- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
- Konu Sahibi mavissevdam
Tabiki bu süreçten bizide habersiz bırakmaCanom benim çok teşekkür ederim aminnnn inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki bu süreçten bizide habersiz bırakmaCanom benim çok teşekkür ederim aminnnn inşallah
Mutlaka haber verecem cuma gününe kadar test yapmaya devam edeceğim zaten ne olur ne olmaz diyeTabiki bu süreçten bizide habersiz bırakma
Daha birşey olmaz canım açık açık belli bugün kaçıncı gününde igneyle birlikte doktorum bana igneden say dedi 6. Günüm bugün 13 ünde uapıcam testMutlaka haber verecem cuma gününe kadar test yapmaya devam edeceğim zaten ne olur ne olmaz diye
Benim iğne ile beraber 13.günüm canımay inşallahDaha birşey olmaz canım açık açık belli bugün kaçıncı gününde igneyle birlikte doktorum bana igneden say dedi 6. Günüm bugün 13 ünde uapıcam test
Anladım canımBenim iğne ile beraber 13.günüm canımay inşallah
Normalde saymıyordum ben saymazsam 12.günAnladım canım
10. Günden itaberen mi çıktı canım çift çizgiNormalde saymıyordum ben saymazsam 12.gün
Evet canım istersen sana yardımcı olacaksa negatiften nası pozitife döndüğünü gösteren kolajı göndereyim10. Günden itaberen mi çıktı canım çift çizgi
Canım umarım yardımcı olur sana ben aylarca burda çizgi nası oluyo nası dönüyo diye çok merak etmiştim ben volca fotoğraf yüklüyorum birilerine yardımcı olsun ümitleri azalmasın diye umarım yardımcı olurherkeste farklılık gösterebiliyor ama bunuda düşünmek lazım aslında 9.günde bile çok çok silik bile var ama ben kuruma sanmışım meğerse belirtiymiş hayal kırıklığına uğramamak istemiştim 10.günde ben testim bozuk falan dedim hatta10. Günden itaberen mi çıktı canım çift çizgi
Bak bunlarda iğnenin etkisini ne zaman yoğun ce ne zaman geçtiğine dair yaptığım testler ben evet yaptım çünkü vücudumu ve kendimi kontrol etmekti iyiki de yapmışımyanılmadım yapmasaydım belki bugğn 12.günde iğnenin etkisidri diye inanmayacaktım10. Günden itaberen mi çıktı canım çift çizgi
Ay çok safol canım ya bugün benimde 7.günüm ignenin etkisi geçmiş sanırım aşırı aşırı silik çıktı 10 günden sonra çıkarsa yani hamilelik oluyor demiEvet canım istersen sana yardımcı olacaksa negatiften nası pozitife döndüğünü gösteren kolajı göndereyim
Canım bunşar gevelik testi demi ovulasyon degilCanım umarım yardımcı olur sana ben aylarca burda çizgi nası oluyo nası dönüyo diye çok merak etmiştim ben volca fotoğraf yüklüyorum birilerine yardımcı olsun ümitleri azalmasın diye umarım yardımcı olurherkeste farklılık gösterebiliyor ama bunuda düşünmek lazım aslında 9.günde bile çok çok silik bile var ama ben kuruma sanmışım meğerse belirtiymiş hayal kırıklığına uğramamak istemiştim 10.günde ben testim bozuk falan dedim hatta
Eki Görüntüle 3186068
Çok soru sordum hakkını helal etBak bunlarda iğnenin etkisini ne zaman yoğun ce ne zaman geçtiğine dair yaptığım testler ben evet yaptım çünkü vücudumu ve kendimi kontrol etmekti iyiki de yapmışımyanılmadım yapmasaydım belki bugğn 12.günde iğnenin etkisidri diye inanmayacaktım
Eki Görüntüle 3186075
Evet canım hepsi gebelik testi ve hepsi kaset tes yaptım ben sadece bugün 12.günüm(iğne günü hariç) erken gebelik yaptım ve gördüğün gibi koyu pembe çıktıyani bende 10.dan sonra çıktı ki biok kişide de 10.günden sonra çıkıyorsa gebelik oluyo diye gördüm ama yine kişiden ve bünyeye göre değişiyor kesinlikşe ve şöyle bir durum var kesinlikle iğnenin etkisi geçip ondan aonra pozitife dönüyor benim 1 gün negatifti sadece ne demek tanikide ne istersen sorabilirsin bende sorularımaok cvp aramıştım seve seveÇok soru sordum hakkını helal et
Çok sagol canım ya bugün 6. Günüm 6 gün sonra yapsam yani 12. Günüm oluyor çıkar demekkiEvet canım hepsi gebelik testi ve hepsi kaset tes yaptım ben sadece bugün 12.günüm(iğne günü hariç) erken gebelik yaptım ve gördüğün gibi koyu pembe çıktıyani bende 10.dan sonra çıktı ki biok kişide de 10.günden sonra çıkıyorsa gebelik oluyo diye gördüm ama yine kişiden ve bünyeye göre değişiyor kesinlikşe ve şöyle bir durum var kesinlikle iğnenin etkisi geçip ondan aonra pozitife dönüyor benim 1 gün negatifti sadece ne demek tanikide ne istersen sorabilirsin bende sorularımaok cvp aramıştım seve seve
Durumun nasıl canım merak ettim ağrın falan var mıAminn aminn
Canım nadir sag kasıgıma agrı vuruyor ama hani regl olucagın zaman belin agrırya öyle bir agrı var belimde bide akıntım başladı sen nasılsınDurumun nasıl canım merak ettim ağrın falan var mı
Aynı belirtileri bende yaşıyorum ama benim akıntım şimdilik yokCanım nadir sag kasıgıma agrı vuruyor ama hani regl olucagın zaman belin agrırya öyle bir agrı var belimde bide akıntım başladı sen nasılsın
Ay şu zaman bi geçsede rahatlasak yaAynı belirtileri bende yaşıyorum ama benim akıntım şimdilik yok
Aynen ya benim bide göğüs hassasiyeti var bakalım ne olacak ben 12.gün test yapmayı düşünüyorum senAy şu zaman bi geçsede rahatlasak ya