• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok tesekkur ederim gercekden.
Kist yok doktorum baktı kontrol ettı yumurtan ve rahım duvarı gayet ıyı dedı . Ama %100 garantı degıl dedı o yuzden benden umutsuzlandım. Çok istyorum bebegım olmasını ki daha 4 aylık evlıyım erkenden fark edıp gıttık doktora . Umarım bu ay olur ya insan zamanla olmadıgı ıcın yıpranıyo..s.s.

İnşAllah canım.benim cok tesekkur ederim.bı nebze rahatladım. Doktorum kist olusumu varmı dıye baktı yok dedi. Rahımve yumurtan ıyı ama %100 olucak dıye bsey yok dedı icin umutsuzlandım bende napım.

Çok tesekkur ederim gercekden.
Kist yok doktorum baktı kontrol ettı yumurtan ve rahım duvarı gayet ıyı dedı . Ama %100 garantı degıl dedı o yuzden benden umutsuzlandım. Çok istyorum bebegım olmasını ki daha 4 aylık evlıyım erkenden fark edıp gıttık doktora . Umarım bu ay olur ya insan zamanla olmadıgı ıcın yıpranıyo..s.s.
Kiz ben 6 yil bekledim ilk kizimi simdide ikinci bebek icin ugrasiyorum 6 aydir olcak tabiki yeterki kafaya takip stres yapma bak stres en buyuk dusman kaldi ki bende haziran ayinda umutsuzluga kapildim hemen toparladim her ay yeni heyecan sabret olcak

Benim yumurtam çatlamadi kist oluştu adette olmadım kan testi negatif çıkınca adet söktürücü verdi doktor bklm inşallah en kısa surede adet olup atarim

Benimde duzensız reglı olma sorunum var doktorum yumurta tembelıgı degıl yumurtalıkların kendını gebelıge saklıyo demıstı. Bu yuzden sokturucu ılaclar vermıstı duzenlı kullanmam icin

Kızlar ben klomen e başlayalı 2gün oldu sabah akşam içiyorum adetim baya azaldı sizde de böyle birşey olmuşmuydu ?
Duygusal olarak çok dengesizleştirdi ağlıyorum hep ağlayasım var :mad: hiçbirşey yemek istemiyorum midem bulanıyor ve ishal oldum fenayım yaaa bilerek yapmıyorum ben napim şimdi dayanmaya çalışıyorum gitmedim doktora ama acaba gitsem mi yani bunun dengi başka bi ilaç var mı acaba

Back