Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Dun başka bir doktora gittim.3 duşuk yaptığımı ve bir yıldan fazladır gebe kalamadığımı uç aydır klonen kullandığımı bir kez çatlatma iğnesi yapıldığını soyledim.fakat dun çok moralim bozuk ve uzgun girdim doktorun yanına. Yanına çağırdı ve bana itiraf gibi açıklamalarda bulundu. Bi resim gosterdi. Resimde yumurtalıklar ve yumurtalıklardan beyne uzanan bir yol. Biz hep yumurtalıklarla ilgileniyoruz ama yumurtalığı kontrol eden beyindir dedi.sen stres yapıp uzulursen hiçbir şekilde hamile kalamazsın dedi. Uç kez kalmışsın dorduncu kez kalırsın dedi. Çok oluyo tup bebek yaptırıp tıtunmayıp ertesi ay kendiliğinden hamile kalan dedi. Biz aslında ilaç vererek sizlerin gebe kalma şansınızı azaltıyoruz dedi.klomen vermedi.mayene etti.yumurtalık rezervimin iyi olmadığını soyledi.fakat fshım 5 in altında. Sanırım birazda hastaneye para kazandırmak için beni korkuttu.Geçen sene gorunduğum prof yunurta rezervimşn gayet iyi olduğunu soylemişti.Neyse hgs çektirelim bazen tup yolu daralabiliyor ar sonra hamile gelen de çok oluyo dedi. Bir de Allah istemezse hiçbirşey olmaz dedi. Haklı elbet Allahım istemezse hiçbişey olmaz.o yuzden tup bebek desede yaptırmıycam garantisi yok.
Kızlar duşunmeyin hiçbişeyi.ben uç hamikeliğimi de kadam rahat olduğubda yaşadım.ben kendim yuzunden ve etrafım yuzunden çevreden gorduğum baskı yuzunden şimdiye hamile kalamadım.Artık boşvermeye karar verdim.Olmazsa olmaz Allahtan hep hayırlısını istedim.olmazsa hayırlısı boyleymiş diye duşunup isyan etmiycem.Sabredicem guzel allahım bana herşeyin en guzelini sabrımın sonunda verdi.Allah buyuktur.

s.a canim ben de klomen kullandim bu ay. ve doktor adetin 20. gunu gel dedi. benim anlamadigim herkes 13 veya 12 gunde gitmis. 20. gun gitsem catlatma ignesi de olmaz anladigim kadariyla
arkadaşım ben de klomen kullandım ve ilk ayda hamile kaldım üçüz bebeklere.çatlatma iğnesini 15. gün vuruldum.ve bana tek yumurtan var dedi doktor nerdeyse 25 mm gelmiş geç bile kalmışız dedi ama gene de değerlendirelim dedi.iğneden 12 gün sonra testte öğrendim hamile olduğumu.daha sonra üçüz doğuramazsın miyomun da var dedi.ben pek çok doktor gezdim çoğu aynı şeyi söledi kendime zor doktor buldum.ama ben 34 hafta 2 günlük üçüz erkek bebeklerimi doğurdum ve sezeryanla miyomumu da aldı doktorum.şimdi 13 aylık dünya yakışıklısı oğullarım yanımda uyuyolar.allah isteyen herkese nasip etsin inş.(fikir vermesi açısından yazdım :))

ayyyy canim benim cok sevindim senin adina :) ben de ilkkez klomen kullandim artik bakalim hayirlisi zaten cogul gebelik ihtimali var klomende senin de oyle olmus. ben de 1 ekime kadar adet olmazsam test yapcam.

Merhabalar Starsonthesky merak ettim Hangi doktora gittiniz . Bir arkadaşım çocuk sahibi olmak istiyor belki ona yardımcı olmuş oluruz ..

Merhabalar Starsonthesky merak ettim Hangi doktora gittiniz . Bir arkadaşım çocuk sahibi olmak istiyor belki ona yardımcı olmuş oluruz ..
öncelikle belirteyim benim hamile kalmamla ilgili bi sıkıntım yoktu.üçüzlerden önce bi bebeğim 6 haftalık falan düştü.ama sonra 1 yıl kadar olmadı.stres yapma kalcaksın dediler ama yine de klomene başladık.esentepede demet hanıma gittim klomeni orda kullanıp hamile kaldım ama medikalde ahmet beyde doğum yaptım.demet hanım kuvez olmadığı için ben burda doğurtamam seni dedi miyomla hamileliğe de onay vermemişti.miyomum olduğu için bebeklerden birini ya da ikisini aldır dedi.ama ahmet bey bi sıkntı yok devam edebilirsin istersen dedi.arkadaşın kendi ölçüp tartsın ikisi de iyi doktorlar ama ben artık ahmet beyden başkasına gitmiyorum.inşallah arkadaşın da tez vakitte hamile kalır cnm.

benim 2 ay denemeden sonra kistlerim olduğu için hamile kalamadım . bu ay letroks diye bir ilaca başladım. 5 gün kullanıp ardından çatlatma iğnesi vurulacağım.Aranızda bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı? birde çoğul gebelik ihtimali bulunduruyor mu acaba bilemedim. Eşim ikiz olsun çok istiyor.

PCO luyum doktor klomen verdi tek doz 5gunluk. Bugün başlayacağım kağıdı bi okudum çoklu gebelik ihtimali girince gözlerim büyüdü resmen :) keşke ikiz olsalar.. Dua edin güzelce gelissin foliküller salı kontrole gitcem hap bitince :)

Merhaba bizde 8 aydır Bebek istiyoruz. Benim yumurtalar büyümüyordu. Bu ay tedaviye başladık 2 kutu klomen kullandım ardından 13. Günümde çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonra aşırı kasık Ağrısı oldu. İğneden sonra 4. Günüm bugün hafif hafif kasık Ağrım var. Cumartesi progesteron tahlili var. Bakalım hepimizin Hakkında hayırlısı olsun

Kizlar bugün kontrole gittim tedaviye cevap vermişler foliküller. Ama kaç tane kaç mm söylemedi doktor. Perşembe yine gel bakalım dedi. Resim verdi ultrason 2 tane birinde köşede 10.89 mm yazıyor diğerinde 10.59mm. ( adetin 11. Günü) Şimdi bu doktora benim başka sebeplerden dolayı güvenim azaldı... İğne olmadan çatlar mi bu gelişen yumurtalar ?? İlle tekrar gidip iğneyi mi olmam lazım ? Çatlatması iğneleri ne kadar fiyat olarak ?

Ne guzel doktor yine çağırmış seni. Buyume yavaş ama 18 mm olubca çatlatma iğnesi verir. 70 tl iğne.sgk odemiyor.

Ne guzel doktor yine çağırmış seni. Buyume yavaş ama 18 mm olubca çatlatma iğnesi verir. 70 tl iğne.sgk odemiyor.
gunde 1 kez kullandım ilk kullanmamdı bu. 18e kaç günde ulaşır ki ? Kendi kendine çatlama ihtimali var mıdır ?

Hayırlısı olsun Canım sevindim Benim doktorum 10 tane 18-21 mm arası yumurtam olmasına rağmen iğne yaptı . İğnenin fiyatıda 73 tl Canım. İşini garantiye alıp iğneyi yaptırsan daha iyi olur bence

Rabbim bağışlasın güzel oğullarınızı bizede dua edin benim de 12 yıldır yok 3.ayım klomen kullanıyorum ilk ay yalnış içmişim 2. Ay üç yumurtam vardı adetim ilk defa 4 gün gecikti bakalım bu ay nasıl olucak ben de ikiz çok istiyorum hem de bi oğlan bi kız tabi rabbim bilir bu arada hem annem hem kayınvalidem ikiz :)

Kizlar aranızda klomenden sonra iğnesiz yumurtası çatlayan var mı? Kaçıncı günde catladilar ??

Bende saha once uc kere asilama oldum her zaman 5gun klomen kullanip iki gun ara verip giderdim hastne degstrdim doktorum bu sefer uc gun ara verip gelmemi soledi bisi anlmadim gecen ay dogum kontr hapi verildi igneli asilama olacam die adetimi azalrti 5kusulerde olan fsh 9 cikmjs presgtron dusmus doktor vucuduna horman yuklyecz derken bunu kasteti sanrim kendiginden olusan yumrtalrmj kendileri kontrol altina alacaklrdi anldgim kadari ile

Bu arada bir arkdas unv hastnesimdem bir tane dusukten sonra dusum sebebimi aratrma yaptklrni solemis gercekten varmi nole bisi beni aydinlatablrseniz sevinirm gercekten

merhaba bende 8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmadı bir problem de yoktu doktorum bu ay hapla tedaviye başlayalım mı ister misin dedi bende kabul ettim çünkü artık üzülmeye başladım.
3 yumurtam oluştu farklı büyüklükte ve ilişki takvimi verdi. 11. Gün 17, 13,9 mm büyüklüğündeydiler. Çatlatma iğnesi tercih etmiyorum dedi zaten adetinde düzenliymiş dedi. Aynı Zaman'da duphaston verdi kullanmam için. Eğer gebelik oluşursa düşük tehlikesini önlemek için dedi. Şimdi bekliyorum kafam karışık normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ben hangi yumurtamın çatlayışına göre adet olacam acaba yani test yapmak için bir taraftan da bekleyeyim diyorum ama beklemek de zor...son adet tarihime göre 21. Gündeyim Sizin yazdıklarınızı okudum en baştan allahtan her şeyin hayırlısı ikiz olursa belki üçüz bile be güzel olur ama daha tek Bi tanesini bulamayan biri olarak hayırlısıyla olsun diyorum

Merhaba bende adet olduğum da başlıcam klomene tedavi süreci nasıl zor mu bilen geçiren önerileri olan lütfen yazsın. Bnde pko hastasıyım doktor yumurtaların birazcık tembel dedi. Birazcık derken nasıl oluyo yanı hamile kalma şansım yuzde kac acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…