Gebeliğe Hazırlık Klomen Menagon Ovitrelle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle umutsuz olma neden olmasınki herşeyi Yaratan Allahtdır. Umudu asla kesme

Bir kez de olsa yaşadım ya o zaman hissetmiştim hamile olduğumu kimyasal oldu. Tabi Allah dilerse verir ona asla isyan etmiyorum ama kendimi en kötü sonuca hazırlıyorum piskolojik olarak 😔

Bir kez de olsa yaşadım ya o zaman hissetmiştim hamile olduğumu kimyasal oldu. Tabi Allah dilerse verir ona asla isyan etmiyorum ama kendimi en kötü sonuca hazırlıyorum piskolojik olarak 😔
İnşallah iyi olucak herşey. Kimyasalda olsa bi hamilelik yaşamışsın. Ben onu bile yaşamadım şimdiye kadar. Allahtan ümit kesilmez

İnşallah iyi olucak herşey. Kimyasalda olsa bi hamilelik yaşamışsın. Ben onu bile yaşamadım şimdiye kadar. Allahtan ümit kesilmez

Yaşadım ama aradan baya bir zaman geçti canım bazen unutuyorum hatta.. Hiç yaşamamışım gibi. Sen ne kadar zamandır istiyorsun?

Kimyasal geçirdiğim ay hsg çektirmiştim ve soğan kürü yapmıştım ben😊 Daha çokta olmamış sana inşallah tez zamanda hamile kalırsın bana 18 ay oldu 🙄
Ben eğer bu ay olmazsa gelicek ay soğan kürü yapıcam klomen menagon ovitrelle ile birlikte bakalım o zaman nasıl etki edicek. Çok kişi hamile kalmış soğan kürü ile. Benimde etrafımda o kadar varki

Ben eğer bu ay olmazsa gelicek ay soğan kürü yapıcam klomen menagon ovitrelle ile birlikte bakalım o zaman nasıl etki edicek. Çok kişi hamile kalmış soğan kürü ile. Benimde etrafımda o kadar varki

Bende gelecek ay tekrarlıyım o zaman soğan kürünü beraber başlarız takipleşelim 😊❤️

X