- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
-
- Konu Sahibi perikizi__
Böyle umutsuz olma neden olmasınki herşeyi Yaratan Allahtdır. Umudu asla kesme
Aynı belirtiler ya çok garip belirtilerde aynı ama bende pozitiv çıkıyo test
İnşallah iyi olucak herşey. Kimyasalda olsa bi hamilelik yaşamışsın. Ben onu bile yaşamadım şimdiye kadar. Allahtan ümit kesilmezBir kez de olsa yaşadım ya o zaman hissetmiştim hamile olduğumu kimyasal oldu. Tabi Allah dilerse verir ona asla isyan etmiyorum ama kendimi en kötü sonuca hazırlıyorum piskolojik olarak
İnşallah iyi olucak herşey. Kimyasalda olsa bi hamilelik yaşamışsın. Ben onu bile yaşamadım şimdiye kadar. Allahtan ümit kesilmez
Soğan kürü denedinmi hiç? 6 aydır istiyoruz . Peki sen?Yaşadım ama aradan baya bir zaman geçti canım bazen unutuyorum hatta.. Hiç yaşamamışım gibi. Sen ne kadar zamandır istiyorsun?
Soğan kürü denedinmi hiç? 6 aydır istiyoruz . Peki sen?
Ben eğer bu ay olmazsa gelicek ay soğan kürü yapıcam klomen menagon ovitrelle ile birlikte bakalım o zaman nasıl etki edicek. Çok kişi hamile kalmış soğan kürü ile. Benimde etrafımda o kadar varkiKimyasal geçirdiğim ay hsg çektirmiştim ve soğan kürü yapmıştım benDaha çokta olmamış sana inşallah tez zamanda hamile kalırsın bana 18 ay oldu
Ben eğer bu ay olmazsa gelicek ay soğan kürü yapıcam klomen menagon ovitrelle ile birlikte bakalım o zaman nasıl etki edicek. Çok kişi hamile kalmış soğan kürü ile. Benimde etrafımda o kadar varki
Tamam o zaman burda sözleştik bak))İnşallah ikimiz içinde en iyisi en hayırlısı neyse oda olurBende gelecek ay tekrarlıyım o zaman soğan kürünü beraber başlarız takipleşelim❤
E
Tamam o zaman burda sözleştik bak))İnşallah ikimiz içinde en iyisi en hayırlısı neyse oda olur
Sabah akşam 1 kahverengi kabulklu soğanl aç karnlna 4 yere bölüp 1,5 bardak suda 5 dakika kaynatıp süzüp içiyorsunuz. Adetin 7ci gününden 15 günKizlar sogan kurunu nasıl yapıyorsunuz
Ne zaman yapıldı iğneniz?Bende ilk defa klomen ve overlite kullandim bat günümü bekliyorum.
28 AralıkNe zaman yapıldı iğneniz?
Merhaba nasılsın? Ağrılar sendede oluyormu?Amin inşallaheğer adet olursak buraya yazarız zaten (inşallah olmayız) öylelikle başlarız küre destek veririz birbirimize.
Merhaba nasılsın? Ağrılar sendede oluyormu?
Aaa. Allah acil şifalar versin. Bende ağrılar var karnımda galiba regl olucam bata var amaMerhaba, 2 gündür hastayım burun boğaz fena. Göğüs ağrım var arada da kasıklarım pıt pıt atıyor başka birşey yok sen nasılsın?