- 1 Şubat 2010
- 1.876
- 7
hayalcim evet benim 4 yaşında bir kızım var 33 yaşındayım geçen sene mayıs gibi ikinciyi istedik temmuz ayında gebelik oldu ama maalesef dış gebelikmiş sol tüpüm alındı 6 ay korun dedi doktor bizde ocak ayında başladık o ay ahamile kaldım ama yine dış gebelik oldu iki doktor arasında kaldım biri normal gebelik diğeri dış dedi neyse sonra nisanda rahim filmi çekildi tüpüm açık çıktı mayısta klomenle sağ taraftan yumurta geliştirdik ama klomen bende yan etki yaptı olmadı bebekte zaten o aydan beride çabalıyoruz benim durum şöle sağ taraftan yumurta olacak eşim evde olacak ve yumoşum spermi beğenecek biraz zor galiba ölede bakmaamk lazım ama durum bu canım aslında ben çok rahat hamile kalıyodum 3 gebeliğğimde çok bekletmedi ama bu sefer uzadı doktorda artık stres yapıyosun diyor ama bu durumu ben atamıyorum.arkadaşlarım arasında ikinciyi ilk düşünen bendim hepsi hamile kaldı ben duruyorum ilk dış gebeliğim olsaydı doğmuştu bile kismet artık canım yaa
sen neler yapıyosun hoş yazamışsın ama aşılama oranı çok düşük diye duydum ben rahim filmi çektirdin mi bide rahat ol ben hiç düşünmezdim hamile kalamam diye düşünmeye başladığımdan beri olmuyo sende takma derim
heoz ile ilgili bilgiyi kendi girdikçe veriri aslında onunda bir kızı var oda ikinci için uğraşıyr inş sende kısa zamanda bizim gibi beklemeden evladına kavuşursun evlat çok farklı bişey
saol uzun uzun anlatmışsın rabbim gönlüne göre versin inşallah ..işte ben de ilk bebek için uğraşıyorum .ilk başlarda bebeğim olmıcak mı die hiç aklıma bile gelmiyodu evliliğimin ilk aylarında zaten o yüzden korunuyoduk..buna rağmen adetim bi gün geçse test yapıyodum..ama doğrusu şu anda normal yolla gebe kalanlara mucize gözüyle bakıyorum sanki şaşılacak bişeymiş gibi geliyo bana artık..her ay adet günü zırlama seansları yapıyorum hala..kolay değil 2 buçuk yıldır evliyim. belki 20 aydır korunmuyorum.üstelik 2 tane de negatif aşılama var..ilk aşılamamda enteresan bişe oldu sadece..adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım 16 çıktı.tabi öle sevindim ki..çünkü baya bide sancı gibi bişilerim oluyodu yani göğüslerimde de hafif değişiklikler vardı.ama 2 gün sonra testi tekrarladığımda 0.2 ye düşmüştü..tabi ben mahvoldum.üstelik bunun üstüne adetim de 4 gün gecikti anlamadım yani.dokorun bi tanesi olmuş ama tutunamamış dedi diğer bi doktorsa 50 nin altında olursa ben gebe saymmıyorum dedi anlamadım yani...
rahim filmi geçen ay çektirdim iki tüp de açık çıktı..yarın klomen ne yapmıış bakalım kontrolüm var adetimin 10. günü..bakalım nolcek..:1rolleyes: