• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni sayilir 1 ay eksik benimde bastan beri düşündünüz mu bebek bu arada profilde 18 yazıyor18 yasinda misin
11 aydan beri düşünüyoruz biz başlarda istemedik yaşımız küçük keyfini çıkaralım dedik.Benimle evlenenlerin hepsi bebiş dopurdu maşallah ben kaldım :D

Evet canım inşallah 19 a yolumuz yakın ..Eşimde 24 yaşında

Sen kaç yaşındasın

11 aydan beri düşünüyoruz biz başlarda istemedik yaşımız küçük keyfini çıkaralım dedik.Benimle evlenenlerin hepsi bebiş dopurdu maşallah ben kaldım :KK70:

Evet canım inşallah 19 a yolumuz yakın ..Eşimde 24 yaşında

Sen kaç yaşındasın
Ayy kucucuksun ya biz bile daha erken mi diyoruz biz 26 yasindayiz esim tabi bi kac ay küçük benden ama ayni sayilir ikimizde calisiyoruz valla halada arada olmazsa da acelemiz yok diyoruz etraf hep oyle canim doguran dogurana

Şimdi hamile kalsan zaten hamilelikte 1 yıl geçmiş oluyor 28 oldu bebek daha 2-3 yaşına geliyim derken sen oldun 30 napcannn dahada yorulursun peşinden koşarken.

Bebek yapmadın yaşı yok yap gitsin hemen

Ayy kucucuksun ya biz bile daha erken mi diyoruz biz 26 yasindayiz esim tabi bi kac ay küçük benden ama ayni sayilir ikimizde calisiyoruz valla halada arada olmazsa da acelemiz yok diyoruz etraf hep oyle canim doguran dogurana

Şimdi hamile kalsan zaten hamilelikte 1 yıl geçmiş oluyor 28 oldu bebek daha 2-3 yaşına geliyim derken sen oldun 30 napcannn dahada yorulursun peşinden koşarken.

Bebek yapmadın yaşı yok yap gitsin hemen
Ya canim zaten Rabbim bi tane versin soyle bisey de var evlilik demek cocuk yap buyut bundan ibaret degil Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur olmazsa da yasim gidiyor derdine dusemem nasibimizi yaşıyoruz bu hayatta :KK68:

Tabikide öyle bizde yeni düşünmeye başladık yumoş yumoş elleri olan evde cırlayan bir çocuk istiyoruz.

Olmazsada allah büyük nasipde kısmetde ne varsa o olur

Ya canim zaten Rabbim bi tane versin soyle bisey de var evlilik demek cocuk yap buyut bundan ibaret degil Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur olmazsa da yasim gidiyor derdine dusemem nasibimizi yaşıyoruz bu hayatta :KK68:

Tabikide öyle bizde yeni düşünmeye başladık yumoş yumoş elleri olan evde cırlayan bir çocuk istiyoruz.

Olmazsada allah büyük nasipde kısmetde ne varsa o olur
Aynen oyle canim bende cok isterim ama beklerken insan herseye hazirliyor kendini

Aynen oyle canim bende cok isterim ama beklerken insan herseye hazirliyor kendini
Ben yinede olumsuz düşünmyorum düşünmekde istemiyorum.Rabbim inşallah bizlerinde göbüşünü kucağını boş bırakmaz , zaten hamile kal doğumu bekle derkende 1 yıl geçiyor işimiz beklemek :D

Ben yinede olumsuz düşünmyorum düşünmekde istemiyorum.Rabbim inşallah bizlerinde göbüşünü kucağını boş bırakmaz , zaten hamile kal doğumu bekle derkende 1 yıl geçiyor işimiz beklemek :KK70:
Aynen oyle olumsuz dusunmeyelim zaten Raabbim nasip eder ins

darısı başımızaa :) buay rahim filmi çektirdim temz çıktı şükür. doktor klomen verdi 1 ay deneyelim bakalım dedi ama günde 1.kere adetin 2.günü içip 6.günü bırakıcakmısım. sonra nolucak bilmiyrum. yumurta olmayamı yarıyomuş bu konuda hiçbir bilgim yok. bilen varmı peki sonra nolucak? :S

Ben bu ay klomen kullanmadım canım ayın 6 da doktora gittim yumurtalığıma bakfı çok güzel büyümüş çatlatma iğnesi vurdur dedi.8 inde iğneyi vurdurdum 9 unda akşam çatladığını hissettim inşallah çatladı :D 4 gün oldu 11 gün sonra test yapmayı düşünüyorumm.

10 ile 14 gün arasında etkisi geçiyor iğneni

Bat 26

Yumurta büyüdüğünü nasıl gördü canım.

Ben bu ay klomen kullanmadım canım ayın 6 da doktora gittim yumurtalığıma bakfı çok güzel büyümüş çatlatma iğnesi vurdur dedi.8 inde iğneyi vurdurdum 9 unda akşam çatladığını hissettim inşallah çatladı :D 4 gün oldu 11 gün sonra test yapmayı düşünüyorumm.

10 ile 14 gün arasında etkisi geçiyor iğneni

Bat 26
Alttan ultrasonla mı bakıyor canım yumurta büyüdüğüne

Back