İnşallah yaDirek aşılamaya alacaklardı. Bende önce bir bakın dedim . Baktı çatlamış dedi doktor.
Yaptırdım bakalım inşaallah ikimizinde tutar
Şimdi dinlenmedeyim
Bende evde çok iş yapmamaya çalışıyorumİnşaallah canım benim
Normalde bakılmıyormus zaten . Bende illede bakın dedim
Belirti olması için erken daha bence ya .
Beklemek çok zor
Arada bı kasıklarım ağrıyor.
Evde iş yapmamaya çalışıyorum .
Merhabalar kizlar bişey sormak istiyorum benim yumurtada tembellik var klomen verdi Çarşamba günü kullanmaya baslicam bidahaki haftada kontrole gidicem klomenle hamile kalma şansı yuksekmi bu ay hamile kalma şansı olabilirmi kullananlar bana bilgi verebilirim ve klomenden sonra kesin iğne vuruluyomklome
Adet günü ile birlikte veya bikac gün kala . Ben ilk hamileliğinde adete 2 gün kala başlamıştıMerhaba kızlar benim bugün aşılamanın 8. Günü hamilelikte akıntı artışı ne zaman oluyor bilginiz varmı bende hiç böyle bişey yok merak da ediyorum. Varmı bilgisi olan ne zaman başlıyor ki ?
O zaman daha var sanırım, teşekkür ederim.Adet günü ile birlikte veya bikac gün kala . Ben ilk hamileliğinde adete 2 gün kala başlamıştı
Daha kanda çıkar canım merak etme erken. Dusun ben ilk hamileligimde adet günü geçti 4 5 gün de cikti şuan idrarda cikmaz.Merhaba kızlar aşılama gününü de sayarsam bugün benim 10. Günüm sabah evde normal testlerden yaptım ama silik bile çıkmadı ya sizce daha erkenmi yoksa yokmu ? Bazı arkadaşlar silik görünce bende yaptım ama bende silik çizgi bile yoktu
Bende bu ay adetimin 4. Günü klomene başlıyorum yumurtalama olmuyormuş progesteron hormonu 1.33 çıktı çatlatma iğnesi yazdı bulamayınca klomeni kullan kontrole geldiğinde hallederiz dedi inşallah bu ay tutar da sagsalim bebislerimizi kucağımıza alirizzMerhaba arkadaslar,klomen kullanmaya başladım bu ay bir hafta sonra çatlatılcak.. Acaba tutmama ihtimali çokmudur? Yada bu şekilde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan arkadaslar kendi hikayelerini yazabilirler mi?
Birde Klomenin çoğul ikiz gebelik olabilme şansıda varmış,bununla alakalı bir bilginiz varmı?
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Daha kanda çıkar canım merak etme erken. Dusun ben ilk hamileligimde adet günü geçti 4 5 gün de cikti
Daha kanda çıkar canım merak etme erken. Dusun ben ilk hamileligimde adet günü geçti 4 5 gün de cikti şuan
İnsan tek çizgiyi görünce üzülüyor tabiDaha kanda çıkar canım merak etme erken. Dusun ben ilk hamileligimde adet günü geçti 4 5 gün de cikti şuan idrarda cikmaz.
Tabi çok haklısın benim de adetime 8 gün falan var test yapmak istiyorum ama çok erken olduğunu da biliyorum sabırsızlanıyor insan .İnsan tek çizgiyi görünce üzülüyor tabien iyisi salı günü kan testi vereyim. Teşekkür ederim
Salı günü aşılama sonrasın13. Gün olcak kandan varsa çıkar heralde değilmi ?Tabi çok haklısın benim de adetime 8 gün falan var test yapmak istiyorum ama çok erken olduğunu da biliyorum sabırsızlanıyor insan .
Aynen çıkar 13 gün kandaSalı günü aşılama sonrasın13. Gün olcak kandan varsa çıkar heralde değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?