- Konu Sahibi mavissevdam
Bu sabah regl oldum önümüzdeki aya artıkAnladım canım en saglıklısı kan vermek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sabah regl oldum önümüzdeki aya artıkAnladım canım en saglıklısı kan vermek
Hayırlısı olsun kuzumBu sabah regl oldum önümüzdeki aya artık
Bende pcos luyum canım klomen yerine femara kullandım ben geçen cuma gittiğimde 13mm idi bugün gittim 20 olmuş takma kafana bende 3 günde 7 mm büyümez sanıyordum ama sen doktoruna güven ve canını sıkma 18 olunca çatlatıyorlar, umarım güzel sonuçlar alırız hepimizYa bana umut oldunuz teşekkür ederim. Doktorum olumsuz konuşmadı 3 tane bize yeterli dedi umarım gelişirler gerçekten pko olmak çok zor
Canım çatlattık ve bugün 11.günümBende pcos luyum canım klomen yerine femara kullandım ben geçen cuma gittiğimde 13mm idi bugün gittim 20 olmuş takma kafana bende 3 günde 7 mm büyümez sanıyordum ama sen doktoruna güven ve canını sıkma 18 olunca çatlatıyorlar, umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
Canım olumlu sonuç aldın mı acabaBuyur canim neden buyumesin saglikli yumurta ise ben klomen filan kullanmadim kanamm uzadi 15 gun kadar sali gunu gittim 14mm tek yumurta gordu doktorum tesadufen bugun yine gittim 18 olmus 3 gun arasi var yarin 12de iğne yaptircam pcos var sansa birakmak istemedim pazar gece iliski olacak pazartesi gel tekrar catlayip catlamadigini kontrol edicem dedi
Canım gözün aydın hamile olduğunu okudum yumurtaların kaç mm di pekiCanım çatlattık ve bugün 11.günüm
Kimyasal gebelik yaşadım canım bir yumurtak vardı 20 mmCanım gözün aydın hamile olduğunu okudum yumurtaların kaç mm di peki
Hayırlısı olsun buna şükür en azından hamile kalabilmişsin en hayırlı zamanda tekrar nasip olur inşallahKimyasal gebelik yaşadım canım bir yumurtak vardı 20 mm
Allah razı olsun sanada nasip olsun inşallah sendemi tedavidesin şuan pkos mu varHayırlısı olsun buna şükür en azından hamile kalabilmişsin en hayırlı zamanda tekrar nasip olur inşallah
Malesef evet aşılama oldum 2.gündeyim daha zamanda geçmiyor yahu ama pek umutlu değilim ilk aşılama da zor tutuyormuşAllah razı olsun sanada nasip olsun inşallah sendemi tedavidesin şuan pkos mu var
Rabbim nasşp etsin inşllahMalesef evet aşılama oldum 2.gündeyim daha zamanda geçmiyor yahu ama pek umutlu değilim ilk aşılama da zor tutuyormuş
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız klomen ve çatlatma iğnesi kullanarak ilk ayda çok hamile olanlar var ve biriside benim hiç stres yapmayin Allah nasip eder inşallahAmin amin. Benimde ignemin 3.günü bakalım çatladı dün gece umarım güzel haberler alırızda rahatlarız
Geçen aydı mesajım teşekkür ederim kimyasal gebelik yaşadm tekrar tedavideyim ignemin 2. Günüİnşallah güzel sonuçlar alırsınız klomen ve çatlatma iğnesi kullanarak ilk ayda çok hamile olanlar var ve biriside benim hiç stres yapmayin Allah nasip eder inşallah
Ekstra yaptiğiniz bişiler oldumu bu sürede klomenle geçen süredeİnşallah güzel sonuçlar alırsınız klomen ve çatlatma iğnesi kullanarak ilk ayda çok hamile olanlar var ve biriside benim hiç stres yapmayin Allah nasip eder inşallah