Dun başka bir doktora gittim.3 duşuk yaptığımı ve bir yıldan fazladır gebe kalamadığımı uç aydır klonen kullandığımı bir kez çatlatma iğnesi yapıldığını soyledim.fakat dun çok moralim bozuk ve uzgun girdim doktorun yanına. Yanına çağırdı ve bana itiraf gibi açıklamalarda bulundu. Bi resim gosterdi. Resimde yumurtalıklar ve yumurtalıklardan beyne uzanan bir yol. Biz hep yumurtalıklarla ilgileniyoruz ama yumurtalığı kontrol eden beyindir dedi.sen stres yapıp uzulursen hiçbir şekilde hamile kalamazsın dedi. Uç kez kalmışsın dorduncu kez kalırsın dedi. Çok oluyo tup bebek yaptırıp tıtunmayıp ertesi ay kendiliğinden hamile kalan dedi. Biz aslında ilaç vererek sizlerin gebe kalma şansınızı azaltıyoruz dedi.klomen vermedi.mayene etti.yumurtalık rezervimin iyi olmadığını soyledi.fakat fshım 5 in altında. Sanırım birazda hastaneye para kazandırmak için beni korkuttu.Geçen sene gorunduğum prof yunurta rezervimşn gayet iyi olduğunu soylemişti.Neyse hgs çektirelim bazen tup yolu daralabiliyor ar sonra hamile gelen de çok oluyo dedi. Bir de Allah istemezse hiçbirşey olmaz dedi. Haklı elbet Allahım istemezse hiçbişey olmaz.o yuzden tup bebek desede yaptırmıycam garantisi yok.
Kızlar duşunmeyin hiçbişeyi.ben uç hamikeliğimi de kadam rahat olduğubda yaşadım.ben kendim yuzunden ve etrafım yuzunden çevreden gorduğum baskı yuzunden şimdiye hamile kalamadım.Artık boşvermeye karar verdim.Olmazsa olmaz Allahtan hep hayırlısını istedim.olmazsa hayırlısı boyleymiş diye duşunup isyan etmiycem.Sabredicem guzel allahım bana herşeyin en guzelini sabrımın sonunda verdi.Allah buyuktur.
Kızlar duşunmeyin hiçbişeyi.ben uç hamikeliğimi de kadam rahat olduğubda yaşadım.ben kendim yuzunden ve etrafım yuzunden çevreden gorduğum baskı yuzunden şimdiye hamile kalamadım.Artık boşvermeye karar verdim.Olmazsa olmaz Allahtan hep hayırlısını istedim.olmazsa hayırlısı boyleymiş diye duşunup isyan etmiycem.Sabredicem guzel allahım bana herşeyin en guzelini sabrımın sonunda verdi.Allah buyuktur.