Merhaba canım test yaptın mı. Güzel sonuçların olsun inşallahBenimde aşılamada 10.günüm. biraz ayakta dursam, hafif iş yapacak olsam kasıklarım ağrıyor batıyor gibi oluyor . Böyle olan var mı
Hayır yapmadım daha test . Yapmayı düşünmüyorumMerhaba canım test yaptın mı. Güzel sonuçların olsun inşallah
NedenHayır yapmadım daha test . Yapmayı düşünmüyorum
Hamileymişim gibi bir hissiyat yok . O yüzden yapıp boşuna tek çizgi görmek istemiyorum
Haklısın bu süreçte insanın sinirleri yıpranıyor her seferinde hüsran olunca. İnşallah bu sefer zamanıdır bebisin gelmiştir canım güzel düşün güzel olsunHamileymişim gibi bir hissiyat yok . O yüzden yapıp boşuna tek çizgi görmek istemiyorum
Eğer ki adet olmaz da hamile olursam ayrı bir sürpriz olcakama değilimdir .
Şimdiden diğer ay ne yapsam diye düşünüyorum
İnşaallah olmuştur tutmuştur güzelimHaklısın bu süreçte insanın sinirleri yıpranıyor her seferinde hüsran olunca. İnşallah bu sefer zamanıdır bebisin gelmiştir canım güzel düşün güzel olsun
29 canım aşılamanın 10. günündeyim. Ama ben de umutsuzum.İnşaallah olmuştur tutmuştur güzelim
Sende durumlar nasıl.
Yaşın kaç
29 canım aşılamanın 10. günündeyim. Ama ben de umutsuzum.
29 canım aşılamanın 10. günündeyim. Ama ben de umutsuzum.
Benim göğüslerim de şişti normalde 87 geliyordu şimdi 88.5 falan. Ama ilaç etkisi o biliyorum.İlk başta kasık ağrım yorulunca oluyordu ona bile seviniyordum acaba hamilelik başlıyor mu diye
Şimdi ki böyle hafif adet ağrısına döndü gibi .
Ama inşaallah hamilelik ağrısıdır.
Ama akıntı filan yok. O yüzden de ümitsizlik oluyor
Maşaallah canım çok sevindim. Amin inşaallah.23 ekimde yazmıştım her yolu denedik olmuyor diye ve 30 ekim hamile olduğumu öğrendimİnsh sağlıklı bir hamileliğim oluşur
Aslında mayıstan beri doktora düzenli gidiyordum ,tedavi olarak klomen ve çatlatma iğnesi kullandık ama ilaçlar kist yaptığı için bıraktık ilaçları , 2 adettimde kistim erimedi adet olunca bakacağım dedi doktor yine kistime kist gitmeden tedaviye devam edemeyiz dedi bu ayda adet olmadım gebeyim allah nasip ederse insh sağlıklıdır sadece bu ay ek olarak diğer aylardan d vitamini damla kullandık vede ilişkide yüz üstü yattım 10 dkMaşaallah canım çok sevindim. Amin inşaallah.
Tedavi de ne denediniz. Sadece klomen mi
Yüz üstü mü. Onu ilk defa duydum.Aslında mayıstan beri doktora düzenli gidiyordum ,tedavi olarak klomen ve çatlatma iğnesi kullandık ama ilaçlar kist yaptığı için bıraktık ilaçları , 2 adettimde kistim erimedi adet olunca bakacağım dedi doktor yine kistime kist gitmeden tedaviye devam edemeyiz dedi bu ayda adet olmadım gebeyim allah nasip ederse insh sağlıklıdır sadece bu ay ek olarak diğer aylardan d vitamini damla kullandık vede ilişkide yüz üstü yattım 10 dk
Evet canım yüz üstüYüz üstü mü. Onu ilk defa duydum.
Yanlış mi yazdın sırt üstü mü demek istedin
D vitamini evet pcos filan varsa biraz toparlıyormus iyi geldiğini duymuştum.
Ne kdar duygulandım bu mesajınıza bilemezsiniz rabbim gönlüne göre verir inşallah arkadaşım banada dua et olurmu23 ekimde yazmıştım her yolu denedik olmuyor diye ve 30 ekim hamile olduğumu öğrendimİnsh sağlıklı bir hamileliğim oluşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?