Kizlar ben Eylülün son haftasi Ankaraya gelecegim yumurta takipi yapip catlatama ignesi vuracak tanidik doktorunuz varmi isim verirseniz sevinirim.
KIZLAR BNEDE TRDEN KLOMEN ALDIM 3 KUTU ovulasyon kiti aldim bide 4 paket gebelik testi aldim
ben dr. a danismadan klomen icicem insallah yan etkisi yoktur bakalim ben cogul gebelik cok istiyourm bide benim tüplerin birisi kapali hamile kalmam cok zor bir ihtimal o yuzdende kullanmak istiyorum klomen ne dersiniz
merhaba arkadaşlar baya okudum sizin eğlenceli yazıları:))))
4 yıllık evliyiz , bissürü takip, aşılama neler neler bitürlü bebişimize kavuşamadık...
buay doktorum aşılamada çok stres oluyosun istersen sadece yumoşları büyütelim eşindede sendede bi sorun yok kendiniz deneyin dedi...
ve 23mm boylarında 4 tane yumoşum oluştu şimdi deniyoz ama bi yandanda merak ediyorum benim gibi olup ta hamiş olan kaç kişi var veya 4 yumoşu olupta hamile kalamayan kaç kişi var???
sizin topik uğurlu sanırım :)) aslında bi liste yapsaydınız da kaç kişi hamiş kalmış görsek heveslensekti:))))))
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün......
valla canim esim istemiyorrrrr ben ondan sakli yapicam klomeni ictikten sonra bir 5 gun sonra giderim dr. derim yumurtalari kontrol et diye o zaman o ban iliskinin ne zaman olacagini söyler zaten yilbasin da istiyorum bebek demistim ona bir yillik olacak aralikta bakalim mevlam neyler neylerse guzel eylermerhaba gurbetin güzeli canım klomen doktor kontrolunde alınıyo senin durumuna göre doz veriyor ve takip ediliyo çatlaam durumuna görede iğne veriliyo ben nkendi başına kullanmanın tavsiye etmem kist falanda yapabiliyo sonuçta vucuda hormon veriyorsun bi danış istersen yada en azından doktora takip ettiryumoşlarını kaç tane olmuş çatlamışmı diyeee
merhaba hoş geldin canım;a.sa.s
aslında topiğimizde çok gebelik oldu ben sayısını hatırlamıyorum CADIARZU ama yazıp ama hamiş olmayan sanıyorum 3 kişi falanız sen ordan çıkar işte sositososito
4 yumoşla hamile kalanda var boş geçende aslında hepsi kismet işi hayatım inş bu ay olur :Saruboceq:
dileyen herkesin olur benimde:Saruboceq:
heoz canım burdanda sana selam gönderiyorum.
klomene bencede biraz ara ver hayatım bi vucudun dinlensin
kendine gelsin sonra hep birlike iğneye geçerizz
selamlar herkese....ikiz bebek sedasından dolayı inceledim bu topiği ben.çok istiyorum..benim ananemin ve babannemin eşimin de ananesinin ikizleri var..gel gör ki iki buçuk senedir evliyiz bunun 2 seneye yakın zamanında bebek istiyoruz fakat tık yok...iki tane başarısız aşılamam var..ikisi de klomenle..bizim sorun eşimin spermlerindeki hareket azlığı..ilk aşılamada klomenle 5 tane ikinci aşılamada ise 3 tane yumurtam oluştu..ama tutmadı işte hayırlısı..bu ay da aşılama yaptırcaktık ama ramazan olduğu için erteledik..belki gerek kalmaz:) bu ay tekrar klomen kullanıyorum.yumurta takibi yapılcak..cuma kontrolüm var..bakalım neler oluyooo..bu topik uğurlu hep çoğul gebelik ne güzel..inşallah bana da bulaşır çünkü artık baya yoruldum allah beterinden saklasın...dua edin artık buraya da takılcam inş
slm hoşgeldin aramıza inş. bizxlerde ikizlerimize kavuşuruz bir an önce burya gelen ikinci ayında hamile kaldı merve ve benim dışımda tabikaydirigubbakcemile3 herşeyin hayırlısı olsun seni aramızda görmek mtlu eder biziolumunekankayizsmileselamlar herkese....ikiz bebek sedasından dolayı inceledim bu topiği ben.çok istiyorum..benim ananemin ve babannemin eşimin de ananesinin ikizleri var..gel gör ki iki buçuk senedir evliyiz bunun 2 seneye yakın zamanında bebek istiyoruz fakat tık yok...iki tane başarısız aşılamam var..ikisi de klomenle..bizim sorun eşimin spermlerindeki hareket azlığı..ilk aşılamada klomenle 5 tane ikinci aşılamada ise 3 tane yumurtam oluştu..ama tutmadı işte hayırlısı..bu ay da aşılama yaptırcaktık ama ramazan olduğu için erteledik..belki gerek kalmaz:) bu ay tekrar klomen kullanıyorum.yumurta takibi yapılcak..cuma kontrolüm var..bakalım neler oluyooo..bu topik uğurlu hep çoğul gebelik ne güzel..inşallah bana da bulaşır çünkü artık baya yoruldum allah beterinden saklasın...dua edin artık buraya da takılcam inş
canım tedavin hayırlı olsun aslında klomenle nerdeyse %50 çoğul oluyo hele genç yaşta içilmişse sendede yumurta sayısı fazla olmuş inş çok bekletmeden olur.aşılama çok zor tutuyomuş ama eşine keçi boynuzu kürü uygulasana diğer topikteki kızlar yaptı fayda sağlamış ve erkekler içinde klomen varmış sorun sende değilse fazlada hormon alam derim sen bilirsin tabide
topiğimize bekleriz her zaman .topik sahibi şuan taşınma telaşında giremiyor 10 güne kalmaz burda olur paylaşımlarda artar
slm hoşgeldin aramıza inş. bizxlerde ikizlerimize kavuşuruz bir an önce burya gelen ikinci ayında hamile kaldı merve ve benim dışımda tabikaydirigubbakcemile3 herşeyin hayırlısı olsun seni aramızda görmek mtlu eder biziolumunekankayizsmile
cnm ya ist da evimde yok öyle yorgunum ve uykusuzumki bir yandan oruç bir yandan sıcak koştura koştura iş b,trmeye çalışıyorum canım çıktı valla bir an önce evime gitmek istiyorum artık yaa buralarıda takip edemez oldum senle görüşemez oldum benim kasıklarım ağrıyor son günlerde sanırım kist büyüyor fırsat bulursam bir kdh dr una gidip muayene olmayı düşünüyorumfisfisfis
merve ve heoz profillerinizi inceledim de ikinizin de birer tane çocuğu var galiba dimi.allah bağışlasın..benim elde var sıfır:sinifsinif: