KLOMEN KULLANLAR?

Hamileymişim gibi bir hissiyat yok . O yüzden yapıp boşuna tek çizgi görmek istemiyorum
Eğer ki adet olmaz da hamile olursam ayrı bir sürpriz olcak ama değilimdir .
Şimdiden diğer ay ne yapsam diye düşünüyorum

Haklısın bu süreçte insanın sinirleri yıpranıyor her seferinde hüsran olunca. İnşallah bu sefer zamanıdır bebisin gelmiştir canım güzel düşün güzel olsun

Haklısın bu süreçte insanın sinirleri yıpranıyor her seferinde hüsran olunca. İnşallah bu sefer zamanıdır bebisin gelmiştir canım güzel düşün güzel olsun
İnşaallah olmuştur tutmuştur güzelim
Sende durumlar nasıl.
Yaşın kaç

İlk başta kasık ağrım yorulunca oluyordu ona bile seviniyordum acaba hamilelik başlıyor mu diye
Şimdi ki böyle hafif adet ağrısına döndü gibi .
Ama inşaallah hamilelik ağrısıdır.
Ama akıntı filan yok. O yüzden de ümitsizlik oluyor
29 canım aşılamanın 10. günündeyim. Ama ben de umutsuzum.

Benim göğüslerim de şişti normalde 87 geliyordu şimdi 88.5 falan. Ama ilaç etkisi o biliyorum. Bu yumurtlama iğneleri hapları malesef böyle etkiler yapıyor ben bir hafta adetin geciktiğini hamile kaldım sanıp sevindiğimi bilirim. Allahim inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın şu mübarek günde herkesin hakkında hayırlısı olsun canım

23 ekimde yazmıştım her yolu denedik olmuyor diye ve 30 ekim hamile olduğumu öğrendim İnsh sağlıklı bir hamileliğim oluşur

23 ekimde yazmıştım her yolu denedik olmuyor diye ve 30 ekim hamile olduğumu öğrendim İnsh sağlıklı bir hamileliğim oluşur
Maşaallah canım çok sevindim. Amin inşaallah.
Tedavi de ne denediniz. Sadece klomen mi

Maşaallah canım çok sevindim. Amin inşaallah.
Tedavi de ne denediniz. Sadece klomen mi
Aslında mayıstan beri doktora düzenli gidiyordum ,tedavi olarak klomen ve çatlatma iğnesi kullandık ama ilaçlar kist yaptığı için bıraktık ilaçları , 2 adettimde kistim erimedi adet olunca bakacağım dedi doktor yine kistime kist gitmeden tedaviye devam edemeyiz dedi bu ayda adet olmadım gebeyim allah nasip ederse insh sağlıklıdır sadece bu ay ek olarak diğer aylardan d vitamini damla kullandık vede ilişkide yüz üstü yattım 10 dk

Yüz üstü mü. Onu ilk defa duydum.
Yanlış mi yazdın sırt üstü mü demek istedin
D vitamini evet pcos filan varsa biraz toparlıyormus iyi geldiğini duymuştum.

Ne kdar duygulandım bu mesajınıza bilemezsiniz rabbim gönlüne göre verir inşallah arkadaşım banada dua et olurmu

Merhabalar ben geçen ay klomen kullandım doktora gittim iki günde bir ilişki dedi normalde adetim hiç gecikmez bugün 3 üncü günün adetin ama daha olmadım sadece hafif karın ağrısı oluyo gebelik testi de yaptım tek çizgi çıktı klomende hamile kalan varmı test için erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…