Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada klomen kullandıktan sonra akinti oluyormuş genelde ama bende pek akinti yok acaba daha ilaç yeni bitti diye olabilir mi aynı durumu yaşayanlar vr mi kizlar
Akıntıdan ziyade adet kanamalarım da artış oldu aşırı bir artış oldu sürekli lavaboya gitmek zorundayım bilginiz olsun hanımlar belki bu benim için böyledir sizde de aynı olur mu bilmiyorum

Merabalar bende klomen kullandım geçen ay kullandım ise yaramadı bu ay tekrar verdi doktor bende de pko var iki senelik evliyim çocuğum olmuyor inşallah bu defa ise yarar günde üç tane alıyorum ben.doktor ilacın bittikten üç gün sonra gel dedi yani adetin 13. Günü oluyor inşallah etki eder Rabbim hayırlısıyla kucagimizi boş bırakmasın yani işin özeti kontrole gittiğinde vajinal muayeneyle yumurtaların büyümüş mu ona bakıyor doktor eğer 18 20 mm olmuşsa catlatma iğnesi verip gün aşırı ilişki öneriyorlar ben daha hiç catlatma iğnesi yaptırmadım çünkü geçen ay gelismemisti yumoslar ins bu ay etki eder kullanan herkese :anne:

Merhaba bende gecen ilk kez klomen kullandim gunde iki doz sabah aksam yumurta takibim vardi isimden dolayi gidemedim 11 .gunden itibaren gun asiri 16.gune kadar esimle birlikte olduk 4 gunum gecti olmaz dedim kan tahlili vermeye gittim normalde hep gununde olurum bugun sonucumu aldim bt hgc 517 cikti hamileymisim:) cok mutlu oldum rabbim isteyen herkese nasip ettin umudunuzu kaybetmeyin vakti zamani vardir

Merhaba bende gecen ilk kez klomen kullandim gunde iki doz sabah aksam yumurta takibim vardi isimden dolayi gidemedim 11 .gunden itibaren gun asiri 16.gune kadar esimle birlikte olduk 4 gunum gecti olmaz dedim kan tahlili vermeye gittim normalde hep gununde olurum bugun sonucumu aldim bt hgc 517 cikti hamileymisim:) cok mutlu oldum rabbim isteyen herkese nasip ettin umudunuzu kaybetmeyin vakti zamani vardir
Çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. Ne kadardır istiyordunuz

Amin Allah im isteyen herkese en kisa surede nasip etsin ocak tan beri deniyorduk olmadi ilaci ilk kez ictim hemen tuttu

Amin Allah im isteyen herkese en kisa surede nasip etsin ocak tan beri deniyorduk olmadi ilaci ilk kez ictim hemen tuttu
Darısı başıma;) bende ocaktan beri deniyorum olmuyordu. Bu ay klomene başladım yarına kontrolüm var. Yumurta takibi için. Hayırlısı:)

adetime 6 gün var bu ayda muhtemelen olmadı. buay bende kullanıcam klomen gunde 1 tane verdi sonrasında iğnemi yapılıyor :S

adetime 6 gün var bu ayda muhtemelen olmadı. buay bende kullanıcam klomen gunde 1 tane verdi sonrasında iğnemi yapılıyor :S
Bana günde 2 tane verdi. Kullandım. Yarın kontrol var. Çatlatma iğnesi yakındır

çatlatma iğnesi ne oluyor peki ? illa gerekiyomu? bu konu hakkında bişey bilmiyorum

Kızlar size bisey danısacağım önümüzdeki ay yumurta takibim yapılcak ama bu ay prolaktinim 35 cıktı acaba bir ayda düser mi? Tedaviye baslamayı engeller mi bu yükseklik

Kızlar size bisey danısacağım önümüzdeki ay yumurta takibim yapılcak ama bu ay prolaktinim 35 cıktı acaba bir ayda düser mi? Tedaviye baslamayı engeller mi bu yükseklik
Testi tekrarla. Bu kez düşük çıkabilir. Bende öyle olmuştu.

Testi tekrarla. Bu kez düşük çıkabilir. Bende öyle olmuştu.
Ocakta 64tü ilac kullandım mart sonunda 1e düstü ilacı bırakınca bu ay tekrar adetim azaldı 2 gün sürdü ve 35 cıktı :( sanmıyorum hata olduggunu tek korkum bir ayda düşer mi? Ya da klomene baslayınca yeniden yükselir mi aynı anda dostinex de kullanamam herhalde klomenle

Ocakta 64tü ilac kullandım mart sonunda 1e düstü ilacı bırakınca bu ay tekrar adetim azaldı 2 gün sürdü ve 35 cıktı :KK43: sanmıyorum hata olduggunu tek korkum bir ayda düşer mi? Ya da klomene baslayınca yeniden yükselir mi aynı anda dostinex de kullanamam herhalde klomenle
Dostinex ne için. Bende klomen kullanıyorum. Bunun cvbını en iyi Dr bilir. Açık açık sor. Zararı olur mu diye

Back