Sirf ikiz olsun die hap kullanmaniz bana gore yanlis nornal yolla hamile kalamayn insanlr genelde hap kullanir neden vucudunuza disrdan hormon alicaksiniz iyi birsey degil.zaten hap klomen kullanilsa bilr kesin ikiz olabilacak die birsey malasef yok ben ulac kullanyrm hep iki yumrtam buyuyor ikiz olablr diolr ama hic biri tutmuyor veya bazilrnin tek yumrtasi dolleniyor yani Allah emratmadgi surece hapta kullansaniz ikiz olama ihtimali sifir.Arkadaşlar bnm 4 yasında kızım var ikiz bebek cok istiyorum ama eşimin ve bnm ailelerimizde ikiz bebeği olan yok sanırım yinede bisi kullanipta ikiz bebek sahibi olabilir mym bilgisi olan varmi
Haklisin tabiki bak bizlerin benim hic yok en azindan bir tane bebegin var istedgin zaman hamile kalabileceksin bende diorm ikiz olaa die ama ben bir daha bukadr tedavi sureci ile ugrasmamak icin hani bir tek seferde iki tane olsun buyusunler die yoksa tek tek gelmesi daha iyi hem bunyemide yormaz ama iste bir taneyi bulamadik ki henuzEvet katılıyorum ama cok istiyorum belki bnm gibi düşünenler vardır diye aklımdaki soru işaretini gidereyim demiştim
Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin..
Ama ustersen aktracilardan bitikler alip kullanblrsi yumrrlamayi destkelyici bitkilerde iki uc yumrra buyutebilie belki cok istyorsan klomen kullan sorun yoksa zaten hemen cvp veriri iki yumrtan olusur ama iste ikisi birden tutarmi Allahtan istrsen belki tutar oda sebeb olur bu arada amin Allah herkeze istedgi sekilde versin rabbim 3uz 2iz saglikli ve hayrli olmasi en onemlisi tabiEvet katılıyorum ama cok istiyorum belki bnm gibi düşünenler vardır diye aklımdaki soru işaretini gidereyim demiştim
ben klomeni ilk kullandığımda hamile kaldım.3 yumurtam oluşmuştu.ve şuan 12 haftalık oldu ikizlerimÇoklu gebelik yaşayan arkadaşlar sorum sizeşimdi ben yeni öğrendim hamile oldugumh klomenin ilk kullanımında başarılı sonuç aldım. Hem sağ hem sol kasıkta batma var. Tek taraflı değil yanı. Ne dersiniz ikiz olunca böyle mi oluyor
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Ama maalesef durumlar değişti. Degerim yikselmiyor kimyasal gebelik yaşıyorum şuan.. Rabbim sana bağışlasın bebislerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinben klomeni ilk kullandığımda hamile kaldım.3 yumurtam oluşmuştu.ve şuan 12 haftalık oldu ikizlerimAra ara batmalar oluyordu tek taraflıydı genelde solda
Amin canım benim teşekkür ederim.. bi arkadaşım yeni hamile oldugunu öğrendi değeri çok düşüktü kimyasal ya da dış gebelik olabilir dediler ve bi anda çok yükseldi nasip canım Allah gönlüne göre versin inşallah umudunu yitirmeCevap verdiğin için teşekkür ederim. Ama maalesef durumlar değişti. Degerim yikselmiyor kimyasal gebelik yaşıyorum şuan.. Rabbim sana bağışlasın bebislerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Ne güzel canım arkadaşına sevindim. Ama benim gidici büyük ihtimal adet belirtileri var karın ağrısı bi yoğunluk. Önceki kaşık batması gitti... Amin canım inşaallah :)Amin canım benim teşekkür ederim.. bi arkadaşım yeni hamile oldugunu öğrendi değeri çok düşüktü kimyasal ya da dış gebelik olabilir dediler ve bi anda çok yükseldi nasip canım Allah gönlüne göre versin inşallah umudunu yitirme
Evet katılıyorum ama cok istiyorum belki bnm gibi düşünenler vardır diye aklımdaki soru işaretini gidereyim demiştim
Bende bilmiyorum bisi ogrenirsen bnmle paylasirmsnSenin gibi düşünen bir de ben varım canım...
Kaderimizi zaten değiştiremeyiz ama ben de oğlum yaklaşık 3 yaşında geldiğinde tekrar gebelik istiyorum ve ikiz olsun istiyorum kız bi de..
Bu ilacı duydum ama nasıl kullanılıyor reçetesiz veriliyor mu kaö gün ne kadar içilecek bilmiyorum...
Çekiniyorum ama ben de çok istiyorum ikiz bebiş..
Arkadaslar iki yumurta catliginca eger dollenirse ikiz gebelikmi oliyr ltfn cvo vern ck ama ck merk ediyrm
Bende bilmiyorum bisi ogrenirsen bnmle paylasirmsn
Hmm saol canım yaa doktorami danissakkiCanım illa iki yumurta olması gerekmiyor tek yumurtadan da ikiz olabiliyor ama iki yumurtan da çatlar ve ikisi de döllenirse evet ikiz gebelik oluyor..
Canım ben internetten öyle araştırıyorum..
Bu ilaç adetin 3. ya da 5. günü mü ne içmeye başlanıyormuş bazıları günde iki tane (sabah akşam) 5 gün boyunca içiliyormuş... Yani aslında sağlıklı bireyler için ne kadar doğru bilemedim ama işte yumurtaları büyütüyor ama şu sıkıntı var yumurtalar çatlamazsa kiste dönüşüyormuş.. Bu ilacın o etkisi de varmış..
Hayırlısı Allah'tan...
Hmm saol canım yaa doktorami danissakki