Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Kizlar aranızda klomenden sonra iğnesiz yumurtası çatlayan var mı? Kaçıncı günde catladilar ??
Benim kendiliğinden catladı Can'ım Pcos hastasıyım ben adetin 20.günü 22mm19mmve 15mm 3yumırtam vardı test yaptı doktor çatlamaya başlamış deri ertesi gün aşılanmamı yaptı

Çoklu gebelik yaşayan arkadaşlar sorum size :KK66: şimdi ben yeni öğrendim hamile oldugumh klomenin ilk kullanımında başarılı sonuç aldım. Hem sağ hem sol kasıkta batma var. Tek taraflı değil yanı. Ne dersiniz ikiz olunca böyle mi oluyor ??
Kaçıncı günde batma başladı

Kaçıncı günde batma başladı
canım y hiç hatırlamıyorum kimyasal gebelik çıktı benimki zaten maalesef herhalde ondan bu kadar çok batma olmuştu.. Bu arada benim çok geç çatlamisti kendisi 18 ve 19. Günlerde. Herhalde sağlıksız çıktı yumurtalar ondan oldu kimyasal

Valla hiçbir sorun yokken doktorun vereceğini sanmıyorum...
Zaten göze de alamadım o kist riskini...
Hayırlısı neyse o olsun
Evet hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun da ayrıca bnm biraz isteğim geçti kızım sezeryanla oldu ikinciyi normal düşünüyorum inşallah öyle denemek istiyorum herşeyin hayırlısı yaa

Benim kendiliğinden catladı Can'ım Pcos hastasıyım ben adetin 20.günü 22mm19mmve 15mm 3yumırtam vardı test yaptı doktor çatlamaya başlamış deri ertesi gün aşılanmamı yaptı
Merhama canim peki klomende kullandinmi bende ilk denemem klomen kulandim ve bugun 5 gun bitti 16.gun duphaston kullan 20 adet ve 10 gunde bitecek dedi hayirlisi artik

Canim bende ilk defa klomen kullandim bugun 5. Gun bitti 16.gun duphastona basla dedi reglimin 25 gunu duphaston bitecek ve 27gunde bir regl oluyorum aralik 29 da regl olmasan test yaptir dedi emindi gebe kalacagima hayirlisi allahim isteyen herkeze bebis nasip etsin :)

Canim bende ilk defa klomen kullandim bugun 5. Gun bitti 16.gun duphastona basla dedi reglimin 25 gunu duphaston bitecek ve 27gunde bir regl oluyorum aralik 29 da regl olmasan test yaptir dedi emindi gebe kalacagima hayirlisi allahim isteyen herkeze bebis nasip etsin :)
Hayırlısı olsun inşallahHoppa

Slm kimse gelmiyor bu linke galiba :KK43:

kızlar klomenin son hapını içicem bu akşam sizler klomenden sonra çatlacı iğnede kullanınca faydası olur mu ki :KK17:

kızlar klomenin son hapını içicem bu akşam sizler klomenden sonra çatlacı iğnede kullanınca faydası olur mu ki :KK17:
Slm canim benimde cumartesi bitti ama doktorum 16. Gun duphaston' na basla dedi 10 gun sabah aksam tuketecem hayirlisi umarim dileklerimiz kabul olur bu hayirli haftada :)

Birde catlama ignesi faydasi varmis tavsiye edenleri okudum ikiz gebelik sansida var umarim rabbim gonlune gore verir :)

X