canım burdamıydın evet ya bende bazen ara vereyim diyorum sonra yaş geçiyo ne değişecek sonra yine aynı diyorum aslında benim 4 aay değil 2 defa dış gebelik yaaşdığım için aslında 15 aydırda biz istiyoruz bu 15 ayda 2 defa hamile kaldım ama dış gebelik oldu bid ebu yani var işin bide dış olursa diye sol tüpüm ypok sağdan yumurta gelirse her ya doktora gitmeke yordu beni aman ne bunalım ya ne git geller bunlar böleee
hayal canım bi görüşemeye geçmem lazım şöle yarım saat kadar yokum geleceğim çalışmakta lazım para kazanacağız demi, uf yaaa ben bugün regli oldum çalışmak değil evde pineklemek isytiyorum yaaaaaaa
ve araştırmacı merve tüm duygusallığı ile artık tüp bebek uzmanı arkadaşını aradı ve yardım istedi
ne yapabiliriz diye ve yardım eli uzandı yarın görüşmeye gidiyorum sağdan yumurta oluşturacak uygulamalar ne ise o yapılacak. offfffffffffffffffffff
ve araştırmacı merve tüm duygusallığı ile artık tüp bebek uzmanı arkadaşını aradı ve yardım istedi
ne yapabiliriz diye ve yardım eli uzandı yarın görüşmeye gidiyorum sağdan yumurta oluşturacak uygulamalar ne ise o yapılacak. offfffffffffffffffffff
hayırlısı olsun canım...umarım bu ay olucak tüp bebek filan aklına getirme olucakkkkk
kismet artık burdaki doktorlarla görüşünce yani tüp bebek teki bi güven geldi bana ya
analttıklarında aslında o kadar doğru şey bir araya gelince bebek oluyo ki mucize yani allahım bana bu mucizeden bir daha yaşatsın .
canlarim benim hamis kalamayanlarr diyet yapin et ürünlerini kesin ve sirf sebze ile beslenin bide meyveee bakin görün nasil haman hamis kalacaksiniz bu 6 ayda surer 1 senede fakat yilmayin ne olurrrr hayvanlarda bir madde varmis insan kanina karisip gebe kalmayi önlüyormussss bulup onun isminide yazarimmm sizeeee
canim bu sekilde hamile kalan cok deneyin derim ben yaaaaaa etten alacagim proteini baklagillerden alin canim yaabunu bende duymuştum canım yaaa
arkadaşlar günaydın
bende bu ay ilk defa klomen kullanmya başladım
günde 1 tane sanki dozu az gibi geldi bana
doktor ilk ay olduğu için öyle vermiş olabilir diye düşünüyorum
sizlerde günde bir tanemi içiyorsunuz
günaydın canım eğer yumurtlama ile ilgili bi sıkıntın yoksa tabii günde 1 veriliyo aslınd doktoruna güven o senin yumoşlara baktığı için daha iyi biliyodur.çok içincede birden çok fazla yumoş oluyomuş
canım doktor baktı adetin 3.günü
ben pco var
düzensiz adet oluyorum ve yumurtlama problemim var
umarım yumurta olur bu ay birden çok olabilir ikiz falan :lepi:
tabi hayırlısı olsun öncelikle
zaten olup olmayacağıda belli değil eşimde
sperm hareket problemi var şuan arginmax diye bir vitamin içiyor
arkadaşlar eğerki bir listeniz varsa benide eklermisiniz
sat 24 ağustos klomen kullandığıma göre 28.gün adet olurum diye düşünüyorum kafamçokkarıştı
yani burumda beklenmeyen adet tarihim 22 eylül