Benim kendiliğinden catladı Can'ım Pcos hastasıyım ben adetin 20.günü 22mm19mmve 15mm 3yumırtam vardı test yaptı doktor çatlamaya başlamış deri ertesi gün aşılanmamı yaptıKizlar aranızda klomenden sonra iğnesiz yumurtası çatlayan var mı? Kaçıncı günde catladilar ??
Kaçıncı günde batma başladıÇoklu gebelik yaşayan arkadaşlar sorum sizeşimdi ben yeni öğrendim hamile oldugumh klomenin ilk kullanımında başarılı sonuç aldım. Hem sağ hem sol kasıkta batma var. Tek taraflı değil yanı. Ne dersiniz ikiz olunca böyle mi oluyor ??
canım y hiç hatırlamıyorum kimyasal gebelik çıktı benimki zaten maalesef herhalde ondan bu kadar çok batma olmuştu.. Bu arada benim çok geç çatlamisti kendisi 18 ve 19. Günlerde. Herhalde sağlıksız çıktı yumurtalar ondan oldu kimyasalKaçıncı günde batma başladı
İnşaallah güzel sonuçlar alırsınBenim kendiliğinden catladı Can'ım Pcos hastasıyım ben adetin 20.günü 22mm19mmve 15mm 3yumırtam vardı test yaptı doktor çatlamaya başlamış deri ertesi gün aşılanmamı yaptı
Amin inşallah Can'ım 3.gün bugün hala kasıklarında gaza benzer batmalar varİnşaallah güzel sonuçlar alırsın
Döllenme oluşurken kasık ağrısı yapabiliyormus.Hoş döllenme yumurtlama gebelik adet hepsinin belirtileri birbirine benziyor. İnşaallah en iyi ihtimaldirAmin inşallah Can'ım 3.gün bugün hala kasıklarında gaza benzer batmalar var
Evet hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun da ayrıca bnm biraz isteğim geçti kızım sezeryanla oldu ikinciyi normal düşünüyorum inşallah öyle denemek istiyorum herşeyin hayırlısı yaaValla hiçbir sorun yokken doktorun vereceğini sanmıyorum...
Zaten göze de alamadım o kist riskini...
Hayırlısı neyse o olsun
Merhaba kzlar[/QUOTE
Meraba
Merhama canim peki klomende kullandinmi bende ilk denemem klomen kulandim ve bugun 5 gun bitti 16.gun duphaston kullan 20 adet ve 10 gunde bitecek dedi hayirlisi artikBenim kendiliğinden catladı Can'ım Pcos hastasıyım ben adetin 20.günü 22mm19mmve 15mm 3yumırtam vardı test yaptı doktor çatlamaya başlamış deri ertesi gün aşılanmamı yaptı
Hayırlısı olsun inşallahCanim bende ilk defa klomen kullandim bugun 5. Gun bitti 16.gun duphastona basla dedi reglimin 25 gunu duphaston bitecek ve 27gunde bir regl oluyorum aralik 29 da regl olmasan test yaptir dedi emindi gebe kalacagima hayirlisi allahim isteyen herkeze bebis nasip etsin :)
Hepiz icin hayirlisi neyse onu nasip etsin rabbim canim :)Hayırlısı olsun inşallah
Slm canim benimde cumartesi bitti ama doktorum 16. Gun duphaston' na basla dedi 10 gun sabah aksam tuketecem hayirlisi umarim dileklerimiz kabul olur bu hayirli haftada :)kızlar klomenin son hapını içicem bu akşam sizler klomenden sonra çatlacı iğnede kullanınca faydası olur mu ki
Birde catlama ignesi faydasi varmis tavsiye edenleri okudum ikiz gebelik sansida var umarim rabbim gonlune gore verir :)kızlar klomenin son hapını içicem bu akşam sizler klomenden sonra çatlacı iğnede kullanınca faydası olur mu ki
Amin arkadaşım Rabbim herkese nasip etsin inşallah keşke ikizlerim olsa çok bunaldım gerçekten düşünmektenBirde catlama ignesi faydasi varmis tavsiye edenleri okudum ikiz gebelik sansida var umarim rabbim gonlune gore verir :)