2. Günü gittim canım benBende gidicem oyuzden sordum canm
3. günü gitmek şart değil ben adetimden 1 gün önce gittim tahlilleri yaptı ve için ilacı verdi. Her doktorun tarzı farklı olabilir tabi3 günü gidilmesi gerekiyormuş
eğer bana sorduysanız 2 sinde de ilk kullanımdaKaçıncı ayda hamile kaldınız.
benim şuan 3.ayım.
İlk ayda yumurta çatladı ama hamilelik olmadı.
ikinci ayda yumurta büyümedi.
Şimdi de doktor istediğim gibi değil dedi dozu arttırdı. Yarın gidicem bakalım sonuç ne olacak
Canım 4. Gün başlıycaksın ya 5 gün ilac sürüyor zaten seni adetinin 12. Gününde çağırmış doktor benide aynı öyle çağırdı,2 gün sonra yani adetin 14. Günü genelede yumurtalama şansının yüksek olsugu gün oluyo,o gün yumurtalıklar büyüdüyse iğne yapacaktır sonrada gün aşırı yani bir gün arayla ilişki öneriyorKızlar merhaba bende size bisey sormak istiyorum. Bugün doktor klomen başladı bana ama yarın adetin 4.gunu içmeye başka günde 2 tane dedi . 8 gün sonra kontrole gidicem yumurtalara bakılcak . Aklıma takılan şey ben yumurta ilaç bittikten sonra doktora gidene kadar haftaya cumaya kadar çatlar mı kendi kendine?? Ilişki gün aşırı adetten hemen sonra başlasam olur mu bunları sormayı unuttum doktora.
canım Allah analı babalı büyütsün bende ilk kez başlayacağım bu ilaca inşallah hayırlı sonuçlar gelir, merak ettiğim bir konu çok kafama takılıyor zaten aylardırda yorulduk artık bu ilaçla gebelik olduktan sonra bir daha tedavisiz gebelik olmuyor mu :/İlk kızımda klomenle hamile kaldım. Kontrollerde yumurtam büyümemişti doktor gelecek ay deneriz demişti. Yumurtam sonradan büyümüş geç döllenme oldu kendi kendine büyüyüp çatlamış. O şekilde hamile kaldım. Şimdi 2. çocuk için tedaviye başladım p.tesi çatlatma iğnesi oldu. Bakalım ne zaman nasip olacak bebiş
Allah razı olsun bacım Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin. O benle alakalı, ben tedavisiz hiç hamile kalamadım o yüzden yine tedaviye başladım ama tedaviden sonra doğal yolla kalanlar var tabicanım Allah analı babalı büyütsün bende ilk kez başlayacağım bu ilaca inşallah hayırlı sonuçlar gelir, merak ettiğim bir konu çok kafama takılıyor zaten aylardırda yorulduk artık bu ilaçla gebelik olduktan sonra bir daha tedavisiz gebelik olmuyor mu :/
Amin inşallah ne zor bir süreçmiş bu valla içine girdik neler neler öğrendik her gün buralar aşırı bir stres varda nasıl yapsak nasıl gidicek kafamı takılıyordu bir de bu soru insanın aklına türlü türlü sorular geliyor çok sağol cevap verdiğin içinAllah razı olsun bacım Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin. O benle alakalı, ben tedavisiz hiç hamile kalamadım o yüzden yine tedaviye başladım ama tedaviden sonra doğal yolla kalanlar var tabi
Ne demek inşallah tüm çabana değerAmin inşallah ne zor bir süreçmiş bu valla içine girdik neler neler öğrendik her gün buralar aşırı bir stres varda nasıl yapsak nasıl gidicek kafamı takılıyordu bir de bu soru insanın aklına türlü türlü sorular geliyor çok sağol cevap verdiğin için
Çok teşekkür ederim canım bacım, Allah'ım tüm çabalarımızı hepimize en yakın zamanda miniklerimiz nasip etsinNe demek inşallah tüm çabana değersormak istediğin bir şey olursa cevaplarım yine
Amin amin aminÇok teşekkür ederim canım bacım, Allah'ım tüm çabalarımızı hepimize en yakın zamanda miniklerimiz nasip etsin
Bende tam bilmiyorum ama bende regliyi bekliyorum başlamak için ama büyümeyince dozunu arttırıyorlarmış ilacın, diğer sayfalarda okumuştumMerhaba kızlarBen bu ay ilk defa klomen kullandım 50mg adetimin 5. Günü başladım 5 gün kullanıp bıraktım 4 gün sonra kontrole gittim şimdi adetimin 12. Günündeyim kontrolde yumurtam oluşmamış öyle dedi doktor düzenli adet görüyorum normalde ptesi tekrar konrolüm var böyle bi durum yaşayan varmı ? Oluyormu böyle ?
Benim ilk gebeliğimde de öyle oldu, kontrollerde yumurtam büyümemişti doktor gelecek ay deneriz dedi, adetim geciktiği için 10 gün boyunca test yaptım çıkmadı, 10.gün çok silik çıktı, ertesi gün kanda pozitifi gördüm.Merhaba kızlarBen bu ay ilk defa klomen kullandım 50mg adetimin 5. Günü başladım 5 gün kullanıp bıraktım 4 gün sonra kontrole gittim şimdi adetimin 12. Günündeyim kontrolde yumurtam oluşmamış öyle dedi doktor düzenli adet görüyorum normalde ptesi tekrar konrolüm var böyle bi durum yaşayan varmı ? Oluyormu böyle ?
Canım sen hamile misin yeni mi öğrendin bebiş imzan gelmişBenim ilk gebeliğimde de öyle oldu, kontrollerde yumurtam büyümemişti doktor gelecek ay deneriz dedi, adetim geciktiği için 10 gün boyunca test yaptım çıkmadı, 10.gün çok silik çıktı, ertesi gün kanda pozitifi gördüm.
Geç döllenme olmuş, yumurta geç büyüyp kendi kendine çatlamış. Olabilir yani
Evet canım 2. bebiş için tekrar klomen tedavisi gördüm bu ay , geçen hafta da pozitifi gördümCanım sen hamile misin yeni mi öğrendin bebiş imzan gelmiş
Yaa çok güzel ilk deneme Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzum dua ile et nolur hamilelerin duası kabul olur inşallah bizimde ilk deneme olurEvet canım 2. bebiş için tekrar klomen tedavisi gördüm bu ay , geçen hafta da pozitifi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?