KLOMEN KULLANLAR?

isra67

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
329
175
53
27
Merhaba arkadaslar,klomen kullanmaya başladım bu ay bir hafta sonra çatlatılcak.. Acaba tutmama ihtimali çokmudur? Yada bu şekilde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan arkadaslar kendi hikayelerini yazabilirler mi?
Birde Klomenin çoğul ikiz gebelik olabilme şansıda varmış,bununla alakalı bir bilginiz varmı?

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

İlk kızımda klomenle hamile kaldım. Kontrollerde yumurtam büyümemişti doktor gelecek ay deneriz demişti. Yumurtam sonradan büyümüş geç döllenme oldu kendi kendine büyüyüp çatlamış. O şekilde hamile kaldım. Şimdi 2. çocuk için tedaviye başladım p.tesi çatlatma iğnesi oldu. Bakalım ne zaman nasip olacak bebiş

Rabbim nasip edicekse sonradanda ediyoe her şekilde o beneği nasip ediyor
İnşallah seninde olumlu sonuclanır,çatlatma iğnesini bizmi temin ediyoruz eczaneden?

Mrb bende kullandım da dr. Banada geç döllenme dedi kafamda sorular var acaba nasıl bi süreçten geçtiniz bana yardımcı olurmusunuz ? Ne zaman öğrendiniz betalar nasıldı kese ne zaman gördünüz bebeği ne zaman görüp duydunuz biliyorum her insan yapısı farklı ama bi nevi belki rahatlatır cvbınız..

Rabbim nasip edicekse sonradanda ediyoe her şekilde o beneği nasip ediyor
İnşallah seninde olumlu sonuclanır,çatlatma iğnesini bizmi temin ediyoruz eczaneden?
İnşallah inşallah Evet biz alıyoruz tanesini 100 liradan aldık , 2 tane vurunmamı istedi doktorum

Hayırlı olsun öncelikle Dediğim gibi kontrollerde büyümemişti sonradan gelişip çatlamış. Benim adetim gecikmeye başladıktan sonra 10 güne kadar test yaptım. Kendimde farklılıklar hissettim özellikle duygu olarak, baya gergin bi ruh halim vardı normalde sakinimdir. Eşime hep dedim ben farklı hissediyorum diye 10 güne kadar test yaptım hepsi negatif, en son 10.gün dedim artık bi test daha yaparım daha çıkmazsa adet söktürücü alırım. O gün çok silik 2. çizgiyi gördüm. Ertesi gün kanda değerim 37 çıktı.

Adet tarihime göre 5 haftalıktım ama geç olduğu için ultrasona göre 3 haftalıktım. 2 hafta fark vardı. keseyi adet tarihine göre 7.haftada gerçek döllenmeye göre 5. haftada gördüm. Kalp atışınıda sata göre 9, döllenmeye göre 7. haftada duydum.
Yani tarih dışında herhangi bir sorun yaşamadım çok güzel bir hamilelik geçirdim. Döllenme haftasına göre Kızımı 39+4 te kucağıma aldım

Sat ı çok önemseme ultrason kaç haftalık olduğunu belirliyor zaten sen sat tarihin oymuş gibi devam edeceksin

Teşekkür ederim

Merhaba kızlar bende klomen kullandım bu ay bıgün kontrolde iki tarafımda da yumurtam vardı biri 20 mm biri 19 mm di doktorum hemen çatlatma iğnesi vurdu cuma akşamı ve pazar akşamı ilişki verdi birde bi ilaç verdi rahim yolu kalın biraz daha ince olmadı lazım dedi salı günü de tekrar kontrole çağırdı. Çok umutlu konuştu bu şekilde olup hamile kalan varmı

Kalanda var kalmayanda var biraz nasip. Ben ilk kızıma klomenle hamile kaldım şimdi 2. çocuk için tekrar klomen tedavisine başladım. Hakkınızda hayırlısı

Kalanda var kalmayanda var biraz nasip. Ben ilk kızıma klomenle hamile kaldım şimdi 2. çocuk için tekrar klomen tedavisine başladım. Hakkınızda hayırlısı
Umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız. Ben umutluyum ama son söz elbet rabbimin o ne derse o o olacak. Genelde okuduğum kadarıyla herkes hamile kaldığını belirtmiş

Umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız. Ben umutluyum ama son söz elbet rabbimin o ne derse o o olacak. Genelde okuduğum kadarıyla herkes hamile kaldığını belirtmiş
İnşallah sizde öyle Evet hayırlısı çok ümitlenmeden beklemek istiyorum sonra insan üzülüyo hayırlısı inşallah

Bende yarın çatlatma iğnesi vurulcam,banada salı günü önerdi ilişkiyi ama,ben ilk 12 saatte değerlendirmek istiyorum var mı tecrübe eden?

Merhaba canm doktora adetin kaçınci günü gittiniz klomen tedavisi için yani ??

Bende gidicem oyuzden sordum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…