Amin İnşaAllah canım Allah razı olsun . Cok zor cokEstağfurullah canımda inan duymadım böyle bişey hiç rabbim el muin ismi hürmetine yardımcın olsun zor süreç bunlar
Merhaba arkadaslar,klomen kullanmaya başladım bu ay bir hafta sonra çatlatılcak.. Acaba tutmama ihtimali çokmudur? Yada bu şekilde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan arkadaslar kendi hikayelerini yazabilirler mi?
Birde Klomenin çoğul ikiz gebelik olabilme şansıda varmış,bununla alakalı bir bilginiz varmı?
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
merhaba nasılsınız
çatlatma iğnesi yaptırdınız mı ?
Merhaba kızlar bu ay klomen kullanmıştım, geçen hafta perşembe günü yumurta takibi vardı geldiğimde doktor hiç yumurtan yok demişti. Bugün yine kontrole geldim doktor 25mm olmuş yumurtan dedi akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vurulup çarşamba günü aşılama yapılacakmış. 25mm yumurta aşılama için iyimidir ?
Benimkide büyük gibi geldi benimle birlikte aşılama olacakların 17-18mm . Bende dün akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vuruldum yarın sabah aşılama yapılacak. İnşallah tutarBende bugün gittim doktora 27mm dedi. Çatlatma iğnesi yaptı . Aşılama düşünüyoruz.
Doktor da iyi büyüklüğü filan kaçırmayalım demişti . Biraz baktım netten sanki yumurta büyük gibi geldi bana . İşe yaramaz mı acaba .bide aşılama yapılacak boşa giderse.
Benimkide büyük gibi geldi benimle birlikte aşılama olacakların 17-18mm . Bende dün akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vuruldum yarın sabah aşılama yapılacak. İnşallah tutarSizin ne zaman aşılama ?
Benimkide büyük gibi geldi benimle birlikte aşılama olacakların 17-18mm . Bende dün akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vuruldum yarın sabah aşılama yapılacak. İnşallah tutarSizin ne zaman aşılama ?
Büyük olması şansı arttırıyor diyorlar bence doktorunuza güvenin bende bunay klomen ve çatlama iğnesi oldum hayırlısı bekliyorım iğnemi cuma günü yaptım aşılamıyı özeldemi yaptırıyorsunuz fiyatı nekadar bilgi alabilirmiyim eğer bu ayda olmazsa benimde düşüncem var o yüzden soruyorum kusura bakmayınMerhaba kızlar bu ay klomen kullanmıştım, geçen hafta perşembe günü yumurta takibi vardı geldiğimde doktor hiç yumurtan yok demişti. Bugün yine kontrole geldim doktor 25mm olmuş yumurtan dedi akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vurulup çarşamba günü aşılama yapılacakmış. 25mm yumurta aşılama için iyimidir ?
Ben dün gittim işte 25mm demişti doktor bende yatın sabah8de orda olacağımSenin kaç mm ki .
Ben ankara şehir hastanesinde yaptırıyorum devlet olduğu için para ödemiyoruz, ilk aşılamam benimdeBüyük olması şansı arttırıyor diyorlar bence doktorunuza güvenin bende bunay klomen ve çatlama iğnesi oldum hayırlısı bekliyorım iğnemi cuma günü yaptım aşılamıyı özeldemi yaptırıyorsunuz fiyatı nekadar bilgi alabilirmiyim eğer bu ayda olmazsa benimde düşüncem var o yüzden soruyorum kusura bakmayın
Seninki kaç mm ?Senin kaç mm ki .
İnş güzel sonuçlar alırsınız canım benim iyi haberlerini bekliyoruzBen ankara şehir hastanesinde yaptırıyorum devlet olduğu için para ödemiyoruz, ilk aşılamam benimde
İnşallah ya çok teşekkürlerİnş güzel sonuçlar alırsınız canım benim iyi haberlerini bekliyoruz
Büyük olması şansı arttırıyor diyorlar bence doktorunuza güvenin bende bunay klomen ve çatlama iğnesi oldum hayırlısı bekliyorım iğnemi cuma günü yaptım aşılamıyı özeldemi yaptırıyorsunuz fiyatı nekadar bilgi alabilirmiyim eğer bu ayda olmazsa benimde düşüncem var o yüzden soruyorum kusura bakmayın
Ben dün gittim işte 25mm demişti doktor bende yatın sabah8de orda olacağımİnşallah tutar ikimizinde
Çok tşk ederim aslında çokta yüksek bir ücret değilmiş zaten aylardır o tahlil bu takip derken 1000 lirayı geçiyor sonuda hüsran olunca insan hep sitres yapıyor inş en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız canımÖzelde yaptıracam ben . Mikro çip li yapılan varmış onu yaptıracağız. 1750 dediler fiyata normal aşılama da 1500 müş
Çok tşk ederim aslında çokta yüksek bir ücret değilmiş zaten aylardır o tahlil bu takip derken 1000 lirayı geçiyor sonuda hüsran olunca insan hep sitres yapıyor inş en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız canım
Ben dün gittim işte 25mm demişti doktor bende yatın sabah8de orda olacağımİnşallah tutar ikimizinde
Evet yaptırdım inşallah tutar ya sen naptın ?Canım naptın yaptırdın mi aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?