- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.740
- 37
- Konu Sahibi perikizi__
amin cnm ınşallahİnşallah canm istedgn olur ikiz verir cok güzel duygu sana da en kısa zmnda yasatsn istedklrni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cnm ınşallahİnşallah canm istedgn olur ikiz verir cok güzel duygu sana da en kısa zmnda yasatsn istedklrni
İyi düşün iyi olsn cnmamin cnm ınşallah
Hayırlı olsun canım Allah kolay doğum versinBelirtisi olmadı bnde aslnda birtek birz midem bulandı birden o bn sabrszdm doktorum 14 gün ver dedi verdm cktı sonra yükseldi suan işte 36 haftamdym 2 hafta sonra dogumum var allahn izniyle
Göğüslerde değişiklik hiss etmişmiydin? Şişkinlik sertlik uçlarda şişlik?İyi düşün iyi olsn cnm
Öle belirtilerim olmadı bnm hiçGöğüslerde değişiklik hiss etmişmiydin? Şişkinlik sertlik uçlarda şişlik?
Merhaba ben bu gün test yaptım iğnenin 11ci günü silik çizgi var. Ovitrellenin etkisidir kesin.Merak etdim sizde test yaptınızmı hiç yoksa 14cü günü mü bekliyorsunuz?İğneyi aynı gün vurulmuşuz ve aynı belirtiler bendede var. Ovitrelle'in etkisi o.
bazen okadr surmuyor etki beim etkim 3gunde geçmiştiMerhaba ben bu gün test yaptım iğnenin 11ci günü silik çizgi var. Ovitrellenin etkisidir kesin.Merak etdim sizde test yaptınızmı hiç yoksa 14cü günü mü bekliyorsunuz?
Gerçektenmi? Ya ben iyne olduktan 3-4 gün sonra göğüslerim şişti hala şiş ağrıyor uçlarıda şişkin. Hiç böyle olmamışdım. Düşündümki iynenin etkisidir geçer zaten. 11ci günü bu gün iynenin sabah test yaptim 3-4 dakikada hafif silik çizgi oldu. Erken biliyorum ama merak etdiğim iynenin etkisimidir yoksa değilmidirbazen okadr surmuyor etki beim etkim 3gunde geçmişti
bencr hamile olabilirisn benbikere igne vurundum 3gun silikgezim sonra tekcizgiye döndü bende hatta 1haftaiicnfe knaverdm negatif ciktiGerçektenmi? Ya ben iyne olduktan 3-4 gün sonra göğüslerim şişti hala şiş ağrıyor uçlarıda şişkin. Hiç böyle olmamışdım. Düşündümki iynenin etkisidir geçer zaten. 11ci günü bu gün iynenin sabah test yaptim 3-4 dakikada hafif silik çizgi oldu. Erken biliyorum ama merak etdiğim iynenin etkisimidir yoksa değilmidir
Testim erken gebelik testi. Bakalım ne olacakbencr hamile olabilirisn benbikere igne vurundum 3gun silikgezim sonra tekcizgiye döndü bende hatta 1haftaiicnfe knaverdm negatif cikti
bence var gibi hayirli olsunTestim erken gebelik testi. Bakalım ne olacak
İnşallah dediyin gibi olur.bence var gibi hayirli olsun
Merhaba ben bu gün test yaptım iğnenin 11ci günü silik çizgi var. Ovitrellenin etkisidir kesin.Merak etdim sizde test yaptınızmı hiç yoksa 14cü günü mü bekliyorsunuz?
Biz aynı gün iğne olmuşduk dimi? Ayın 24ü sabah saat 11de oldum ben. O zaman benimde 12ci günüm oluyor bu gün?Ben 2 gun önce yani ovitrellenin 10. Günü yaptım negatif çıktı erken gebelik testi. Bence insandan insana değişiyor iğnenin etki süreci .
İnş
İnşallah dediyin gibi olur.
Biz aynı gün iğne olmuşduk dimi? Ayın 24ü sabah saat 11de oldum ben. O zaman benimde 12ci günüm oluyor bu gün?
Evet çok sabrsızlanıyorum ya peki sende her hangi bir belirti varmı?Evet benimde 24 Aralıktı,bugün iğnenin 12. Ama ovülasyonun 10. Günü aslında en doğrusu ovülasyonun 14.gününü beklemek test yapmak için ama malesef sabırsızlanıyoruz
Evet çok sabrsızlanıyorum ya peki sende her hangi bir belirti varmı?
Aynı belirtiler ya çok garip belirtilerde aynı ama bende pozitiv çıkıyo testGöğüslerim ağırlaştı ve uçları sert tek belirtim, ona da fazla güvenmek istemiyorum ben umutsuzum ya kendimi hamile hissetmiyorum.
Böyle umutsuz olma neden olmasınki herşeyi Yaratan Allahtdır. Umudu asla kesmeGöğüslerim ağırlaştı ve uçları sert tek belirtim, ona da fazla güvenmek istemiyorum ben umutsuzum ya kendimi hamile hissetmiyorum.