Gebeliğe Hazırlık Klomen Menagon Ovitrelle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bazen okadr surmuyor etki beim etkim 3gunde geçmişti
Gerçektenmi? Ya ben iyne olduktan 3-4 gün sonra göğüslerim şişti hala şiş ağrıyor uçlarıda şişkin. Hiç böyle olmamışdım. Düşündümki iynenin etkisidir geçer zaten. 11ci günü bu gün iynenin sabah test yaptim 3-4 dakikada hafif silik çizgi oldu. Erken biliyorum ama merak etdiğim iynenin etkisimidir yoksa değilmidir

Gerçektenmi? Ya ben iyne olduktan 3-4 gün sonra göğüslerim şişti hala şiş ağrıyor uçlarıda şişkin. Hiç böyle olmamışdım. Düşündümki iynenin etkisidir geçer zaten. 11ci günü bu gün iynenin sabah test yaptim 3-4 dakikada hafif silik çizgi oldu. Erken biliyorum ama merak etdiğim iynenin etkisimidir yoksa değilmidir
bencr hamile olabilirisn benbikere igne vurundum 3gun silikgezim sonra tekcizgiye döndü bende hatta 1haftaiicnfe knaverdm negatif cikti

Merhaba ben bu gün test yaptım iğnenin 11ci günü silik çizgi var. Ovitrellenin etkisidir kesin.Merak etdim sizde test yaptınızmı hiç yoksa 14cü günü mü bekliyorsunuz?

Ben 2 gun önce yani ovitrellenin 10. Günü yaptım negatif çıktı erken gebelik testi. Bence insandan insana değişiyor iğnenin etki süreci 😊.

Biz aynı gün iğne olmuşduk dimi? Ayın 24ü sabah saat 11de oldum ben. O zaman benimde 12ci günüm oluyor bu gün?

Evet benimde 24 Aralıktı,bugün iğnenin 12. Ama ovülasyonun 10. Günü aslında en doğrusu ovülasyonun 14.gününü beklemek test yapmak için ama malesef sabırsızlanıyoruz 😁

X