- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Alttan muane etti canımYumurta büyüdüğünü nasıl gördü canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttan muane etti canımYumurta büyüdüğünü nasıl gördü canım.
Doktor kontrolunde kullaniyorsunuz gunleri var kafaniza gore icemezsiniz ayrica once kistin gitmesi lazimbu ilacı doktor mu veriyor yoksa kendimizde alıp kullanabiliyomuyuz bide bende çikolata kisti var işe yararmı
Evet bana da öyle geldi bu ayda ümitsiz vakayim galiba ama akintim çok fazla süt renginde ve de sağ kasikta ignelenme hissediyorum umitlenmeli miyim bilemedimAdetin 21. Günü çok geç değilmi kızlar. İnsanlar genelde adetin 12. Günü yumurtlar
Hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza inşallah bol bol dua eder misin bizleredeKızlar hamileyimmmm. Bugün kan tahlili yaptırdım 57 çıktı sonuç darısı başınıza inşallah. Daha günüm gelmedi erken baktırdım.
Akıntıdan ziyade adet kanamalarım da artış oldu aşırı bir artış oldu sürekli lavaboya gitmek zorundayım bilginiz olsun hanımlar belki bu benim için böyledir sizde de aynı olur mu bilmiyorumBu arada klomen kullandıktan sonra akinti oluyormuş genelde ama bende pek akinti yok acaba daha ilaç yeni bitti diye olabilir mi aynı durumu yaşayanlar vr mi kizlar
Merabalar bende klomen kullandım geçen ay kullandım ise yaramadı bu ay tekrar verdi doktor bende de pko var iki senelik evliyim çocuğum olmuyor inşallah bu defa ise yarar günde üç tane alıyorum ben.doktor ilacın bittikten üç gün sonra gel dedi yani adetin 13. Günü oluyor inşallah etki eder Rabbim hayırlısıyla kucagimizi boş bırakmasın yani işin özeti kontrole gittiğinde vajinal muayeneyle yumurtaların büyümüş mu ona bakıyor doktor eğer 18 20 mm olmuşsa catlatma iğnesi verip gün aşırı ilişki öneriyorlar ben daha hiç catlatma iğnesi yaptırmadım çünkü geçen ay gelismemisti yumoslar ins bu ay etki eder kullanan herkese![]()
Çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. Ne kadardır istiyordunuzMerhaba bende gecen ilk kez klomen kullandim gunde iki doz sabah aksam yumurta takibim vardi isimden dolayi gidemedim 11 .gunden itibaren gun asiri 16.gune kadar esimle birlikte olduk 4 gunum gecti olmaz dedim kan tahlili vermeye gittim normalde hep gununde olurum bugun sonucumu aldim bt hgc 517 cikti hamileymisim:) cok mutlu oldum rabbim isteyen herkese nasip ettin umudunuzu kaybetmeyin vakti zamani vardir
Darısı başımaAmin Allah im isteyen herkese en kisa surede nasip etsin ocak tan beri deniyorduk olmadi ilaci ilk kez ictim hemen tuttu
Bana günde 2 tane verdi. Kullandım. Yarın kontrol var. Çatlatma iğnesi yakındıradetime 6 gün var bu ayda muhtemelen olmadı. buay bende kullanıcam klomen gunde 1 tane verdi sonrasında iğnemi yapılıyor :S
Sen devlete mi gideceksin özele miçatlatma iğnesi ne oluyor peki ? illa gerekiyomu? bu konu hakkında bişey bilmiyorum
Testi tekrarla. Bu kez düşük çıkabilir. Bende öyle olmuştu.Kızlar size bisey danısacağım önümüzdeki ay yumurta takibim yapılcak ama bu ay prolaktinim 35 cıktı acaba bir ayda düser mi? Tedaviye baslamayı engeller mi bu yükseklik
Ocakta 64tü ilac kullandım mart sonunda 1e düstü ilacı bırakınca bu ay tekrar adetim azaldı 2 gün sürdü ve 35 cıktıTesti tekrarla. Bu kez düşük çıkabilir. Bende öyle olmuştu.
Dostinex ne için. Bende klomen kullanıyorum. Bunun cvbını en iyi Dr bilir. Açık açık sor. Zararı olur mu diyeOcakta 64tü ilac kullandım mart sonunda 1e düstü ilacı bırakınca bu ay tekrar adetim azaldı 2 gün sürdü ve 35 cıktısanmıyorum hata olduggunu tek korkum bir ayda düşer mi? Ya da klomene baslayınca yeniden yükselir mi aynı anda dostinex de kullanamam herhalde klomenle