Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

saol uzun uzun anlatmışsın rabbim gönlüne göre versin inşallah ..işte ben de ilk bebek için uğraşıyorum .ilk başlarda bebeğim olmıcak mı die hiç aklıma bile gelmiyodu evliliğimin ilk aylarında zaten o yüzden korunuyoduk..buna rağmen adetim bi gün geçse test yapıyodum..ama doğrusu şu anda normal yolla gebe kalanlara mucize gözüyle bakıyorum sanki şaşılacak bişeymiş gibi geliyo bana artık..her ay adet günü zırlama seansları yapıyorum hala..kolay değil 2 buçuk yıldır evliyim. belki 20 aydır korunmuyorum.üstelik 2 tane de negatif aşılama var..ilk aşılamamda enteresan bişe oldu sadece..adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım 16 çıktı.tabi öle sevindim ki..çünkü baya bide sancı gibi bişilerim oluyodu yani göğüslerimde de hafif değişiklikler vardı.ama 2 gün sonra testi tekrarladığımda 0.2 ye düşmüştü..tabi ben mahvoldum.üstelik bunun üstüne adetim de 4 gün gecikti anlamadım yani.dokorun bi tanesi olmuş ama tutunamamış dedi diğer bi doktorsa 50 nin altında olursa ben gebe saymmıyorum dedi anlamadım yani...

rahim filmi geçen ay çektirdim iki tüp de açık çıktı..yarın klomen ne yapmıış bakalım kontrolüm var adetimin 10. günü..bakalım nolcek..:1rolleyes:

bencede baaşrısız değil miş aşılamanda olmuş ama tutunamamış rahim filmi tüplerin ve rahimin genel yapısı hakkında bilgi veriyor temizse sıkıntı eme inş olur hayatım klomenle bi çok kişi hamile kaldı ağrı ne tarafta çok mu akıntı varmı

ya canım benim bu ay iki tarafta da sanki hafif haif arada ağrı oluyo ama sürekli değil..ya ben akıntıdan bişe anlamıyorum.yumurtlama günlerimde akıntı fazlalığı yaşamıyorum .ben tam adetim bitiyo hemna rkasındaki bir iki gün yoğun akıntı yaşıyorum onun dışında pek fark anlamıyorum

günaydın kızlar kims ebu topiğe uğramıyomu yaa ..
sadece okuyup gidiliuyo sanırım.

.

yok mervecim ben varım ama bende bakıyom kimse yok çıkıyorum...bende yazdım ama kimse cevap vermedii(((

Doktordan geldim..dotor ooo yumurta üretim merkezi dedi...:) gerçi geçen sefer de öle demişti ama bişi çıkmadı:) bu seferde sağ tarafımda 3 tane yumurta gördü..2 tanesi baya büyükmüş her an çatlayabilirmiş.bi tane de küçük..sol tarafımda bişi görmedi ama dün gece sol tarafımda çok ağrım vardı acaba orda da vardı da çatladı mı die düşünüyorum..çatlatma iğnesi vermedi..kendi çatlar dedi..bugün yarın ve öbürgün ilişki dedi...bilemiyorummm hayırlısı...bu arada şansıma eşimde yarın şehir dışında ..hep böle denk geliyo hayırlısı bakalım

Hayırlısı olsun hayalbaz....bir gün olucağız anne ama hayırlı zamandı bekliyorlar herhalde

yok mervecim ben varım ama bende bakıyom kimse yok çıkıyorum...bende yazdım ama kimse cevap vermedii(((

topic annemiz gelsin toplar bizi bir araya kaydirigubbakcemile5

canım çok sevindim adına inş olur bu arada sol tarafında olsa ve dün çatlasa ordaki birikintiden anlıyolar zaten yumurtan çatlamış diye sende hem akşam hemde sabah çalış hayatım tek gece bile yeter nasipsee:lepi:

Hayırlısı olsun hayalbaz....bir gün olucağız anne ama hayırlı zamandı bekliyorlar herhalde

inş canım bu duyguyu mutlaka tadın allah nasip etsin:Saruboceq:

slm kizlar,bende dün doktora gittim clomen vermisdi 5 gün icdim,bekledigimden iyi gelistirmis hap dedi,yumurtlamamida erkene cekti ,sagda 2 solda 2 saglik yumurtan var catlatma ignesi yapalim dedi ve yapti..

burda bir sayfada gördüm,4 yumos olusmus arkadasda ama doktor catlatma ignesi riskli,seni riske atamam demis ve vurmamis..ama benimki vurduu !!!
bir kadinda kac yumurta olusurki normalde hemm..sagolun kizlar

çatlatma iğnesi olunca çoğul gebelik riski daha fazla oluyo kaliba...tüm yumurtalar çatladığı için

canım bende klomen kullandım ve 1 yumurta oluşmaya başlamış. doktorum istenilen bu zaten dedi. 1 den fazla olursa çoğul gebelik oluşma ihtimali yükseldiği için 1 olmadı kafi dedi...

yaw kızle nooolurr ben bu topiğe çok umut bağladım:) ben geldim ilerlemiyo yaw arkadaşşşş:) ikiz isteriiiiimmm...(tekini buldum da:)

canım doktorlar çoğul gebeliği istemediği ve riskli bulduğu için çatlamaiğnesi vurmuyolar.
normalde kadında her ay 1 tane yumoş olur ve o çatladıktan 14 gün sonra gebelik yoksa adet başlar yani sen iğneden 14 gün sonra test yapabilirsin evet çoğul gebelik yaşabilirsin allah bilir tabiii istiyomusun ?(yani çoğul gebelik)

yaw kızle nooolurr ben bu topiğe çok umut bağladım:) ben geldim ilerlemiyo yaw arkadaşşşş:) ikiz isteriiiiimmm...(tekini buldum da:)

canım valla ben işte olduğum zamanlar girebiliorum çok sıkbide denk gelirse haftasonu ama inş seninde olur benimde adet belirtileri başladı yavaş yavaş allah kismet tabide
sendeki değişiklikler neler.bide bizi burda bulamazsan çift çizgi ne zaman göreceğiz topiğine bak kesin ordayız kaydirigubbakcemile5

aşılama yaptırdım yarın sonuç öğrenicem.benim gibi kadınlık geçmişi tertemiz olan biri aşılama yaptırdı ya var gerisini ben düşünüyümbenneyaptımkibenneyaptımki

aşılama yaptırdım yarın sonuç öğrenicem.benim gibi kadınlık geçmişi tertemiz olan biri aşılama yaptırdı ya var gerisini ben düşünüyümbenneyaptımkibenneyaptımki

hadi inşallah hayırlı haberler alırsın...kadınlık geçmişi tertemiz ne demek kısss:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…