• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

arkadaşım hcg hormonu adım adım kanda yükselip idrara sonra geçiş yaptıgı için silik çıkması gayet normal.şöyle söyliimm en net kıpkırmızı döllenmeden sonra ancak 20-25günde görürsün ki bu da28günde bir adet olan biriisi için 10gün adet gecikmesi anlamına gelir.senin daha 3gün olmuş normal silik çıkması.hergun sabah idrarınla tekrarla netleştiğini göreceksin,engüzeli de kan vermek kesinlikle

Allah razı olsun canım çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin akşam acile gidip vericem kan bakalım inşallah vardır

Allah razı olsun canım çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin akşam acile gidip vericem kan bakalım inşallah vardır

yani çok heveslendirmiş olmayayım ama muhtemelen vardır. he sağlıklı bir gebelik midir sağlıklı değer yükselir mi onu ancak kan tahlilleriyle anlarız.. çift çizgiyi görünce de dertler bitmiyor kii?? ama insana nasıl umut oluyor o çizgiler.aslında resim koyabilsen de baksak

Kız ALLAH iyiliğini versin emi.tez zamanda hamile kal inşaALLAH.ayy ne güldüm yazım yanlışına.okadar üzgünüm ağlıyodum negatif çıktı sonucum diye.senin yazıyı bir okudum anammmm...yakın zamanlarda ne olmuşsunuz :-) :-D

ya arkadaş bunu yazmış bende bakıom bakıom ekrana gülücem gülemiyorumm,ama sen de yazınca dayanamdım patlattım kahkahayıı,, biz arkadaşımla aynı gün karar verdik ve ipne olduk ne var ki yaniiii, kızlar iyi ki varsınız akşam akşam keyif verdiniz bana

senin nezaman oldu iğnen?? ay inşallaaahh yaa ikimizin de tutar bu ay.. ben şimdi ufaktan bir hesap yaptım 9şubatı görürsem hemen bir idrar testi yapabilirim,iğneden sonra 17.gün olmuş olacak ve net bir sonuç için ideal zaaman..
böyle diyorum da kesin sabredeemem hea kesiiiiiin :KK17::KK17: ama lütfen endogrusu 9şubat :anneadayı::anneadayı:

Ben 19unda oldum canım 1şubatta da doktor kontrole gel dedş eğer o güne kadar adet olmazsam kesin kan testi yapacak.ama çok umutsuzum nedense biliyor musun :(

Kız ALLAH iyiliğini versin emi.tez zamanda hamile kal inşaALLAH.ayy ne güldüm yazım yanlışına.okadar üzgünüm ağlıyodum negatif çıktı sonucum diye.senin yazıyı bir okudum anammmm...yakın zamanlarda ne olmuşsunuz :-) :-D

Yazılanlar çok grç düşüyor telefonuma şimdi gördüm mesajı ;) ay hakikaten ne olmuş öle o... ;) seni güldürdüysem ne güzel canım benim sakın üzülme bende bu ay çok umutsuzum :( niye hemen aşılamaya geçiyor doktorun onu anlamadım ?

ya arkadaş bunu yazmış bende bakıom bakıom ekrana gülücem gülemiyorumm,ama sen de yazınca dayanamdım patlattım kahkahayıı,, biz arkadaşımla aynı gün karar verdik ve ipne olduk ne var ki yaniiii, kızlar iyi ki varsınız akşam akşam keyif verdiniz bana
Ayyyy sorma canım ya inan ağzım burnum ağlamaktan şişmiş bi vaziyette burnumu çeke çeke yazıları okuyodun anammm ne kahkaha attım eşim şaştı kaldı.

Yazılanlar çok grç düşüyor telefonuma şimdi gördüm mesajı :KK66: ay hakikaten ne olmuş öle o... :KK66: seni güldürdüysem ne güzel canım benim sakın üzülme bende bu ay çok umutsuzum :KK43: niye hemen aşılamaya geçiyor doktorun onu anlamadım ?
Canımm sen çok yaşa emiiii...şuan gülüyosam sebebi inan bana sensin ya çok iyi geldi ALLAH razı olsun.oyyyy gülmekten yazamıyom.benim sağ tüpüm kapalı canım.koşturmak istemiyorum şansımız yükseltmek için aşılamaya geçelim dedi.açıkçası bende bunu bekliyodum.aşılamada da çok şansım yok tek tüple ama bakalım canım.sen hangi aşamadasın canım

Canımm sen çok yaşa emiiii...şuan gülüyosam sebebi inan bana sensin ya çok iyi geldi ALLAH razı olsun.oyyyy gülmekten yazamıyom.benim sağ tüpüm kapalı canım.koşturmak istemiyorum şansımız yükseltmek için aşılamaya geçelim dedi.açıkçası bende bunu bekliyodum.aşılamada da çok şansım yok tek tüple ama bakalım canım.sen hangi aşamadasın canım

Kıyamam sana ..inan sen söylemesen farketmeyeceğim bile ne yazdığımı..ama gördün mü herşeyde bir hayır vardır..yüzün gülmüş ya daha ne isterim keşke daha başka bir şey yapabilsem senin için...üzülme ne olur tek tüp olup aşılama ile tutan cok var.inan rahim filminde açılmadı mı tüp kuzum ?

ah canım arkadaşım sende mi tek tüplesin.. baenimde sol yok allındı sağ var.ben de klomeni ilk kez denedim buay olmazsa 1kere aşılama olmaadı hemen tüp istiyorum tabi kocamı ikna mevzuus var ona hiç girmiiim şimdilik.benim doktorum kendi arkadaşım aynı zamanda ve bana dediği buay klomenle olmazsa bikere aşılama yaparız ki o da yani nekadar olur bilemem.sonra hemen tüp yaparız.çünkü tüpe şansın %60,yanii ilkinde olmazssa ikinci de kesin olur diyo,hani ilkinde olmama ihtimali de tıpta oyledir hiçbirseye %100 d,yemezsin adettendir :cool:

Ben 19unda oldum canım 1şubatta da doktor kontrole gel dedş eğer o güne kadar adet olmazsam kesin kan testi yapacak.ama çok umutsuzum nedense biliyor musun :KK43:

1 şubat dedi demek yani 13.gün oluyor,kanda 50lerde 60larda minimum çıkar evet,inşallaaah canım yaa.. sen niye umutsuzsun kiii,yolunda gitmeyen bişiler mi seziyorsun gönlünü ferah tut,şu aşaamada gebelik hiissetmekle farkına varabieceğin bişi olmaktan çıktı cunku duygularımız cok karmakarısık.. ben kızım da hisetmmiştim hatta kan testim negatif gelmişti erken yaptırdıgım için yanlış bu test ben hamileyim demiştim. sonra ikinci cocuk için ilk denememde de oyle oldu.testler habire negatif geliyo ben inanmıyorum yok diyorum ya hiissediyorum hamileyiimm ama deildim ve 3senedir de kalamadım.. oyuzden duygularnı rafa kaldır,sen hissetmiyo olabilrisin ama bebişin seninleyseee :anneadayı:

1 şubat dedi demek yani 13.gün oluyor,kanda 50lerde 60larda minimum çıkar evet,inşallaaah canım yaa.. sen niye umutsuzsun kiii,yolunda gitmeyen bişiler mi seziyorsun gönlünü ferah tut,şu aşaamada gebelik hiissetmekle farkına varabieceğin bişi olmaktan çıktı cunku duygularımız cok karmakarısık.. ben kızım da hisetmmiştim hatta kan testim negatif gelmişti erken yaptırdıgım için yanlış bu test ben hamileyim demiştim. sonra ikinci cocuk için ilk denememde de oyle oldu.testler habire negatif geliyo ben inanmıyorum yok diyorum ya hiissediyorum hamileyiimm ama deildim ve 3senedir de kalamadım.. oyuzden duygularnı rafa kaldır,sen hissetmiyo olabilrisin ama bebişin seninleyseee :anneadayı:

İnş canım benim inşş.bakalım 1şubata kadar âdet olmazsam eğer ak gün karagün ortaya çıkıcak Rabbim hayırlısını nasip etsin inşşş her ikimiz içinde.seninle aynı durumdayız inan kuşum..

klomenle mi kaldın bi de canım yaa,problem neydi nasıl bir tedavi uygulandı kaçıncı denemendi?? kafam da deli sorular ayyy çok sordumm kusura bakma? accık anlatsana süreci bize de moral olsun :KK15:

Back