yaa benim doktor beni çıldırtacak bana niye duphaston vermedi ayrıca o ne ilacı ben onu da bilmiyorumSlm canim benimde cumartesi bitti ama doktorum 16. Gun duphaston' na basla dedi 10 gun sabah aksam tuketecem hayirlisi umarim dileklerimiz kabul olur bu hayirli haftada :)
İnsallah rabbim sesini duyar canim ben ilk defa klomen kullandim dun yumurta takibine gittim 15 mlm olmus cuma gunu catlar dedi doktorum hayirlisi olsun hepimizin dualari kabul etsin rabbim birde kac santim olursa yumurta catlar ben 18 olunca catlar diye okudum dogrumudur :)Amin arkadaşım Rabbim herkese nasip etsin inşallah keşke ikizlerim olsa çok bunaldım gerçekten düşünmekten
Bebek tutunsun diye verdi 16. gun basla dedi doktorum poregesten destekliyici hap hayirlisi canim.duslarimiz kabul olsunyaa benim doktor beni çıldırtacak bana niye duphaston vermedi ayrıca o ne ilacı ben onu da bilmiyorum
Bebek tutunsun diye verdi 16. gun basla dedi doktorum .poregesten destekliyici hap hayirlisi canim.dualarimiz kabul olsun
Merhaba canim dun doktora gittim yumurtam 15 mlm dedi cuma gunu catlar dedi kac santim olur acaba ucgunde hayirlisi olsun hepimiz icinAmin inşallah Can'ım 3.gün bugün hala kasıklarında gaza benzer batmalar var
merhaba merve nasilsin yumurta kac santimde catliyor bilgin varmiselam kızlar nasılsınız ;
geçmişi okuyum dedim yazmışız haa bide silinmeden bakım diye acele ettim :))
benim regli tarihi 4 ağustos canım çok var
ama senin adına heyecanlıyım inş hemen olur bu sözler heoza idi.
bebekim seninde çalışmalr gayet çok inş bebek konusundada verimli olur.
katre neden regli olamadın doktora gittin mi
Sağlıklı yumurta günde 2mm büyür Can'ımMerhaba canim dun doktora gittim yumurtam 15 mlm dedi cuma gunu catlar dedi kac santim olur acaba ucgunde hayirlisi olsun hepimiz icin
Tesekkurederim bilgin icin kac santim olunca catliyorSağlıklı yumurta günde 2mm büyür Can'ım
Amin canim allahim anali babali buyutmeyi nasip etsinBende klomenle hamile kaldim suan 8 aylik oglum var cok sukur.Adet duzensizligi vardi bende 3. Ay adetim duzene girince hamile kaldim igne vurulmadm tek gebelik gecirdim yani...rabbim isteyen herkese verir ins. Allah yardimciniz olsun boll bebisler
18-23arası çatlar Can'ım ama illa Çatlıcak die bi adette yok tabiTesekkurederim bilgin icin kac santim olunca catliyor
Aaaa neden catlamiyoki acaba klomen kullaniyorum yine faydasini gormicekmiyim canim .hayirlisi olsun varsa kismette olur ...18-23arası çatlar Can'ım ama illa Çatlıcak die bi adette yok tabi
Doktorum bugun 19 mlm olmus yumurtan.dedi catlatma ignesi verdi cuma veya .cumartesiye catlar dedi allahim hayirlisi neyse onu verir rabbim18-23arası çatlar Can'ım ama illa Çatlıcak die bi adette yok tabi
Hayırlısı olsun Can'ımDoktorum bugun 19 mlm olmus yumurtan.dedi catlatma ignesi verdi cuma veya .cumartesiye catlar dedi allahim hayirlisi neyse onu verir rabbim
4 ayda hamile kalmaman normak cnm 1 sene bekleyin diyor genelde doktorlar.sizin doktor nie hemen ilac tedavisine basladi ki ben 2 yillik ewliydim hamile kaldigimdaSelam kızlar ben 4 aydır takip ediyorum sizi üye olamamıştım ama bazılarınızı artık tanıyorum nicklerden4aylık evliyim bende gebe kalamadım serophone (klomen) tedavisi başladık ben çok istiyorum diye perşembe ilaç bitti cumartesi kontrol var umarım hayırlı haberler alırım dua edin lütfen
Evet normal şartlarda öyle tabiki sanırım hemşire olmamın etkisi ile çok istiyorum die araya girelim dedi doktor hayırlısı bakalım4 ayda hamile kalmaman normak cnm 1 sene bekleyin diyor genelde doktorlar.sizin doktor nie hemen ilac tedavisine basladi ki ben 2 yillik ewliydim hamile kaldigimda