KLOMEN KULLANLAR?

Merhaba kızlar bu ay klomen kullanmıştım, geçen hafta perşembe günü yumurta takibi vardı geldiğimde doktor hiç yumurtan yok demişti. Bugün yine kontrole geldim doktor 25mm olmuş yumurtan dedi akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vurulup çarşamba günü aşılama yapılacakmış. 25mm yumurta aşılama için iyimidir ?

Bende bugün gittim doktora 27mm dedi. Çatlatma iğnesi yaptı . Aşılama düşünüyoruz.
Doktor da iyi büyüklüğü filan kaçırmayalım demişti . Biraz baktım netten sanki yumurta büyük gibi geldi bana . İşe yaramaz mı acaba .bide aşılama yapılacak boşa giderse.

Benimkide büyük gibi geldi benimle birlikte aşılama olacakların 17-18mm . Bende dün akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vuruldum yarın sabah aşılama yapılacak. İnşallah tutar Sizin ne zaman aşılama ?

Benimkide büyük gibi geldi benimle birlikte aşılama olacakların 17-18mm . Bende dün akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vuruldum yarın sabah aşılama yapılacak. İnşallah tutar Sizin ne zaman aşılama ?

Yaaa aynı zamanda yapılacak demek ki ikimizinde . Benimde yarın sabah .8 de gidecez inşaallah.

Senin kaç mm ki .

Büyük olması şansı arttırıyor diyorlar bence doktorunuza güvenin bende bunay klomen ve çatlama iğnesi oldum hayırlısı bekliyorım iğnemi cuma günü yaptım aşılamıyı özeldemi yaptırıyorsunuz fiyatı nekadar bilgi alabilirmiyim eğer bu ayda olmazsa benimde düşüncem var o yüzden soruyorum kusura bakmayın

Ben dün gittim işte 25 mm demişti doktor bende yarın sabah 8de orda olacağım İnşallah tutar ya ikimizinde

Ben ankara şehir hastanesinde yaptırıyorum devlet olduğu için para ödemiyoruz, ilk aşılamam benimde

Özelde yaptıracam ben . Mikro çip li yapılan varmış onu yaptıracağız. 1750 dediler fiyata normal aşılama da 1500 müş

Özelde yaptıracam ben . Mikro çip li yapılan varmış onu yaptıracağız. 1750 dediler fiyata normal aşılama da 1500 müş
Çok tşk ederim aslında çokta yüksek bir ücret değilmiş zaten aylardır o tahlil bu takip derken 1000 lirayı geçiyor sonuda hüsran olunca insan hep sitres yapıyor inş en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız canım

İnşaallah canım benim. Sabrın sonu selamettir inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…