- 17 Ekim 2019
- 180
- 85
- 98
- Konu Sahibi perikizi__
-
Hamile kaldınız mı peki?Evet normal iğnenin etkisi öyle yapıyor benimde kaşıklarımda çok ağrı yapmıştı
İğneyi aynı gün vurulmuşuz ve aynı belirtiler bendede var. Ovitrelle'in etkisi o.
Testi iğneden kaç gün sonra yapsam doğru sonuç alırım? Bi bilgin varmı bu konuda
Tamam teşekkürlerİğneden 12 gün sonra kan testinde çıkar bence. Idrar testinde 14 gün sonra.
Sizde problem ne? Bende çikolata kisti var her 2 yumurtalıkta 4,5 cmİğneden 12 gün sonra kan testinde çıkar bence. Idrar testinde 14 gün sonra.
Sizde problem ne? Bende çikolata kisti var her 2 yumurtalıkta 4,5 cm
Sizde sorun neydi peki? Test yapsam çıkarmı acaba 11 gün geçtiKızlar bnde catlatma klomen kullndm 11 gün kanda yaptm ckmştı
Bn ergenliktn beri hep gec hastlanırdm pco vardı yani o yzdn allahtan ilkinde tuttu yapın cıkar ztnSizde sorun neydi peki? Test yapsam çıkarmı acaba 11 gün geçti
ya belirtisi neydiBn ergenliktn beri hep gec hastlanırdm pco vardı yani o yzdn allahtan ilkinde tuttu yapın cıkar ztn
Belirtisi olmadı bnde aslnda birtek birz midem bulandı birden o bn sabrszdm doktorum 14 gün ver dedi verdm cktı sonra yükseldi suan işte 36 haftamdym 2 hafta sonra dogumum var allahn izniyleya belirtisi neydi
allah hayırlı etsin klomen kulandin demiBelirtisi olmadı bnde aslnda birtek birz midem bulandı birden o bn sabrszdm doktorum 14 gün ver dedi verdm cktı sonra yükseldi suan işte 36 haftamdym 2 hafta sonra dogumum var allahn izniyle
Evet hem klomen hem catlatma ignesi canmallah hayırlı etsin klomen kulandin demi
Bende ilkdefa kullandım kelimen şuan kasik agrım var haftaya kontrole çağırdı inşallah benimde tutar buseferEvet hem klomen hem catlatma ignesi canm
İgneni olmadın demi bnmde yumurtam büyümüştü bir tanesi 23 cm olmştu işteBende ilkdefa kullandım kelimen şuan kasik agrım var haftaya kontrole çağırdı inşallah benimde tutar busefer
yokdaha büyüüp buyunedgine bakacak sonra catlama ignesi verir saniirm benim zaten çatlıyor bakalim klomenle birkactanede buyuyor diyorlar keske ikizolsa neguzelolur hic çocuğum yokİgneni olmadın demi bnmde yumurtam büyümüştü bir tanesi 23 cm olmştu işte
İnşallah canm istedgn olur ikiz verir cok güzel duygu sana da en kısa zmnda yasatsn istedklrniyokdaha büyüüp buyunedgine bakacak sonra catlama ignesi verir saniirm benim zaten çatlıyor bakalim klomenle birkactanede buyuyor diyorlar keske ikizolsa neguzelolur hic çocuğum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?