KLOMEN KULLANLAR?

Direk aşılamaya alacaklardı. Bende önce bir bakın dedim . Baktı çatlamış dedi doktor.
Yaptırdım bakalım inşaallah ikimizinde tutar
Şimdi dinlenmedeyim

Direk aşılamaya alacaklardı. Bende önce bir bakın dedim . Baktı çatlamış dedi doktor.
Yaptırdım bakalım inşaallah ikimizinde tutar
Şimdi dinlenmedeyim
İnşallah ya İkimizinde aynı gün olmuştu sanırım nasıl bi belirti varmı sende ? Bende pek bişey yok gibi Bu arada bize aşılamadan önce bakmadılar ya çatlayıp çatlamadığını

İnşaallah canım benim
Normalde bakılmıyormus zaten . Bende illede bakın dedim
Belirti olması için erken daha bence ya .
Beklemek çok zor
Arada bı kasıklarım ağrıyor.
Evde iş yapmamaya çalışıyorum .

Bende evde çok iş yapmamaya çalışıyorum Hayırlısı artık ya bekleyip göreceğiz

Merhabalar kizlar bişey sormak istiyorum benim yumurtada tembellik var klomen verdi Çarşamba günü kullanmaya baslicam bidahaki haftada kontrole gidicem klomenle hamile kalma şansı yuksekmi bu ay hamile kalma şansı olabilirmi kullananlar bana bilgi verebilirim ve klomenden sonra kesin iğne vuruluyomu

Klomen yumurta oluşmasını sağlıyor canım .
Çatlaması için de iğne veriyorlar.
Önceden yumurta ne zaman oluşmuş çatlamış mı gününü bilmeyince ve düzenli olmayınca klomenle daha düzenli oluyor .
Ama hemen hamilelik olur diye de bir şey yok .
Bazıları ilk kullanmada hamile kalıyor bazıları 4-5.
İnşaallah sen ilk kullanmada kalırsın

Kızlar klomen kullandım ilk defa bu ay . Cuma günü de catlatma iğnesi oldum . Benim kafama birşey takılıyor. Agri falan olmadi bende hiç 4 yumurta var demişti boyutları iyi fazla yumurta olduğu için agrin olabilir demisti . Igneden sonra hiç agrım falan olmadi 4.gun bugün bazen arada batma oluyor kasiklarimda doluluk hissi oluyor geçiyor kısa süreli . Bu benim yumurtam çatlamadı demek değildir demi yani ağrı olmadığı için. Bazı arkadaşlarin çok ağrısı olmuş . Birde 4.gun ya bugün çatlama olmuştur demi

Merhaba kızlar benim bugün aşılamanın 8. Günü hamilelikte akıntı artışı ne zaman oluyor bilginiz varmı bende hiç böyle bişey yok merak da ediyorum. Varmı bilgisi olan ne zaman başlıyor ki ?

Merhaba kızlar benim bugün aşılamanın 8. Günü hamilelikte akıntı artışı ne zaman oluyor bilginiz varmı bende hiç böyle bişey yok merak da ediyorum. Varmı bilgisi olan ne zaman başlıyor ki ?
Adet günü ile birlikte veya bikac gün kala . Ben ilk hamileliğinde adete 2 gün kala başlamıştı

Merhaba kızlar aşılama gününü de sayarsam bugün benim 10. Günüm sabah evde normal testlerden yaptım ama silik bile çıkmadı ya sizce daha erkenmi yoksa yokmu ? Bazı arkadaşlar silik görünce bende yaptım ama bende silik çizgi bile yoktu

Daha kanda çıkar canım merak etme erken. Dusun ben ilk hamileligimde adet günü geçti 4 5 gün de cikti şuan idrarda cikmaz.

Ben Bende bu ay adetimin 4. Günü klomene başlıyorum yumurtalama olmuyormuş progesteron hormonu 1.33 çıktı çatlatma iğnesi yazdı bulamayınca klomeni kullan kontrole geldiğinde hallederiz dedi inşallah bu ay tutar da sagsalim bebislerimizi kucağımıza alirizz

Daha kanda çıkar canım merak etme erken. Dusun ben ilk hamileligimde adet günü geçti 4 5 gün de cikti
Daha kanda çıkar canım merak etme erken. Dusun ben ilk hamileligimde adet günü geçti 4 5 gün de cikti şuan
Daha kanda çıkar canım merak etme erken. Dusun ben ilk hamileligimde adet günü geçti 4 5 gün de cikti şuan idrarda cikmaz.
İnsan tek çizgiyi görünce üzülüyor tabi en iyisi salı günü kan testi vereyim. Teşekkür ederim

İnsan tek çizgiyi görünce üzülüyor tabi en iyisi salı günü kan testi vereyim. Teşekkür ederim
Tabi çok haklısın benim de adetime 8 gün falan var test yapmak istiyorum ama çok erken olduğunu da biliyorum sabırsızlanıyor insan .

Benimde aşılamada 10.günüm. biraz ayakta dursam, hafif iş yapacak olsam kasıklarım ağrıyor batıyor gibi oluyor . Böyle olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…