- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
- 23
- Konu Sahibi mavissevdam
-
Ayın 11 inde yapıcam canım kaçıncı gün oluyor bilmiyorumAynen ya benim bide göğüs hassasiyeti var bakalım ne olacak ben 12.gün test yapmayı düşünüyorum sen
Canım sakın belirti arama kendini dinleme bak bende 0 belirti vardı ama başka sonuçlandı bugün kan tahlilimi verdim sonuç 50.95 çıktıAyın 11 inde yapıcam canım kaçıncı gün oluyor bilmiyorumbendede gögüs hassasiyeti var gibi yada ben kendim uyduruyorum emin degilim
14.gün oluyor galibaAyın 11 inde yapıcam canım kaçıncı gün oluyor bilmiyorumbendede gögüs hassasiyeti var gibi yada ben kendim uyduruyorum emin degilim
Ayyy kuzum yaa çok sevindim. Lütfen bana bize dua et eksik etme duanı. Benimde dualarım seninleCanım sakın belirti arama kendini dinleme bak bende 0 belirti vardı ama başka sonuçlandı bugün kan tahlilimi verdim sonuç 50.95 çıktısende olacaksın 7 senin sonu umut olacak
Aynen canım öyle oluyor kendimi öyle ayarladım en azından net sonuç alırım tabi benim elim durmaz ayrı bi konuda14.gün oluyor galiba
Etmem mi ismen bilmesemde şuan bile ediyorum rabbim senin mucizeni bugün rahmine düşürsün ve istediğin sonucu al çok çok çok güzel bir duygu rabbim yaşatsın derdini veren rabbim dermanını sana bu ay versin dualarım seninleAyyy kuzum yaa çok sevindim. Lütfen bana bize dua et eksik etme duanı. Benimde dualarım seninle
Ayy aglattın beni ya çok fena oldum rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah ismim Tuğba bu arada. Güzel rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin. Seninkinide inşallahhhhEtmem mi ismen bilmesemde şuan bile ediyorum rabbim senin mucizeni bugün rahmine düşürsün ve istediğin sonucu al çok çok çok güzel bir duygu rabbim yaşatsın derdini veren rabbim dermanını sana bu ay versin dualarım seninlegüzel dileklerin güzel kalbin için çok teşekkür ederim aminnn inşallah güzelce yükselsin değerlerim sağlıklı olsun yeter duanı eksik etme bizden
Tuğbacımmm çok memnun oldum bende ilkimAyy aglattın beni ya çok fena oldum rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah ismim Tuğba bu arada. Güzel rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin. Seninkinide inşallahhhh
Ya kuzum benim inanki seni tanımadıgım halde o kadar mutlu oldum ki anlatamam çok güzel nir duygu yaşıyorsun çoook rabbim daim etsinTuğbacımmm çok memnun oldum bende ilkimvalla bende çok duygusalım şıan ağlıyorum çok garibim yani allah bin kez razı olsun
Allah bin kere razı olsun inan bende burda o kadar çok gebelik haberi sldım ki o kadar mutlu olmuştum insanların mutluluğu ile ağladım bileYa kuzum benim inanki seni tanımadıgım halde o kadar mutlu oldum ki anlatamam çok güzel nir duygu yaşıyorsun çoook rabbim daim etsin
Durumun nasıl canımAyın 11 inde yapıcam canım kaçıncı gün oluyor bilmiyorumbendede gögüs hassasiyeti var gibi yada ben kendim uyduruyorum emin degilim
Adet olucak gibi agrım var ya çok mutsuzumDurumun nasıl canım
Adet tarihin ne zaman pekiAdet olucak gibi agrım var ya çok mutsuzum
Pkos oldugu için bilmiyorum canım ya düzensiz çünki en son aralık 15 de oldumAdet tarihin ne zaman peki
Sen nasılsın canım varmı belirtiler kaçıncı günündüAdet tarihin ne zaman peki
İğnenin 9.günü bugün biraz bel ağrım ve hafif göğüs ağrım var bundan 2 gün önce göğüs ağrısı çok vardı biraz geçti şimdi iğnenin etkisiydi sanırımSen nasılsın canım varmı belirtiler kaçıncı günündü
İgne gününle mi 9 canımİğnenin 9.günü bugün biraz bel ağrım ve hafif göğüs ağrım var bundan 2 gün önce göğüs ağrısı çok vardı biraz geçti şimdi iğnenin etkisiydi sanırım
Evet canım aramızda 1 gün var yanlış hatırlamıyorsamİgne gününle mi 9 canım
30 aralık ta oldun demiEvet canım aramızda 1 gün var yanlış hatırlamıyorsam
Evet canım30 aralık ta oldun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?