Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

ya canım bende bi değişiklik yok ki:)daha 11.günümdeyim zaten ama klomen yumurtlamamı öne aldı galiba çünkü doktor her an çatlayabilir dedi yumurta.dün bugün yarın ilişki dedi...amma velakin bugün benim herif şehir dışında :)artık yarın bakcaz çaresine.kızlar bide doktor çatlatma iğnesi vermedi ama içime sinmedi ya çatlamazsa yaa..yumurtamın biri de baya büyüktü 25 mm...

canim insallah tutmustur.yaaa ben exstra sordum burda klomeni belirli asaamada basliyolar oyle hemen yapmiyolar senin dr. nasil yapti sana canim yaa.hem normal muane hanede yapmiyolar klinikuma yolluyolarr .sen de nasil olduopuyorumnanaktan

slm hayalbaz nasılsınız?bütün topicler boş benim de canım sıkıldı...sizede uğrayayım dedim..zemuszemus

slm kizlar sagolun cevaplariniz icin, valla bende bilmiyorumki doktor neden 4 yumurtaya catlatma ignesi vurdu , hic cogul geebeliktende bahsetmedi .benimde haberim yokdu, daha ilk kez catlatma ignesi vurdu ya ondan sormadim..
canim ben bitaneye raziyim ama rabbim verirse sükür ederim :)))
ay bitanesi gelseydi bu ay bari hehehe

slm hayalbaz nasılsınız?bütün topicler boş benim de canım sıkıldı...sizede uğrayayım dedim..zemuszemus

leylacım kusra bakma yeni gördüm yazını..malum iftar hazırlığı ve iftar falan...ben de yeni yeni uğruyorum bu topiğe ..ikiz istiyorum de..gerçi henüz birini bile bulamadık.iki nagatif aşılamam var...inşallah olur senin bu ay..klomen +çatlatma iğnesiyle..neydi sizdeki mesele

önemli değil hayalcim..bende yeni geldim bu topice bakınıyordum öyle bir..valla bana bir tane olsada yeter...ilkini bulalım Allahın izniyle gerisi gelir inşallah...inşallah seninde olur canım..moralini yüksek tut..benim prolaktin yüksekti ilaç verdi bir an evvel hamile kalayım diye klomen verdi...ben hemen hamile kalmak istiyorum dedim...yumurta takibi için verdi klomeni bende adet düzensizliği vardı prolaktin yüksek olduğundan..herşey iyi gidiyor ama inşallah bu ay bir mucize olur...Ramazan ayı inşallah bizlere bebiş getirir hayalcim..opuyorumnanaktan

selam canım..korkama..ikiz istiyorsan tabi...evet çatlatma iğnesiyle çoğul gebelik riski oluyor...doktorum bana söyledi...ikiz olursa kızarmısın ...4 yumurtan var çünkü dedi..olur niye kızayım...sevinirim hatta dedimm...ama 4 olursa birini size diğerini hemşirenize veririm dedim...süper dedi:)))

aman koşturma işte bi ytandan çalışıyorum bi yandan yazıyorum geç dönebilirm hayatım

valla regli günümü bekliyorum benim regli düzenim şaştı klomenden sonra erken erken oldum bu ay ne zaman olacağım belli değil

önemli değil bende öyleyim.bir yandan çalışıyorum bir yandan topiği takip ediyorum.bugün adet günüm...biraz heycanlıyım...

ya klomen benide düzene soktu...hep 2-3 gün geri atardı..şimdi 2 aydır tam tarihinde...anlamadım gitti(

bence aslında erkene çekiyo çünki bende hep 28 günde oluyodum 26 güne .25 güne çekti
senin durumun nasıl hayatım

kaç aydır istiyosunzu kaç aylık evlisin ne kadardır klomen kullanıyosun başka bişey denedin mi çocuğun varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…