- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.740
- 37
- Konu Sahibi perikizi__
diğer aya cnm olur inşaallahP perikizi__ ne oldu canım sende durumlar nasıl? Ben adet oldum soğan kürüne başliyorum bitince.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diğer aya cnm olur inşaallahP perikizi__ ne oldu canım sende durumlar nasıl? Ben adet oldum soğan kürüne başliyorum bitince.
diğer aya cnm olur inşaallah
Merhaba canım. Ben adet olmadım bu gündü günüm. İğneninde 15ci günü zaten. Acaba yalnışmı hesaplamışım adetime hala varmı?P perikizi__ ne oldu canım sende durumlar nasıl? Ben adet oldum soğan kürüne başliyorum bitince.
Şifa olsun canim İnsallah iyi gelir kür çaban boşuna gitmez. Eğer bende adet olursam başlıycam birlikte yaparızP perikizi__ ne oldu canım sende durumlar nasıl? Ben adet oldum soğan kürüne başliyorum bitince.
Merhaba canım. Ben adet olmadım bu gündü günüm. İğneninde 15ci günü zaten. Acaba yalnışmı hesaplamışım adetime hala varmı?
Şifa olsun canim İnsallah iyi gelir kür çaban boşuna gitmez. Eğer bende adet olursam başlıycam birlikte yaparız
Bakalım hayırlısı olsunDoğru aşağı yukarı bugün yarın olman gerekir canım genelde ovülasyondan 14 gün sonra adet olunurmuş ya.
İnşallah gelicek ayda sen olmazsın))Sağol canım inşallah sen olmazsın ❤
Ay cnm hayirli olsun darısı basimiza nasil oldu belirtilerin neydi cnmMerhaba kızlar) kan testi yaptırdım 633 çıktı hamileyim)
Bende şokdayım inanamıyorum) baştan anlatayım o zaman) adetin 5ci günü klomene başladım 5 gün 2şer tane içtim. Kontrole gitdim doktor menagon iğne yazdı 3 gün vuruldum. Sonda 2 gün ara ile ovitrelle çatlatma iğnesi yaptı ve 36 saat sonra ilişki dedi. Hamd olsun Allaha hamileyim. Bu aydan o kadar ümitsizdimki çünki hiç bir belirtim olmadı sadece aşırı derece göğüslerim şişti ve hassaslaşdı başkada hiçbişeyAy cnm hayirli olsun darısı basimiza nasil oldu belirtilerin neydi cnm
Merhaba kızlar) kan testi yaptırdım 633 çıktı hamileyim)
Bende şokdayım inanamıyorum) baştan anlatayım o zaman) adetin 5ci günü klomene başladım 5 gün 2şer tane içtim. Kontrole gitdim doktor menagon iğne yazdı 3 gün vuruldum. Sonda 2 gün ara ile ovitrelle çatlatma iğnesi yaptı ve 36 saat sonra ilişki dedi. Hamd olsun Allaha hamileyim. Bu aydan o kadar ümitsizdimki çünki hiç bir belirtim olmadı sadece aşırı derece göğüslerim şişti ve hassaslaşdı başkada hiçbişey
bunu nezaman veriyirlar mesela catlama ignesi degil herhalde buMenagon da gonal f gibi fsh içeren bir iğneymiş doktor yeni verdi onu bana bu ay inşallah bende de işe yarar dua et kuzum hamileysen kabul olur duan ❤
Hepiniz için dua edicem. İnşallah bu topik uğurlu olucak hepimiz için. İnşallah gelicek ayda senin bebek haberini duyarız)Menagon da gonal f gibi fsh içeren bir iğneymiş doktor yeni verdi onu bana bu ay inşallah bende de işe yarar dua et kuzum hamileysen kabul olur duan ❤
Canım bana menagonu yumurtam yeterince büyümediği için verdi Allaha şükür 3 gün yaptım 17-18 mm 2 yumurtam oldu 2 gün sonrada çatlatma iğnemi oldumMenagon da gonal f gibi fsh içeren bir iğneymiş doktor yeni verdi onu bana bu ay inşallah bende de işe yarar dua et kuzum hamileysen kabul olur duan ❤
Eşine test yaptırmışmıydınız? Benim eşimdede ileri haraketlilikde zayıflık vardı bu ay ilaç kullandlMenagon da gonal f gibi fsh içeren bir iğneymiş doktor yeni verdi onu bana bu ay inşallah bende de işe yarar dua et kuzum hamileysen kabul olur duan ❤
bunu nezaman veriyirlar mesela catlama ignesi degil herhalde bu
ne.ise yariyor cnm buCatlatma iğnesinden önce kullanmam gerek 3 gün
Eşine test yaptırmışmıydınız? Benim eşimdede ileri haraketlilikde zayıflık vardı bu ay ilaç kullandl