KLOMEN KULLANLAR?

O ilacı ben kullanmadım canım klomen belki yoğunluk yasatır,pıhtılaşma derken adetinin yoğun pıhtı halinde gelmesimi? Eğer öyleyse geçen adet dönemimde benimde öyle oldu
yok canım kanda pıhtılaşma yapıyor damar tıkanıklığına yol açıyor. 7 sene önce doğum kontrol hapi kullanmıştım 1 kutu bitmeden bacak damarım tikandi. Hormon ilaçları bana yasak aslında genetik olarak pıhtılaşma var bende . Ondan korkuyorum yine bacaklarım ağrımaya başladı doktora söyledim kullan aspirin ile beraber diyor . Korkuyorum bırakmak istiyorum hapı birakmamakda istiyorum . Klomen le ikisi ağır mı geldi acaba of bırakırsam çocuk olmassa ne çok yazdım ksuura bakma

Amin inşallah Evet bakalım yarın gideceğim tekrar kontrole

Valla bende ümitliyim ilk kez başlıcam kullanmaya seni anlıyorum büyümezse bende çok üzülürüm bakalım hayırlı belki geç büyür hemen ümidini yitirme tatlım
Ben hep düzenlide adet görürüm yumurta olmaması şaşırttı ama herşeyde var bi hayır tabi inşallah en yakın zamanda olur bebişlerimiz

Merhabalar ben ilk defa klomen kullandim ve cok sukur gebeyim igne falan olmadim zaten klomeni kullandm iki hafta gecti gebe oldgmu ogrendim cok kafana takma ama icnden de inanmaya olumlu dusunmeye devam et canm,Allah nasip ettikten sonra gerisi kolay

Evet canım 2. bebiş için tekrar klomen tedavisi gördüm bu ay , geçen hafta da pozitifi gördüm
Abla merhaba bende klomen kullandim ama fayda etmedi ve 2 ay sonra kendi kendime hamile oldigumu ogrendim gecen pazartesi kan verdim sali gunu 150 cikti birde dun verdim 937 cikti sence artis iyimi ve 937 sonra kimyasal gebelik olurmu ?persembe gunu doktor kese icin cagirdi kese icinde 1500 olmasi gerekiyomus

Hayırlı olsun bacım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Değer artışın iyi sanmıyorum bu değerden sonra düşeceğini İnşallah sağlıklı gebeliktir 1500 de görünmeyebilir veya alttan muayene etmesi gerekebilir endişe etme sakın

Cokk sagol abla bilgi verdigin icin dualarin icinde allah razi olsun insallah sende saglikla hayirla kucagina almak nasip olur

Bu arada abla alttan muayene ettiginde dusuk riski olma ihtimali varmi aletten dolayi

Çok sevindim senin adına canım benim rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah,tedavi ağır değil bildiğin gibi ama insan heves umut ediyor o konu biraz zor geliyor bakalım bugün iğneden sonra 8. Günüm bu ay hayırlısı

Aminn tesekkur ederm insallah senin de hayirli haberlerini aliriz

Estağfurullah canımda inan duymadım böyle bişey hiç rabbim el muin ismi hürmetine yardımcın olsun zor süreç bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…