Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Slm canim benimde cumartesi bitti ama doktorum 16. Gun duphaston' na basla dedi 10 gun sabah aksam tuketecem hayirlisi umarim dileklerimiz kabul olur bu hayirli haftada :)
yaa benim doktor beni çıldırtacak bana niye duphaston vermedi ayrıca o ne ilacı ben onu da bilmiyorum

Amin arkadaşım Rabbim herkese nasip etsin inşallah keşke ikizlerim olsa çok bunaldım gerçekten düşünmekten
İnsallah rabbim sesini duyar canim ben ilk defa klomen kullandim dun yumurta takibine gittim 15 mlm olmus cuma gunu catlar dedi doktorum hayirlisi olsun hepimizin dualari kabul etsin rabbim birde kac santim olursa yumurta catlar ben 18 olunca catlar diye okudum dogrumudur :)

yaa benim doktor beni çıldırtacak bana niye duphaston vermedi ayrıca o ne ilacı ben onu da bilmiyorum
Bebek tutunsun diye verdi 16. gun basla dedi doktorum poregesten destekliyici hap hayirlisi canim.duslarimiz kabul olsun

Kimse gelmiyor buraya galiba

Son düzenleme:
Amin inşallah Can'ım 3.gün bugün hala kasıklarında gaza benzer batmalar var
Merhaba canim dun doktora gittim yumurtam 15 mlm dedi cuma gunu catlar dedi kac santim olur acaba ucgunde hayirlisi olsun hepimiz icin

Son düzenleme:
merhaba merve nasilsin yumurta kac santimde catliyor bilgin varmi

Bende klomenle hamile kaldim suan 8 aylik oglum var cok sukur.Adet duzensizligi vardi bende 3. Ay adetim duzene girince hamile kaldim igne vurulmadm tek gebelik gecirdim yani...rabbim isteyen herkese verir ins. Allah yardimciniz olsun boll bebisler

Bende klomenle hamile kaldim suan 8 aylik oglum var cok sukur.Adet duzensizligi vardi bende 3. Ay adetim duzene girince hamile kaldim igne vurulmadm tek gebelik gecirdim yani...rabbim isteyen herkese verir ins. Allah yardimciniz olsun boll bebisler
Amin canim allahim anali babali buyutmeyi nasip etsin

18-23arası çatlar Can'ım ama illa Çatlıcak die bi adette yok tabi
Aaaa neden catlamiyoki acaba klomen kullaniyorum yine faydasini gormicekmiyim canim .hayirlisi olsun varsa kismette olur ...

18-23arası çatlar Can'ım ama illa Çatlıcak die bi adette yok tabi
Doktorum bugun 19 mlm olmus yumurtan.dedi catlatma ignesi verdi cuma veya .cumartesiye catlar dedi allahim hayirlisi neyse onu verir rabbim

Selam kızlar ben 4 aydır takip ediyorum sizi üye olamamıştım ama bazılarınızı artık tanıyorum nicklerden 4aylık evliyim bende gebe kalamadım serophone (klomen) tedavisi başladık ben çok istiyorum diye perşembe ilaç bitti cumartesi kontrol var umarım hayırlı haberler alırım dua edin lütfen

4 ayda hamile kalmaman normak cnm 1 sene bekleyin diyor genelde doktorlar.sizin doktor nie hemen ilac tedavisine basladi ki ben 2 yillik ewliydim hamile kaldigimda

bugün yumurta kontrolüne gidicem inşallah büyümüşlerdir :) kızlar benim doktorum sabahın 5'inde ilişki tavsiye etmiş bir hastasına. rahimin en rahat ve açık olduğu spermin de en hızlı olduğu zaman saat 5'miş belki denemek istersiniz bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah Rabbim herkeslere bebişler nasip eder inşallah

4 ayda hamile kalmaman normak cnm 1 sene bekleyin diyor genelde doktorlar.sizin doktor nie hemen ilac tedavisine basladi ki ben 2 yillik ewliydim hamile kaldigimda
Evet normal şartlarda öyle tabiki sanırım hemşire olmamın etkisi ile çok istiyorum die araya girelim dedi doktor hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…