- Konu Sahibi deryaleyla
Amin çok amiinAynen öyle inşallah bebişlerine kavuşur isteyen herkes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok amiinAynen öyle inşallah bebişlerine kavuşur isteyen herkes
Ben de kese küçüklüğüne bağlı kalp durması sebebiyle on gün evvel kürtaj oldum. Anestezi ile vakumlu kürtaj işlemi yapıldı. Ne ağrım ne sızım hiç olmadı. İlk gün bir ped ikinci günden sonra lekelenme şeklinde eser miktarda kanamam oldu. Bir an önce toparlayıp bir daha hamile kalmayı çok istiyorum. Fiziksel olarak çok iyi durumdayım ama mentalitem aşırı yıpranmış halde. Toparlamam uzun zaman alacak, desteksiz tek başıma aşmam gerekiyor çünkü...Kürtaj nasıl oluyor acaba? Benimde bebeğimin kalp atışı var ama yavaş, haftası da geriden geliyor
Sabırlar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyleBen de kese küçüklüğüne bağlı kalp durması sebebiyle on gün evvel kürtaj oldum. Anestezi ile vakumlu kürtaj işlemi yapıldı. Ne ağrım ne sızım hiç olmadı. İlk gün bir ped ikinci günden sonra lekelenme şeklinde eser miktarda kanamam oldu. Bir an önce toparlayıp bir daha hamile kalmayı çok istiyorum. Fiziksel olarak çok iyi durumdayım ama mentalitem aşırı yıpranmış halde. Toparlamam uzun zaman alacak, desteksiz tek başıma aşmam gerekiyor çünkü...
Benden sonra yazanlar olmuş ama ben de yazayım doktorunuz sizi yönlendirecektir geç döllenme vs olabiliyor zaman geçtikçe kalp atışı artabilir umarım sizinki de artmıştır kürtaj anesteziyle oldum ayılmasıyla max 1 saat sürüyor 3 ay korunma sonra tekrar deneyeceğiz ayrıca birkaç yöntemi var şuan güncel ve genelde yapılan vakum diye biliyorum duruma göre müdahale değişebilirKürtaj nasıl oluyor acaba? Benimde bebeğimin kalp atışı var ama yavaş, haftası da geriden geliyor
merhaba, nasıl öğrendiniz gebe kaldığınızı? kürtaj olduktan sonra hiç adet görmeden mi hamile kaldınız?Çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin
Ben Mart'ın 2 sinde kürtaj oldum, Nisan da tekrar hamile kaldım şuanda 26 haftalık hamileyim çok şükür.
Korkmayın tekrar olacaktır, Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Merhaba, Mart' kürtaj oldum, Nisan'ı 10unda adet oldum o adetteki yumurtlamada hamile kaldım.merhaba, nasıl öğrendiniz gebe kaldığınızı? kürtaj olduktan sonra hiç adet görmeden mi hamile kaldınız?
Ben 28ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım, ertesi gün kanamam başladı doktorum bunun adet kanaması olarak geçtiğini ver artık normal döngüme döneceğini söyledi. Şimdi adet görme zamanım ama 2gün geçti. Aslında çok bi gecikme değil ama evde kaset test yaptım silik çıktı. Acaba betam sıfırlanmadı diye mi yoksa hamile kalmş olablr miyim bilemedim.Merhaba, Mart' kürtaj oldum, Nisan'ı 10unda adet oldum o adetteki yumurtlamada hamile kaldım.
Yani kürtajdan sonraki ilk adette hamile kalmış oldum, adet günüm geçince evdeki test ile öğrendim hamile olduğumu.
Çokm geçmiş olsun, Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ben 28ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım, ertesi gün kanamam başladı doktorum bunun adet kanaması olarak geçtiğini ver artık normal döngüme döneceğini söyledi. Şimdi adet görme zamanım ama 2gün geçti. Aslında çok bi gecikme değil ama evde kaset test yaptım silik çıktı. Acaba betam sıfırlanmadı diye mi yoksa hamile kalmş olablr miyim bilemedim.