Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

2 yıldır evliyim....10 ay oldu sanırım...8 aydır doktor müdahale etmedi...son 2 aydır klomen çatlatma iğnesinide 2.aydakinde yaptı...başka bir şey denemedik....ben sana sormuyorum...çünkü sayfaları en baştan okudumğum için seninle ilgili herşeyi biliyorum:)))

sadece klomen ve çatlama iğnesimi verdiler her hangi bir tahlil yapılmadı değil mi inş bebeğine kavuşursun yaşın kaç.hayatım.inş ikiz olur:)

bütün tahlillerim tamam...herhangi bir sorun yok...hamile kalmamla ilgili tabi...1 yıl önce hamile kaldım...kan pıhtılaşması nedeniyle kaybettim....hamile kalırsam inş...tedaviyle hamilelik devam edicek inş....iğnelerle biliyorsundur....yaşım 31 hiç çocuğum yok...bende ikiz istiyorum...ama kan pıhtılaşmasından dolayıda korkuyorum...hayırlısı diyorum...rabbimden herşeyin....herşeye razıyım yanii..tek,ikiz,üçüz:)

ama tsma kan pıhtılaşmasından bizim bir arkadaşda bebğini kaybetti oda denedi olmadı bayağı sonra dedilerki tüp bebek yapalım işte reglisi başalyınca tedavi başlayacaklar bekliyolar olmuyo strese girdim herhalde biraz daha bekleyelim diyolar meğersem hamile imiş kız diyoki bu işte bir gariplik var test yapalım diyo ve hamile şaşırıyoalr neyse kızı oldu ve dün duydum kendiliğinden bir bebeği daha olmuş bud erkek miş hamile doğumu bekliyo yani stres olmassa hamile kalmamız daah kolay

kesinlikle haklısın ama işte insanız aceleci davranabiliyoruz....allah gönlümüze göre verir inş..bende bugün regl olmam lazımdı..heycanlıyım biraz....

slm herkese uzun aradan sonra
benim bugün adet günüm ama zaten kist oluştuğu için her hangibir beklentim yok bakalım hayırlısı artık adanaya taşındım bir hafta sonra işe başlayacağım bu akşam annemlerin yanına gidiyorum bir hafta kalacağım ben yokken kendinize çok iyi bakın topiğimizi ihmal eytmeyin inş. bir hafta on gün içinde toparlanacağız bir araya öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

kizlar eylulde bende araniza katilicam insallahhhhhh klomen kullanip hamile kalicam bakalim sonuc ne oalcakkkk

bütün tahlillerim tamam...herhangi bir sorun yok...hamile kalmamla ilgili tabi...1 yıl önce hamile kaldım...kan pıhtılaşması nedeniyle kaybettim....hamile kalırsam inş...tedaviyle hamilelik devam edicek inş....iğnelerle biliyorsundur....yaşım 31 hiç çocuğum yok...bende ikiz istiyorum...ama kan pıhtılaşmasından dolayıda korkuyorum...hayırlısı diyorum...rabbimden herşeyin....herşeye razıyım yanii..tek,ikiz,üçüz:)

slm tsma...yazılara göz atarken senin yazını gördüm...kaybın için üzüldüm canım...kah pıhtılaşmasının sebebi neymiş acaba?bilmiyorumkismile

selam kızlar ;

çok üzgünüm bugün regli oldum allahım ya 4 aydır her ay acaba demekten ve regli günü saymaktan bıktım ya galiba bir süre enerji toplamam için bu işe ara vereceğim

selam kızlar ;

çok üzgünüm bugün regli oldum allahım ya 4 aydır her ay acaba demekten ve regli günü saymaktan bıktım ya galiba bir süre enerji toplamam için bu işe ara vereceğim

mervecim seni öyle iyi anlıyorum ki..allah ol demedimmi olmuyo işte..o 4 ay yaşadığını 20 ayı aşkın zamandır yaşıyorum.Üstelik başarısız iki aşılama daha da yıkıcı daha fazla umut bağlıyosun..Allah izin verince oluverecek bebeklerimiz...bu şaşkınlığın 4 5 gün sürer adetinin bitimiyle beraber yeni heyecan başlar..bu böyle..allah böyle yaratmış bizi...biliyomusun öyle bhnaldım ki 2 3 gün önce gidip eczaneden doğum kontrol hapı almayı kafama koydum..ama noldu bugün yine umudum var...

bende kendi kendime yazarım ne yapayım.
sabah biraz buruk garip bi şekilde wc regli olduğumu anladım.
biran çok üzüldüm sonra vazgeçtim diğer ay artık dedim bu kadar gel git bir arada yaşamak ta pek sağlıloı gelmiyor bana ma ane yapalım.kadın olmak zor.
klomen ilaçı benim regli düzenimi çok değişitrmişti belki buda küçük bir oyunu devam eden aslında doktor 1 aydan vucuttan atılır dedi ama galiba benimki biraz zor oldu ama bu ay norml düzene geçtim 28 günde bir oldum inş eylülde 28 günde olmam yani olmam ve hamiş olurum
doktorum bu gelen nazlı olacak kıymetli olacak diyor.
valla benim için kızımda çok kymetli hatta en kıymetli gelende gelsin de kim miş neymiş bakalım demi
eşime dedim regli olduğumu böle sesi değişti garip oldu telefonda dediğim için yüüzünü göremedim ama eminim çok bozuldu çünki bir bahane bulup telefonu kaapttı ama ben ne yapabilirim ki
onu üzmek istemem ama bend eçok üzülüyorum kismetimiz diğer ayadır inş

mervecim seni öyle iyi anlıyorum ki..allah ol demedimmi olmuyo işte..o 4 ay yaşadığını 20 ayı aşkın zamandır yaşıyorum.Üstelik başarısız iki aşılama daha da yıkıcı daha fazla umut bağlıyosun..Allah izin verince oluverecek bebeklerimiz...bu şaşkınlığın 4 5 gün sürer adetinin bitimiyle beraber yeni heyecan başlar..bu böyle..allah böyle yaratmış bizi...biliyomusun öyle bhnaldım ki 2 3 gün önce gidip eczaneden doğum kontrol hapı almayı kafama koydum..ama noldu bugün yine umudum var...

canım burdamıydın evet ya bende bazen ara vereyim diyorum sonra yaş geçiyo ne değişecek sonra yine aynı diyorum aslında benim 4 aay değil 2 defa dış gebelik yaaşdığım için aslında 15 aydırda biz istiyoruz bu 15 ayda 2 defa hamile kaldım ama dış gebelik oldu bid ebu yani var işin bide dış olursa diye sol tüpüm ypok sağdan yumurta gelirse her ya doktora gitmeke yordu beni aman ne bunalım ya ne git geller bunlar böleee

X