Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

hayal canım bi görüşemeye geçmem lazım şöle yarım saat kadar yokum geleceğim çalışmakta lazım para kazanacağız demi, uf yaaa ben bugün regli oldum çalışmak değil evde pineklemek isytiyorum yaaaaaaa

ya canım siz de aşılama düşünseniz hiç düşünüyomusunuz şans biraz daha artmış olur ne dersin..senin velet kaç yaşındydı

tamam canım allah kolaylık versin

hayal geldim canım ;
benim kızım 4 yaşında canım aşılama düşünmemiz biraz anlamsız bizim için çünki benim tek tüpüm var yani tek taraftan hamile kalabiliyorum ben .
onun yerine sağdan yumurta oluşturacak bişeyler denemeliyiz .

ve araştırmacı merve tüm duygusallığı ile artık tüp bebek uzmanı arkadaşını aradı ve yardım istedi
ne yapabiliriz diye ve yardım eli uzandı yarın görüşmeye gidiyorum sağdan yumurta oluşturacak uygulamalar ne ise o yapılacak. offfffffffffffffffffff

mervecim hayırlısı olsun inş. güzel bi sonuç alırız :Saruboceq:

mervecim kusura bakama giremedim nete vaktim olmadı..hadi bakalım hayırlısı..gelince hemen haber ver ne oldu merak ediyorum.allah yardımcın olsun

selam kızlar ;
bugün ne yoğun bi gündü sabah gittim doktora ama anca girdim işten dolayı şöle efendim anlatayım
benim şimdi sağ tüp var ordan yumurta oluşssun diye çabalıyoruz ya dur bakım neymiş femara diye bir ilaç verdi bakılacak çatlaam iğnesi ile denenecek bu ay ama sağdan geçirdiğim dış gebelik şüphesinden dolayı bu ay deneme yapılacak olmaz ise tüp bebek denenecek

hayırlısı olsun canım...umarım bu ay olucak tüp bebek filan aklına getirme olucakkkkk

hayırlısı olsun canım...umarım bu ay olucak tüp bebek filan aklına getirme olucakkkkk

kismet artık burdaki doktorlarla görüşünce yani tüp bebek teki bi güven geldi bana ya
analttıklarında aslında o kadar doğru şey bir araya gelince bebek oluyo ki mucize yani allahım bana bu mucizeden bir daha yaşatsın .

evet canım aynen inceleyince bi bebeğin oluşumu tam bi mucize ..kendiliğinden hamile kalanlar bana anormal geiyo artık vay be diyorum ne yumurta varmış kadında ne sperm varmış adamda hay maşallah:)inşallah bu ay olur da rahatlarsın canım..:CüvCüv:

canlarim benim hamis kalamayanlarr diyet yapin et ürünlerini kesin ve sirf sebze ile beslenin bide meyveee bakin görün nasil haman hamis kalacaksiniz bu 6 ayda surer 1 senede fakat yilmayin ne olurrrr hayvanlarda bir madde varmis insan kanina karisip gebe kalmayi önlüyormussss bulup onun isminide yazarimmm sizeeee

bunu bende duymuştum canım yaaa

arkadaşlar günaydın
bende bu ay ilk defa klomen kullanmya başladım
günde 1 tane sanki dozu az gibi geldi bana
doktor ilk ay olduğu için öyle vermiş olabilir diye düşünüyorum
sizlerde günde bir tanemi içiyorsunuz

günaydın canım eğer yumurtlama ile ilgili bi sıkıntın yoksa tabii günde 1 veriliyo aslınd doktoruna güven o senin yumoşlara baktığı için daha iyi biliyodur.çok içincede birden çok fazla yumoş oluyomuş

canım doktor baktı adetin 3.günü
ben pco var
düzensiz adet oluyorum ve yumurtlama problemim var
umarım yumurta olur bu ay birden çok olabilir ikiz falan :lepi:
tabi hayırlısı olsun öncelikle
zaten olup olmayacağıda belli değil eşimde
sperm hareket problemi var şuan arginmax diye bir vitamin içiyor
arkadaşlar eğerki bir listeniz varsa benide eklermisiniz
sat 24 ağustos klomen kullandığıma göre 28.gün adet olurum diye düşünüyorum kafamçokkarıştı
yani burumda beklenmeyen adet tarihim 22 eylül

canım geçmiş olsun burad bir listemiz yok ama diğer topikte var istersen oraya uazalım seni topik sahibemiz gelinde diyelim oda bize bi liste yapsın
ben bu ay dinleneceğim yani şimdilik bu ay bakalımeşimle böle bir karar aldık beklemek yordu beni kismet aartık sizleir takip edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…