kesinlikle haklısın ama işte insanız aceleci davranabiliyoruz....allah gönlümüze göre verir inş..bende bugün regl olmam lazımdı..heycanlıyım biraz....
bütün tahlillerim tamam...herhangi bir sorun yok...hamile kalmamla ilgili tabi...1 yıl önce hamile kaldım...kan pıhtılaşması nedeniyle kaybettim....hamile kalırsam inş...tedaviyle hamilelik devam edicek inş....iğnelerle biliyorsundur....yaşım 31 hiç çocuğum yok...bende ikiz istiyorum...ama kan pıhtılaşmasından dolayıda korkuyorum...hayırlısı diyorum...rabbimden herşeyin....herşeye razıyım yanii..tek,ikiz,üçüz:)
insallah mevlam herkesin dilegini versinnnumarım dilediğin gibi olur gurbet güzeli
selam kızlar ;
çok üzgünüm bugün regli oldum allahım ya 4 aydır her ay acaba demekten ve regli günü saymaktan bıktım ya galiba bir süre enerji toplamam için bu işe ara vereceğim
mervecim seni öyle iyi anlıyorum ki..allah ol demedimmi olmuyo işte..o 4 ay yaşadığını 20 ayı aşkın zamandır yaşıyorum.Üstelik başarısız iki aşılama daha da yıkıcı daha fazla umut bağlıyosun..Allah izin verince oluverecek bebeklerimiz...bu şaşkınlığın 4 5 gün sürer adetinin bitimiyle beraber yeni heyecan başlar..bu böyle..allah böyle yaratmış bizi...biliyomusun öyle bhnaldım ki 2 3 gün önce gidip eczaneden doğum kontrol hapı almayı kafama koydum..ama noldu bugün yine umudum var...