- 17 Ekim 2019
- 180
- 85
- Konu Sahibi perikizi__
Canın sağolsun. Soğan kürü var sonuçta denemekden zarar gelmezErken gebelik testi yaptım çıkmadı benim bu ay da fos çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canın sağolsun. Soğan kürü var sonuçta denemekden zarar gelmezErken gebelik testi yaptım çıkmadı benim bu ay da fos çıktı
Canın sağolsun. Soğan kürü var sonuçta denemekden zarar gelmez
Ben yarın yapıcam iğnenin 14cü günü erken gebelik testi alıp.Bakalım ne olucak çünki benim adetim geçen ayın 9u geldi bazen 30 bazen 33 gün ara ile oluyor yani adetime var benim hala beklemedeyimAdet olayım da başlarım artık napiyim sen yaptın mi test?
İnşallah gecikme yaşarsın geç döllenme falan olmuşdur belkiAdet olayım da başlarım artık napiyim sen yaptın mi test?
Ben yarın yapıcam iğnenin 14cü günü erken gebelik testi alıp.Bakalım ne olucak çünki benim adetim geçen ayın 9u geldi bazen 30 bazen 33 gün ara ile oluyor yani adetime var benim hala beklemedeyim
1 aylık bende kullandım o ay düzeldi ama bırakınca yine bozulduBenimde adetim öyle olurdu ama duphaston kullandım ya 27-28 e indi döngüm
İnşallah gecikme yaşarsın geç döllenme falan olmuşdur belki
1 aylık bende kullandım o ay düzeldi ama bırakınca yine bozuldu
Ya bende öyleyim hep hüsran hep hüsran) napalım bizimkide böyle) olmazsa tüp bebek filan deneriz dünyanın sonu değil ki belki 3üz doğururuz ha?Canım kendimi bu fikre alıştırdım bile artık gerisini Allaha bıraktım. Her ay hüsran her ay hüsran şaşırmıyorum artık
bende boyle yapiyorum ama yanlis cnm yapma öyle olumlu duusnCanım kendimi bu fikre alıştırdım bile artık gerisini Allaha bıraktım. Her ay hüsran her ay hüsran şaşırmıyorum artık
Ya bende öyleyim hep hüsran hep hüsran) napalım bizimkide böyle) olmazsa tüp bebek filan deneriz dünyanın sonu değil ki belki 3üz doğururuz ha?
bende boyle yapiyorum ama yanlis cnm yapma öyle olumlu duusn
Sende haklisn nediyeyim kac yildir deniyrodun cnmOlumlu düşünemiyorum ki artık duygularım öldü
Sende haklisn nediyeyim kac yildir deniyrodun cnm
zoristee nebilim bende bakalim klomende olmazsa nediyecek doktor merak ediyorum18 ay oldu canım
zoristee nebilim bende bakalim klomende olmazsa nediyecek doktor merak ediyorum
Persmeeb gidecemDoktorun ne zamandı canim?
Persmeeb gidecem
amin cnm inşllahAz kalmış inşallah güzel haberler alırsın sen ❤