Canım yarın doktora gideceğim hap bitti benim cuma günü yarını sabırsızlıkla bekliyorumCanim sen ne yaptin bat ne zaman varmi bi hahirli haber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yarın doktora gideceğim hap bitti benim cuma günü yarını sabırsızlıkla bekliyorumCanim sen ne yaptin bat ne zaman varmi bi hahirli haber
Adetin 2 yada 3. günü gel demediler miKızlar yumurta takibi yapılmadan direk aşılama yapılır mı? Bana hic sormadılar yumurta takibini aşılamaya dpsya actırdım ben de
Igne kol yada gobek farketmiyor yumurta boyutu da 18 mm i gecincd en sagliklisi oluyormus bence gayet iyi tatlim umarim hayirli haberlerini aliriz benimde bat 10 haziran artik bekleme asamasindayim onemli gunler degerlendirildiende geldim kızlarrr doktordan geldim 16-19 mm yumurtam çatlatma iğnesi yaptırdım şimdi size sorularım var yumurta boyutu iyi mi ? İğneyi koldan vurdular farkeder mi göbek yada kol
Dedi gel ultrasona girip ilaclarını alcaksınAdetin 2 yada 3. günü gel demediler mi
Kızlar önemli günler illa 36 saat sonrası mı?Igne kol yada gobek farketmiyor yumurta boyutu da 18 mm i gecincd en sagliklisi oluyormus bence gayet iyi tatlim umarim hayirli haberlerini aliriz benimde bat 10 haziran artik bekleme asamasindayim onemli gunler degerlendirildi
Tamam işte ultrason için gidince yumurta takibin başlayacak. 3-5 gün arayla çağırırDedi gel ultrasona girip ilaclarını alcaksın
Ama ben bi dosya hazırladım ve dosya aşılama olarak acılıyor sanırımTamam işte ultrason için gidince yumurta takibin başlayacak. 3-5 gün arayla çağırır
Sen devlete mi gidiyorsun.Ama ben bi dosya hazırladım ve dosya aşılama olarak acılıyor sanırım
Evet zeynepkamile aslında henüz psikolojik olarak tedavilere bile hazır değilim sanki gripmiş gibi doktora gitmek daha iyi geliyor. Burda denicem eğer olmazsa özele geçicemSen devlete mi gidiyorsun.
Ne kadardır çocuk istiyorsun. Ben devlete gitmiyorum ama dosya hazırladığını duydum. Allah aratmasın canım.Evet zeynepkamile aslında henüz psikolojik olarak tedavilere bile hazır değilim sanki gripmiş gibi doktora gitmek daha iyi geliyor. Burda denicem eğer olmazsa özele geçicem
Canim sana dpktorun yumurta takibi yapmadimi genelde klomen kullanan bizim gibi hastalara catlatma ignesi yapiliyor 18 ve 20 mm araligina geldigi zaman yumurtan ama her zaman umit vardir rabbim vercem desin yeterkiKızlar merhaba. 2 aydır klomen tedavısı goruyorum. Doktorum ilk kulanımda yumurlalıgmın 17 mm oldugnu soylemıstır. Bu ay tekrar kullandım ve 26 mm olmus rahım duvarım 6.5 mm olmus. Sizce bebek icin uygun mu hamıle kalabılırmıyım .
Canim sana dpktorun yumurta takibi yapmadimi genelde klomen kullanan bizim gibi hastalara catlatma ignesi yapiliyor 18 ve 20 mm araligina geldigi zaman yumurtan ama her zaman umit vardir rabbim vercem desin yeterki
Olur canim sen inan cabala neden olmasin gibi negatif dusunceleri sil pozitif dusun tabiki hepimizin yeniden olucak sade ce zamanla cabalayarak olcak tatlim devam iliskiden sonra 1 saat ayaga kalkma yat oleCatlatma ignesi vermedı canım. Uc aylık bı klomen tedavisi uygulucaz dedı. Eger ucundede olmasa o zman catlatma ignesi dedı. Ayın 3.5.7 arasında gun asırı bırlıktelık dedı klomenle beraber folic 1 folibol ve estrofem 2 mg verdi
Smdi bende tereddutte kaldım benegım olurmu diye
Olur canim sen inan cabala neden olmasin gibi negatif dusunceleri sil pozitif dusun tabiki hepimizin yeniden olucak sade ce zamanla cabalayarak olcak tatlim devam iliskiden sonra 1 saat ayaga kalkma yat ole
Catliyor tatlim iliskiye devam et catladiginda corpus luteinum diye bir sivi salgilanir o sari cisim dedigimiz sivi agri yapar yumurtanin catlana belirtisidir eğer kist yoksa o yuzden bol bol iliski ile degerlendir ve olacak bu ay diye dusun cnmİnşAllah dedigin gbi olur canım ne bilm 26 mm olması sevındırdı benı . Smdı sag kasıgımda hafıf agrılar var ne anlama gelıyo bılıyomusn ?