- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
- Konu Sahibi mavissevdam
Ben artık igne gününü saymıyorum 9.günüm bugünEvet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artık igne gününü saymıyorum 9.günüm bugünEvet canım
Bende mi öyle yapsamBen artık igne gününü saymıyorum 9.günüm bugün
Canım yanlış hesaplamadıysam adetinin 16.günü mü bugün?Merhabalar ben de pcosum.2 yıldır cocuk istiyoruz ama olmuyor.hastaligimin 3.gunu 26 aralik klomen tedavisine basladim gunde iki defa 31 aralik.2 Ocak kontrole gittigimde sadece solda bir yumurtam 11 ml buyumus dedi doktor bu pazartesi günü yine kontrole cagirdi yeterli buyukluge gelmişse catlama ignesi yapariz dedi.ben ayriyetten ovolosyan testiylede takip ettim bu sabah testim koyulasti bence yumurtlama.cok sey denedim ilk kez klomen kullandim insallah bu kez olur banada dua edin neolur
Bencede yumurtalama olmuş ovulasyon testini bundan önceki günler de yaptın mı yoksa sadece bugün mü yaptın ?Merhabalar ben de pcosum.2 yıldır cocuk istiyoruz ama olmuyor.hastaligimin 3.gunu 26 aralik klomen tedavisine basladim gunde iki defa 31 aralik.2 Ocak kontrole gittigimde sadece solda bir yumurtam 11 ml buyumus dedi doktor bu pazartesi günü yine kontrole cagirdi yeterli buyukluge gelmişse catlama ignesi yapariz dedi.ben ayriyetten ovolosyan testiylede takip ettim bu sabah testim koyulasti bence yumurtlama.cok sey denedim ilk kez klomen kullandim insallah bu kez olur banada dua edin neolur
Günler geçmiyor yaa çok stresli bir durum ve bizim stres yapmamamız lazımBen artık igne gününü saymıyorum 9.günüm bugün
Bence öyle yapBende mi öyle yapsam
Maalesef öyle canım yaGünler geçmiyor yaa çok stresli bir durum ve bizim stres yapmamamız lazım
Canım az önce belime öyle bir sancı girdi ki sanki adet oldum olacam ara ara oluyodu bir iki gündür bugün çok şiddetliydi anlamadımMaalesef öyle canım ya
Bende hep adet agrısı çekiyorum şu elle muayene olayını biliyormusun canımCanım az önce belime öyle bir sancı girdi ki sanki adet oldum olacam ara ara oluyodu bir iki gündür bugün çok şiddetliydi anlamadım
Adetinin mi 15.günüKızlar hepimizin hakkında hayırlısi olsun bende klomen başladım 5 gün 2 doz 15.gundeyim ve yumurtam 13,5 mm olmuş nasıl gidiyor sizce pcos var bu arada
Evet adetin 15.gunuAdetinin mi 15.günü
Bilmiyorum canımBende hep adet agrısı çekiyorum şu elle muayene olayını biliyormusun canım
Ne zaman gittin 13mm dendiEvet adetin 15.gunu
O nasıl bir şey canımBende hep adet agrısı çekiyorum şu elle muayene olayını biliyormusun canım
Eğer bugün gittiysen en az 18 mm olması gerekiyorduKızlar hepimizin hakkında hayırlısi olsun bende klomen başladım 5 gün 2 doz 15.gundeyim ve yumurtam 13,5 mm olmuş nasıl gidiyor sizce pcos var bu arada
Elinle rahmini kontrol ediyorsun canımO nasıl bir şey canım
Canım yanlış hesaplamadıysam adetinin 16.günü mü bugühayir canim bugun tam 15.gunumdu.evet diger gunler de test yaptim adet biter bitmez basladim test yapmaya en belirgin bugun cikti nerdeyse 2 yildir bu testleri kullandigim icin yumurtlama testlerini az cok anliyorum sonuclari.onceki gunleri ekliyorum