaşım.dua et nolur

Ayy insallah cnm ya insallah hamilesindir hadi insallah positiv haberlerini bekliyorum Allah hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin insallah :KK15:

Kızlar günaydın.az önce kan verdim.öğleden sonra aşcam sonucu.nolur dua edin benim için.çok karamsarım.ALLAH hepimize nasip eder inşaALLAH.hiçbirinizi görmedim tanımıyorum ama okadar çok seviyorumki sizi.kendim için istediğim kadar sizler içinde istiyorum Rabbimden...ALLAH aemanet olun yol arkadaşlarımmmm benimmm ::KK200::KK15:

arkadaşlar merhaba,ben de aralık ayında laparoskopi oldum sol tüpüm alındı.sağ sağlam.bu ay klomen +ovitrelle kullandım.
pazar 12de iğnemi oldum ama 4gün oldu bugün iğneden sonra sol kasıgımdaki ağrıdan ölüyorum.. ara ara geçiyo sonra yine başlıyor,özellikle oturnca ağrıyor daha çok?? böyle ağrı kist diyorlar ama ağrısı oldgu halde kist olmamış olan yok mu ki aacaba? kist mi oldu şimdi bende?? :110:

Merhaba kızlar ,çatlatma iğnesinden sonra hamile kalan Bi arkadaştan yanıt alabilir miyim? Bugün iğne yapılalı 8. Gün ara ara adet sancısı gibi sancım var ve belimde de hafif Bi ağrı var, hamilelik belirtisi olabilir mi? ,

Merhaba kızlar ,çatlatma iğnesinden sonra hamile kalan Bi arkadaştan yanıt alabilir miyim? Bugün iğne yapılalı 8. Gün ara ara adet sancısı gibi sancım var ve belimde de hafif Bi ağrı var, hamilelik belirtisi olabilir mi? ,
Hadi inşaALLAH canım.azcık daha sabret sonra yap testini ver bize güzel haberleri ;-)

Kızlar günaydın.az önce kan verdim.öğleden sonra aşcam sonucu.nolur dua edin benim için.çok karamsarım.ALLAH hepimize nasip eder inşaALLAH.hiçbirinizi görmedim tanımıyorum ama okadar çok seviyorumki sizi.kendim için istediğim kadar sizler içinde istiyorum Rabbimden...ALLAH aemanet olun yol arkadaşlarımmmm benimmm ::KK200::KK15:
hadi inşallah canım hayırlı haberlerle dön :)

Back