Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

merhaba arkadaşlar baya okudum sizin eğlenceli yazıları:))))

4 yıllık evliyiz , bissürü takip, aşılama neler neler bitürlü bebişimize kavuşamadık...

buay doktorum aşılamada çok stres oluyosun istersen sadece yumoşları büyütelim eşindede sendede bi sorun yok kendiniz deneyin dedi...
ve 23mm boylarında 4 tane yumoşum oluştu şimdi deniyoz ama bi yandanda merak ediyorum benim gibi olup ta hamiş olan kaç kişi var veya 4 yumoşu olupta hamile kalamayan kaç kişi var???

sizin topik uğurlu sanırım :)) aslında bi liste yapsaydınız da kaç kişi hamiş kalmış görsek heveslensekti:))))))

Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün......

Kizlar ben Eylülün son haftasi Ankaraya gelecegim yumurta takipi yapip catlatama ignesi vuracak tanidik doktorunuz varmi isim verirseniz sevinirim.

canım bende ankaradayım. Fatih üniversitesinin beştepe de ki hastanesine gidiyoruz. orada İkbal KAYGUSUZ diye bir bayan doktora gidiyorum. başarılı bi doktor. istersen bi görüş...

merhaba gurbetin güzeli canım klomen doktor kontrolunde alınıyo senin durumuna göre doz veriyor ve takip ediliyo çatlaam durumuna görede iğne veriliyo ben nkendi başına kullanmanın tavsiye etmem kist falanda yapabiliyo sonuçta vucuda hormon veriyorsun bi danış istersen yada en azından doktora takip ettiryumoşlarını kaç tane olmuş çatlamışmı diyeee

merhaba hoş geldin canım;a.sa.s

aslında topiğimizde çok gebelik oldu ben sayısını hatırlamıyorum CADIARZU ama yazıp ama hamiş olmayan sanıyorum 3 kişi falanız sen ordan çıkar işte sositososito

4 yumoşla hamile kalanda var boş geçende aslında hepsi kismet işi hayatım inş bu ay olur :Saruboceq:
dileyen herkesin olur benimde:Saruboceq:

valla canim esim istemiyorrrrr ben ondan sakli yapicam klomeni ictikten sonra bir 5 gun sonra giderim dr. derim yumurtalari kontrol et diye o zaman o ban iliskinin ne zaman olacagini söyler zaten yilbasin da istiyorum bebek demistim ona bir yillik olacak aralikta bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler

kızlar merhaba;

benim bacaklar yine kaşınıyo galiba benim bu ayda olmadı 1 haftaya kalmaz regli olurum ben şimdii
offffffff

slm millet
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
taşınma işlerinden dolayı bir süre daha görüşemeyeceğiz sanırım
16. gün dra gittim 2 tane nur topu gibi kistim olmuş eşimden spermiyogam benden rahim filmi istedi adetin 3. günü gel dedi adanada yeni br dr a başladım takibe ve 9. aya giriyoruz artık hayırlısı herşeyin
yeni gelen bütün arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum umarım tek msj yazıp kaçmazsınız
burada klomen kullanıp hamile kalanlardan sadece birisi tek gebelik diğerleri çoğul gebelik yaşadı
kullanıpta hala bekleyen merve ve ben varız gerçi rekor bende 4 ay kullandım tık yok ama
istanbuldaki drum artık iğnelere geçilmesi gerektiğini söyledi bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım hayırlısı bakalım

heoz bülbül valla bence ignelere gecme.. hatta klomen bırakıp biraz daha rahat olmayı dene. ve diger o zor yazılıp sölenen durumun vardı ya ona da baktır derim ben..
taşınma işlerini bitir bi rahatla ve bu fikri aklından cıkarttın mı anında gebe kalacagını düşünüyorum

çok teşekkürler cevap için a.s. inşallah dualarımız kabul olur ve artık meleklerimize kavuşuruz.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

heoz canım burdanda sana selam gönderiyorum.
klomene bencede biraz ara ver hayatım bi vucudun dinlensin
kendine gelsin sonra hep birlike iğneye geçerizz

kızlar nerdesiniz neler yapıyosunuz terkedilmiş topik havası seziyorum burda:1ninca:
gelin konuşalım neler yaşıyosunuz klomenle sonrası gebeliğiniz nasıl geçiyor
kaç ayda gebelik oluştu zemuszemuszemuszemuszemuszemus

selamlar herkese....ikiz bebek sedasından dolayı inceledim bu topiği ben.çok istiyorum..benim ananemin ve babannemin eşimin de ananesinin ikizleri var..gel gör ki iki buçuk senedir evliyiz bunun 2 seneye yakın zamanında bebek istiyoruz fakat tık yok...iki tane başarısız aşılamam var..ikisi de klomenle..bizim sorun eşimin spermlerindeki hareket azlığı..ilk aşılamada klomenle 5 tane ikinci aşılamada ise 3 tane yumurtam oluştu..ama tutmadı işte hayırlısı..bu ay da aşılama yaptırcaktık ama ramazan olduğu için erteledik..belki gerek kalmaz:) bu ay tekrar klomen kullanıyorum.yumurta takibi yapılcak..cuma kontrolüm var..bakalım neler oluyooo..bu topik uğurlu hep çoğul gebelik ne güzel..inşallah bana da bulaşır çünkü artık baya yoruldum allah beterinden saklasın...dua edin artık buraya da takılcam inş

canım tedavin hayırlı olsun aslında klomenle nerdeyse %50 çoğul oluyo hele genç yaşta içilmişse sendede yumurta sayısı fazla olmuş inş çok bekletmeden olur.aşılama çok zor tutuyomuş ama eşine keçi boynuzu kürü uygulasana diğer topikteki kızlar yaptı fayda sağlamış ve erkekler içinde klomen varmış sorun sende değilse fazlada hormon alam derim sen bilirsin tabide

topiğimize bekleriz her zaman .topik sahibi şuan taşınma telaşında giremiyor 10 güne kalmaz burda olur paylaşımlarda artar

slm hoşgeldin aramıza inş. bizxlerde ikizlerimize kavuşuruz bir an önce burya gelen ikinci ayında hamile kaldı merve ve benim dışımda tabikaydirigubbakcemile3 herşeyin hayırlısı olsun seni aramızda görmek mtlu eder biziolumunekankayizsmile

cnm ya ist da evimde yok öyle yorgunum ve uykusuzumki bir yandan oruç bir yandan sıcak koştura koştura iş b,trmeye çalışıyorum canım çıktı valla bir an önce evime gitmek istiyorum artık yaa buralarıda takip edemez oldum senle görüşemez oldum benim kasıklarım ağrıyor son günlerde sanırım kist büyüyor fırsat bulursam bir kdh dr una gidip muayene olmayı düşünüyorumfisfisfis

heoz canım bir an önce evine yuvana kavuşursun eminim oruçta sıcakta bide böle koşturunca zor oluyodur.allah kolaaylığını versin.

kasıklarında ağrı belkide regli olacağının ağrısıdır.sonuçta o kistler kanayacak ve regli olacaksın yaa çok üzüldüm canım kistlere ama allahtan regli ile atıyosun.

ve gerçekten bir biz kaldık yaaaa hamiş olamayan allahım bizede nasip eder inş mübarek günlerde dua ediyorum allahım dileyen herkese versin kucaklar dolsun

canım yaa demk ikiniz kaldınız bi tek hayırlısı olsun bakalım yaaa..bu topiğe geldiğime bi daha sevindim şimdi, iki ihtimal var, ya ben de bebişime kavuşurum topiğin uğuruyla yada sizi yalnız bırakmamış olurum arkadaş olurum size 3 oluruz:) benim durum sizininden biraz daha vahim galiba çünkü 2 negatif aşılamam var..sizin sıkıntı neydi kaç aydı uğraşıyosunuz kısaca yazarmısınız heoz ve merve

merve ve heoz profillerinizi inceledim de ikinizin de birer tane çocuğu var galiba dimi.allah bağışlasın..benim elde var sıfır:sinifsinif:

merve ve heoz profillerinizi inceledim de ikinizin de birer tane çocuğu var galiba dimi.allah bağışlasın..benim elde var sıfır:sinifsinif:

hayalcim evet benim 4 yaşında bir kızım var 33 yaşındayım geçen sene mayıs gibi ikinciyi istedik temmuz ayında gebelik oldu ama maalesef dış gebelikmiş sol tüpüm alındı 6 ay korun dedi doktor bizde ocak ayında başladık o ay ahamile kaldım ama yine dış gebelik oldu iki doktor arasında kaldım biri normal gebelik diğeri dış dedi neyse sonra nisanda rahim filmi çekildi tüpüm açık çıktı mayısta klomenle sağ taraftan yumurta geliştirdik ama klomen bende yan etki yaptı olmadı bebekte zaten o aydan beride çabalıyoruz benim durum şöle sağ taraftan yumurta olacak eşim evde olacak ve yumoşum spermi beğenecek biraz zor galiba ölede bakmaamk lazım ama durum bu canım aslında ben çok rahat hamile kalıyodum 3 gebeliğğimde çok bekletmedi ama bu sefer uzadı doktorda artık stres yapıyosun diyor ama bu durumu ben atamıyorum.arkadaşlarım arasında ikinciyi ilk düşünen bendim hepsi hamile kaldı ben duruyorum ilk dış gebeliğim olsaydı doğmuştu bile kismet artık canım yaa

sen neler yapıyosun hoş yazamışsın ama aşılama oranı çok düşük diye duydum ben rahim filmi çektirdin mi bide rahat ol ben hiç düşünmezdim hamile kalamam diye düşünmeye başladığımdan beri olmuyo sende takma derim

heoz ile ilgili bilgiyi kendi girdikçe veriri aslında onunda bir kızı var oda ikinci için uğraşıyr inş sende kısa zamanda bizim gibi beklemeden evladına kavuşursun evlat çok farklı bişey

selammmm kimsecikler yok...dünden beri bütün sayfaları okudum ancak bitirdim...eee o kadar okumamdan anlaşılacağı gibi ikiz isteyenlerdenim....4 gün sonra adet tarihim bakalım ne olucak....karamsarlık olsada içimde umutda yok değil...ama aylardır tek çizgiyi görmekten...çift çizgiyi hayal bile edemiyorum((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…